KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

insallah hepsini getirmezler yaa evim 1 oda 1 salon zaten nereye sigdircam o kadar cocugu ben olmazsa disarda kar topu oynasinlar aman biz kucukken bize bole kiymet vermezlerdi simdiki veletler cok sansli cook

insallah hepsini getirmezler yaa evim 1 oda 1 salon zaten nereye sigdircam o kadar cocugu ben olmazsa disarda kar topu oynasinlar aman biz kucukken bize bole kiymet vermezlerdi simdiki veletler cok sansli cook
aa evinde küçükmüş canım evet nasıl sığcaklar kendi bebeğini nasıl zaptetcen inş çocukların hepsi gelmez
Tekrar memnun oldm canım. Valla ben herkesle hemen hemen yaşıtmışız gibi konuşıyorum ama yaşı büyük olan varsa ve rahatsız olmuşsa belirtsin lütfen.
bende memnun oldum canım

Benim de çocuklu arkadaşlar var valla hepsi bir arada olunca o gün başım çok ağrıyo. Biz 2.5 senedir eşimle alıştık sessiz sedasız evde durmaya çocuk olunca napıcaz bilmiyorumm yani.

Vallahi epey kalabalık olucaksınız. 6 kişi bi de seninle görümcen 8 yapıyor. 14 de çocuk maaşallah. Ama olsun misafir iyidir bereket getirir eve

misafir severimde cok olunca poku cikio isin az gelsinler oz gelsinler ben kalabalaiktan pek haz etmem sakin olcak benim etrafim ama kafa dengi arkadaslarim oldumu hic SIKILMAM anam bunlar cumbur cemaat gelioo gelmede diyemiyonn aman ne bulurlarsa yisinler artik.

Tekrar memnun oldm canım. Valla ben herkesle hemen hemen yaşıtmışız gibi konuşıyorum ama yaşı büyük olan varsa ve rahatsız olmuşsa belirtsin lütfen.

yok cnm hatta ben 1 yas kucugum senden ama abla demem sana heveslenme

en büyükünüz benim. hepiniz bana apla diyeceksünüz uleynnnnn

oohhh baya çokmuş. hakkaten yetmez miş kızartma onlara.

ben diomda sen kizarma die tutturuon cnm

aa evinde küçükmüş canım evet nasıl sığcaklar kendi bebeğini nasıl zaptetcen inş çocukların hepsi gelmez

bende memnun oldum canım

valla hic kusura bakamsinlar bebegim durmazsa onunla ilgilenirim bebegimi baskasina verip ise koyulmam bebegim daha onemli herseyden

Benim de çocuklu arkadaşlar var valla hepsi bir arada olunca o gün başım çok ağrıyo. Biz 2.5 senedir eşimle alıştık sessiz sedasız evde durmaya çocuk olunca napıcaz bilmiyorumm yani.

kiz bebekten hic rahatsiz olmuyozki biz evimizin nesesi o bizim 2.5 sene cok dinlendik simdi cocukla ilgilenioz her eve gerek bebek ALLAHIM kimsenin kucagini bos birakmasin dileyen herkes evlat sahibi olsun insaallah

yaaa lütfen deeeeee nolurr

bizde 3 yıldır alıştık ama artık istiyoruz hayatımızda gürültü yapacak bi bebek ağlayınca babasının başında duracam onuda uyutmasın

öyle canım sıkma kendini

en büyükünüz benim. hepiniz bana apla diyeceksünüz uleynnnnn
sen yaşlı hissetmiceksen teyze bilem deriz
hiç olmazsa kendimüzü genç hissederiz
amin canım inşallah

Son düzenleme:

Ayy ne güzell dua ettin öyle canım aminnn.. bak heveslendirdin beni nasıll. Doğurasım geldi

yok babane de . delü, gençlik emellerine alet etme beni

Ayy ne güzell dua ettin öyle canım aminnn.. bak heveslendirdin beni nasıll. Doğurasım geldi

cnm kendini hazir hissettiginde zamani geldiginde gelir insaallah bebeginiz.
gerci ben evlenir evlenmez ahzir hissettim kendimi ama 1 bucuk sene olmadi simdi var sukurler olsunki buyudukce daha guzel hissediorum bana anne demesini dort gozle bekliorum insaallah o gunleride goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…