- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.661
sağol canım bende bursada oturuyorum aynı yaştayız...ismimi zaten biliyonuz
bu ne yaaa kız büyükten çok çocuk var pöff
ya büyükle uğraşması kolayda çoluk çokmbak çok zor aman Allahım düşünemiyorum
7 buyuk bas 13 kucuk bas misafirlerim var
toplam 20 yuhhhhhh be cokmus
anca yeter menu
aa evinde küçükmüş canım evet nasıl sığcaklar kendi bebeğini nasıl zaptetcen inş çocukların hepsi gelmezinsallah hepsini getirmezler yaa evim 1 oda 1 salon zaten nereye sigdircam o kadar cocugu ben olmazsa disarda kar topu oynasinlar aman biz kucukken bize bole kiymet vermezlerdi simdiki veletler cok sansli cook
bende memnun oldum canımTekrar memnun oldm canım. Valla ben herkesle hemen hemen yaşıtmışız gibi konuşıyorum ama yaşı büyük olan varsa ve rahatsız olmuşsa belirtsin lütfen.
valla ben sinirli bi insanim gurultuye hic tahammulum yok ama misafir die katlancaz insaalah sabrimi zorlamazlar yoksa cocuklarin benden cekecegi var. evimin batmasi onemli deilde oglum rahatsiz olursa hepsini sustururum.
benim yigenlerimde cok hem beni cok severler hemde cekinirler benden susuturmasini bilirim ben onlari
bu ne yaaa kız büyükten çok çocuk var pöff
ya büyükle uğraşması kolayda çoluk çokmbak çok zor aman Allahım düşünemiyorum
Vallahi epey kalabalık olucaksınız. 6 kişi bi de seninle görümcen 8 yapıyor. 14 de çocukmaaşallah. Ama olsun misafir iyidir bereket getirir eve
Tekrar memnun oldm canım. Valla ben herkesle hemen hemen yaşıtmışız gibi konuşıyorum ama yaşı büyük olan varsa ve rahatsız olmuşsa belirtsin lütfen.
misafir severimde cok olunca poku cikio isin az gelsinler oz gelsinler ben kalabalaiktan pek haz etmem sakin olcak benim etrafim ama kafa dengi arkadaslarim oldumu hic SIKILMAM anam bunlar cumbur cemaat gelioo gelmede diyemiyonn aman ne bulurlarsa yisinler artik.
yok cnm hatta ben 1 yas kucugum senden ama abla demem sana heveslenme
oohhh baya çokmuş. hakkaten yetmez miş kızartma onlara.
aa evinde küçükmüş canım evet nasıl sığcaklar kendi bebeğini nasıl zaptetcen inş çocukların hepsi gelmez
bende memnun oldum canım
Benim de çocuklu arkadaşlar var valla hepsi bir arada olunca o gün başım çok ağrıyo. Biz 2.5 senedir eşimle alıştık sessiz sedasız evde durmaya çocuk olunca napıcaz bilmiyorumm yani.
en büyükünüz benim. hepiniz bana apla diyeceksünüz uleynnnnn
misafir severimde cok olunca poku cikio isin az gelsinler oz gelsinler ben kalabalaiktan pek haz etmem sakin olcak benim etrafim ama kafa dengi arkadaslarim oldumu hic SIKILMAM anam bunlar cumbur cemaat gelioo gelmede diyemiyonn aman ne bulurlarsa yisinler artik.
bizde 3 yıldır alıştık ama artık istiyoruz hayatımızda gürültü yapacak bi bebek ağlayınca babasının başında duracam onuda uyutmasınBenim de çocuklu arkadaşlar var valla hepsi bir arada olunca o gün başım çok ağrıyo. Biz 2.5 senedir eşimle alıştık sessiz sedasız evde durmaya çocuk olunca napıcaz bilmiyorumm yani.
öyle canım sıkma kendinimisafir severimde cok olunca poku cikio isin az gelsinler oz gelsinler ben kalabalaiktan pek haz etmem sakin olcak benim etrafim ama kafa dengi arkadaslarim oldumu hic SIKILMAM anam bunlar cumbur cemaat gelioo gelmede diyemiyonn aman ne bulurlarsa yisinler artik.
sen yaşlı hissetmiceksen teyze bilem derizen büyükünüz benim. hepiniz bana apla diyeceksünüz uleynnnnn
amin canım inşallahben diomda sen kizarma die tutturuon cnm
valla hic kusura bakamsinlar bebegim durmazsa onunla ilgilenirim bebegimi baskasina verip ise koyulmam bebegim daha onemli herseyden
kiz bebekten hic rahatsiz olmuyozki biz evimizin nesesi o bizim 2.5 sene cok dinlendik simdi cocukla ilgilenioz her eve gerek bebek ALLAHIM kimsenin kucagini bos birakmasin dileyen herkes evlat sahibi olsun insaallah
en büyükünüz benim. hepiniz bana apla diyeceksünüz uleynnnnn
ben diomda sen kizarma die tutturuon cnm
valla hic kusura bakamsinlar bebegim durmazsa onunla ilgilenirim bebegimi baskasina verip ise koyulmam bebegim daha onemli herseyden
kiz bebekten hic rahatsiz olmuyozki biz evimizin nesesi o bizim 2.5 sene cok dinlendik simdi cocukla ilgilenioz her eve gerek bebek ALLAHIM kimsenin kucagini bos birakmasin dileyen herkes evlat sahibi olsun insaallah
bizde 3 yıldır alıştık ama artık istiyoruz hayatımızda gürültü yapacak bi bebek ağlayınca babasının başında duracam onuda uyutmasın
öyle canım sıkma kendini
sen yaşlı hissetmiceksen teyze bilem deriz
hiç olmazsa kendimüzü genç hissederiz
yaaa lütfen deeeeee nolurr
ifendim canımmm
sende takıl bana beraber doğuralımAyy ne güzell dua ettin öyle canım aminnn.. bak heveslendirdin beni nasıll. Doğurasım geldi
temem babane derim yivrrruuummm yiterki sen isteyok babane de . delü, gençlik emellerine alet etme beni
sende takıl bana beraber doğuralım
Ayy ne güzell dua ettin öyle canım aminnn.. bak heveslendirdin beni nasıll. Doğurasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?