KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

herzaman bekleriz canım
gelde bi ara kendinden de bahset :80::80:

Günaydın kızlar bugün sıfır morel ve enerjiyse başladım güne
hadi bakalım hayırlısı olsun

Canım benim.. sana da günaydın.. hayr olsun inşaAllah güzelim

günaydın sabah çaylarııı

hayırdır brownim nolduu tatlım bi sorun yoktur umarımm
günaydın yaprakcığımmm

topiğin ismi hoşuma gitti,bir merhaba diyeyim dedim...
hoşgeldin
oyy kuşum benim ya.. adamların inat damarı tutuyor işte böyle. halbuki çoğumuzun aman aman lüksleri yok ki. dört duvar arasında ya da bazılarımız ev-iş derken bunalıyor. inşaallah ortak bi nokta bulursunuz canım.

hadi nen bizsiz deniz kenarında çay içilirmi o ayrı

neyse günaydın kızlar kimse yok browni yaprak sizler onlinesiniz gelin kızlar

hoşgeldin miskokulum

ben de geldim nihancığımm

günaydın kızlar, herkeze güzel bir gün diliyorum
günaydınn datlumm
Günaydın kızlar brovnim üzülme belki dün gergindi o yüzden öle davrandı. Umarım bi daha üzmez seni her evlilikte yaşanıyor mutlaka sorunlar sizinnde aşacağınıza inanıyorum

günaydın ebrucum

sende gercekten zor günler yaşamışsın...Tecrübelerini yazman bana güç verdi
sabret tugba dıyorum bak herkes neler yaşamış atlatmış sabır dıyorum...

ne yapıyım canım ağlamaktan gözlerim şişmiş zor açıyom. ecik makyajla kamufle ettim.işte öleee

Cadum sendemi tartıstın
bende dünden beri ağlaya ağlaya bir hal oldum
sabahta çok çirki uyandım gözlerim şişmiş

o kesin birisinden akıl alıyodur güzelim. erkekler yel akıllı olur. dolduruşa çok çabuk gelirler. kaynanalrın durumu belli. o nlar dolduruyo gelip sana taktik uyguluyo. sabırlı ol. milletten herşey beklenir. içine atma. gel burda bizimle paylaş. herkez aynı dertten nmuzdarip seniz en iyi biz anlarız. üstüne gitme sakın madem çok seviyosun ona patlama. sınasın sınayabildiği kadar elbet bir gün yorulur. oda mantıklı biri anllatığın kadarıyla .

günaydın ceydacımmmmmm

hoşgeldin ceydacım
sende gercekten zor günler yaşamışsın...Tecrübelerini yazman bana güç verdi
sabret tugba dıyorum bak herkes neler yaşamış atlatmış sabır dıyorum...
canım bir insanın kalbi temizse eğer gün gelince Allah gösteriyor
ben dedimki ya niye sabretmedim niye bukadar üzdüm kendimi bak işte Allah zamanı gelince gösterdi
şimdi uzaktan izliyorum herşeyi
insan zaman geçtikçe olgunlaşıyor bide şu herşeyi kafama takma olayını çözsem süper olacak he

canım benim öyle söyleme sakınn.. boşanmak öyle kolay değil, eşinin de bunu istediğini sanmıyorum. Eşindeki tek sorun etrafındaki çatlak seslere kulaklarını tıkayamıyor olması sanırım.
ne yapıyım canım ağlamaktan gözlerim şişmiş zor açıyom. ecik makyajla kamufle ettim.işte öleee

neden ağladın kiiii

Defalarca aldım karşıma konuştum 2 gün iyi
3. gün yine aynıyız
az önce babamı aradım anlattım neyapıcam baba dedim bana yol göster
bayagı konustuk,kapatıracam dediğinde tamam kapattır de dedi
onu kendı sılahıyla vurmayı öğren dedi
yeri geldıgındede o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran dedi
daha yenısınız cahılsınız bunlar sorun edılecek seyler değıl normalde dedi
evlilik yerine oturacak buna ınan kızım dedi
ama bütün bunlara rağmen ben bu adamla yapamıyorum dersende
biz senın arkandayız bana bir alo demen yeterli dedi...
Gerekirse çıkar gelirim dedi...
biliyorsun annem ve babam ayrı,ben annemle yasıyordum babam baska sehırde
keske burda olsaydı yanımda olsaydı sarılsaydım ağlasaydım

Cadum sendemi tartıstın

Kızlar hadi bakalım toparlanma vakti. Canımızı sıkmayalım erkek milleti işte bazen olabiliyor , düşüncesizlik ediyolar ama bırakalım onlar üzülsünler çünkü hatalılar.

aaaaaa ne olduu niye ağladınn:2:

Cadum sendemi tartıstın

bilge siz niye tartıştınız ya
incir çekirdeğini doldurmaz canım. biz birden parlarız birden söneriz. o kavga bitince her şeyi unutu ama olan bana olur.
senin gibi brownim sabaha şiş gözlerle kalkarım. elimde imkan olsa şu erkeklerin hiç birini yaşatmam billa. (ay allaım sen affet beni). numune olsun diye bi iki tane korum oda nesli devam ettirebilmel için

ben aynı zamanlarda öyle acılar yaşadım ki canım
evlendim evliliğim istediğim gibi olmnadı hiç bi isteğimi yapmadı şimin ailesi
aynı evde yaşladım sıkıntılarım çok oldu
evliliğimin 2. ayında annemin kanser olduğunu öğrendim. evliliğimin 8. ayında eşimle ayrılıyorduk az kaldı
barıştık yine kavgalar hamile kaldım doğurdum bebeğim vefat etti sonra biz yine ayrıl barış derken çok yıprandım
işe geldim doğum izninden sonra işyerinde kendini şef sanan bi mahluk var burda benle uğraştı durdu işten çıkartmak için hala daha uğraşıyor.
Allah sevdiği kuluna dert veririmiş diyor ve şükrediyorum canım

çok içlenmişsin brownim.. özellikle insan en sevdiğinden böyle tavır görünce daha çok kırılıyor.. üzme kendini ne olur. İnşaAllah herşey kısa zamanda düzelir güzelim.

canım benimm
bak baban ailen senin arkanda sırtın yere gelmez ne güzel. babanda çok doğru konuşmuş dediklerini birebir uygula.. dediğin gibide sabırtaşı bi yerde çatlıyo o raddeye getirirlerse seni arkana bakmadan da git çünkü sen zaten elinden geleni yapıyorsun..
en güzel zamanlarınızda neden seni üzüyorki bu yıllarınız bi daha gelecekmi hayır o yüzden kalp kırmaya ne lüzum var ya

bende Allah hiçbir kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş diyerekten şükredip sabrediyorum
Allah kimseye acı yasatmasın...çok zor günler gecirmişsin gercekten üzüldüm
Bundan sonra hep güleriz inşallah nediyim

ne güzel ailen yanında . çok şanslısn. benimkilere hiç bişey söylemem hemen kriz geçiriler.

ayrıca baban haklı ama evliliğin ilk yıları güç gösterisiyle geçiyo. iki tarafta kendini ispatla uğraşıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…