- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.761
aman adamların hayatı bizi kandırmakla geçiyo zaten.
ihtiyacın yoksa hiç çalışma canım otur gül gibi evinde işini gücünü temizliğini yap.. bebeğini doğur onu büyüt amannnnnnnnnn boşver en iyisi evde oturmakkk:92:
evet ya valla en iyisi ama alana kadar saatler geciyor
birdaha dönecem ama bi firsatim olsa.
sen napiyon bu isi
ne sandunnnn, buranın cadusu benimhepsi seninmi loo
bi yakalasam oyarim valla kendide biliyor.
kiz dün bi terligi attim ayaklarina bilgisayarin kapagina degip sekmesinmi adamin gözüne gelmesinmi terlikgözü cikti sandim cok kizdi bana kizardi kanlandi gözü ama gecti biraz
bi yakalasam oyarim valla kendide biliyor.
kiz dün bi terligi attim ayaklarina bilgisayarin kapagina degip sekmesinmi adamin gözüne gelmesinmi terlikgözü cikti sandim cok kizdi bana kizardi kanlandi gözü ama gecti biraz
ben alistim bile artik beni etkilemiyor jiletişim acelyse maalesef jilet. makinam bozuldu iyi çekmiyo . ama çoğunlukla ağda. çünkü jiletin geri dönüşümü çok kötü oluyo çok rahatsız oluyom.
işim acelyse maalesef jilet. makinam bozuldu iyi çekmiyo . ama çoğunlukla ağda. çünkü jiletin geri dönüşümü çok kötü oluyo çok rahatsız oluyom.
o iş için kuaföre giden varmı ben heç gitmedim gitmemde heralde makineyle alıyom bende bazende ağda bandıyla ağdayla hiç yapmadım beceremem onu galiba:26:
işim acelyse maalesef jilet. makinam bozuldu iyi çekmiyo . ama çoğunlukla ağda. çünkü jiletin geri dönüşümü çok kötü oluyo çok rahatsız oluyom.
o iş için kuaföre giden varmı ben heç gitmedim gitmemde heralde makineyle alıyom bende bazende ağda bandıyla ağdayla hiç yapmadım beceremem onu galiba:26:
olmammı. ağda bantları pratik oluo bende ona alıştım onla yapıyom artık
ya attim ama yüregim yarildi bisi oldu diye.çok güldüm allah iyiliğini versinnn,
anamm o terliği geri iade etmedimi adam sana sende ne cadıymışın hee:18:
ya ben evlenmeden önce 4 seans falan epilasyona gittim malum bölge için o kadar fayda ettiki ya o kadar azaldıki ama devam ettiremedim evlendikten sonra... şuanda ağda kullanıyorum alınca 1 ay içinde o kadar az çıkıyoki aldırmasam bile olur yani ama ben rahat edemiyorum. epilasyona devam etmeyi düşünüyorum sizede tavsiye ederim ciddi anlamda azalıyor
kız ondan ne has utanmıyon. şaşırtıyosun beni
herife dans yaparkende gözüne lazer gözlüğü tk o zamankız utanmaz olurmuyum gözüne lazer gözlüğü takıyo ya böle kırmızı duruyo tam gözükmüyo ondan rahat açtım
herife dans yaparkende gözüne lazer gözlüğü tk o zaman
ay gülmekten oldum ali ve oya ha
eşinin gelirigüzelse, ihtiyacınız yoksa bence çalışma.
evde olmak gibisi varmı. hem bebkte düşünüyon. çalışsan geri bırakacan
benim fikrim tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?