KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

çok yorma kendini canım
bide menünde çoğu tuzlu 1 tane tatlı var canım

bende diyetteyim galiba 4. takımdasın. ben 13. takımdayım

evet nihancım 4. takımdayım. 10 gün önce diyetisyene gittim o şekilde başladım diyete. Şimdilik iyi gidiyor bakalım.. Kiloları bi versem de bebiş yapsak bir an önce :78:

çok yorma kendini canım
bide menünde çoğu tuzlu 1 tane tatlı var canım

bende diyetteyim galiba 4. takımdasın. ben 13. takımdayım

ya tatli bir tane yeter zaten pek tatli yemezler o yuzden en kolayini yapcam

evet ya pizza yapmak istemiomm cok zahmetli yaa belki yapmam pizzayi

evet nihancım 4. takımdayım. 10 gün önce diyetisyene gittim o şekilde başladım diyete. Şimdilik iyi gidiyor bakalım.. Kiloları bi versem de bebiş yapsak bir an önce :78:

hadi insaallah cnm gitsin kilolar gelsin bebis

inşallah canım.

ya tatli bir tane yeter zaten pek tatli yemezler o yuzden en kolayini yapcam

evet ya pizza yapmak istemiomm cok zahmetli yaa belki yapmam pizzayi

hadi insaallah cnm gitsin kilolar gelsin bebis

hem pizzada sosisli zaten sosiste yapacam diyon. bence çıkar onu. çocvuklara daya patates kızartması ile sosisi. büyüklerede diğerlerini ver.

inşallah canım.

hem pizzada sosisli zaten sosiste yapacam diyon. bence çıkar onu. çocvuklara daya patates kızartması ile sosisi. büyüklerede diğerlerini ver.

ben pizaayi sosisli yapmiomm kiymali yapiom daha guzel oluoo
anam kiz o kadar cocuga patatets kizartmasi olurmu hecc onlarda makarna yisinn

inşallah canım.

Allah senii... Ya bence de çocuklar için ayrıca o kadar zahmete girme. Çoluk çocuk kıymet bilmez ki öyle iki ısırık alıp bırakıyolar..

kıymalımı. hımm hiç denemdim kıymalı pizaa. ben sucuklu sosili yaparım hep.
patates yerine makarna o zaman kanki:13:

Allah senii... Ya bence de çocuklar için ayrıca o kadar zahmete girme. Çoluk çocuk kıymet bilmez ki öyle iki ısırık alıp bırakıyolar..
evet bencede

cyd86 aynı yaştayız sanırsam
sen nereli olduğunu ve ismini yazmışmıydın merak ettimde yazdıysan kusura bakma tekrar edermisin canım

Kız makarna nerden çıktı şimdi... yoksa mantıyı mı kastettin. Yok kafam karıştı iyicene ne bereketli menü oldu bu durdukça çoğalıyo

evet bencede

cyd86 aynı yaştayız sanırsam
sen nereli olduğunu ve ismini yazmışmıydın merak ettimde yazdıysan kusura bakma tekrar edermisin canım

Ne demek canım yazarım tabii. İsmim ceyda 24 yaşındayım, aslen trakyalıyım ama doğma byüme istanbul' luyum. Evlendiğimden beri istanbul Sultangazi' de oturuyorum.

kıymalımı. hımm hiç denemdim kıymalı pizaa. ben sucuklu sosili yaparım hep.
patates yerine makarna o zaman kanki:13:

anlastik cnmm

Kız makarna nerden çıktı şimdi... yoksa mantıyı mı kastettin. Yok kafam karıştı iyicene ne bereketli menü oldu bu durdukça çoğalıyo

kiz diom ya cok kalabalik diee sayyim dur size
1 arkadas ve 3 cocuk en buyugu 10 yasinda 8 ve 3 yasinda digerleri
arkadas yine 3 cocuk
arkadasim ve 3 cocuk
`` `` ve 2 cocugu
bide benimle yasit olan arkadasim oglu 5 aylik
eltim ve 2 oglu gorumcem ben iste kac kisi oldu yaww :44:

kız arkadaşlarının maşallahı var anam ha 3er çocuk hepsi çocuklara dur sus demekten bişi anlamassınız zaten

Ne demek canım yazarım tabii. İsmim ceyda 24 yaşındayım, aslen trakyalıyım ama doğma byüme istanbul' luyum. Evlendiğimden beri istanbul Sultangazi' de oturuyorum.
sağol canım bende bursada oturuyorum aynı yaştayız...ismimi zaten biliyonuz
bu ne yaaa kız büyükten çok çocuk var pöff
ya büyükle uğraşması kolayda çoluk çokmbak çok zor aman Allahım düşünemiyorum

kız arkadaşlarının maşallahı var anam ha 3er çocuk hepsi çocuklara dur sus demekten bişi anlamassınız zaten

valla ben sinirli bi insanim gurultuye hic tahammulum yok ama misafir die katlancaz insaalah sabrimi zorlamazlar yoksa cocuklarin benden cekecegi var. evimin batmasi onemli deilde oglum rahatsiz olursa hepsini sustururum.
benim yigenlerimde cok hem beni cok severler hemde cekinirler benden susuturmasini bilirim ben onlari

Vallahi epey kalabalık olucaksınız. 6 kişi bi de seninle görümcen 8 yapıyor. 14 de çocuk maaşallah. Ama olsun misafir iyidir bereket getirir eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…