KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ahh be güzelim neler yaşamışsın sen de.. ama ne güzel bak yine de yılmamış, sabretmişsin. Elbette yıpratmıştır seni ama hayat işte :97:

maşllah ne kadar sabırlıymışsın öyle . hepsi üstsüte gelmiş gerçekten. allah gücünü kuvvetini eksik etmesin arkadaşım

...

ne güzel ailen arkanda özellikle baban çok sevindim canım ailesi arkasında olmayan kızlarda oluyor.
çok şükür benide ailem desteklemişti.
çok içlenmişsin brownim.. özellikle insan en sevdiğinden böyle tavır görünce daha çok kırılıyor.. üzme kendini ne olur. İnşaAllah herşey kısa zamanda düzelir güzelim.

düzelcek tabi ilerde bu yaşadıklarına gülcekler bile

çok içlenmişsin brownim.. özellikle insan en sevdiğinden böyle tavır görünce daha çok kırılıyor.. üzme kendini ne olur. İnşaAllah herşey kısa zamanda düzelir güzelim.

hımm evet çok içerlendim durduk yere ağlıyorum şimdide yazarken
inşallah Allah ağızından duyar ve hersey en kısa zamanda düzelir canım

Ben de bu sabah resmen sinir küpü olarak uyandım ama benim sorunum eşim değil görümcem o kadar sinirlendim ki sabah sabah.. 17 yaşında velet daha ama herkesi parmağında oynatıyor yaaa.. kaynanam da bacak kadar çocuğun lafıyla hareket etmiyor mu en çok ona kızıyorum

ne o kız rüyanda mı gördün ne yaptın

canım benin neler yaşamışsın sen ya ama çok güçlüsün sen arkadaşım ben bunu anladım

ahh be güzelim neler yaşamışsın sen de.. ama ne güzel bak yine de yılmamış, sabretmişsin. Elbette yıpratmıştır seni ama hayat işte :97:

maşllah ne kadar sabırlıymışsın öyle . hepsi üstsüte gelmiş gerçekten. allah gücünü kuvvetini eksik etmesin arkadaşım

çok şükür sabrettim amin inşallah
Allah kimse kaldıramayacağı yükü vermiyor.
hımm evet çok içerlendim durduk yere ağlıyorum şimdide yazarken
inşallah Allah ağızından duyar ve hersey en kısa zamanda düzelir canım

sorma kız bende ağlıyom valla.

bende ağlıyorum valla
kızlar dün hep beraber gülüyorduk bugün hep beraber ağlıyoruz

şimdide beni aramış diyor ki
aşkım bölge müdürleri denetime geldi tepemdeler
seni gün boyu bir daha arayamaya bilirim merak etme
Gün içinde istediğin birsey varmı şimdi dısarı cıkıcam alıp getireyim
ben seni çok seviyorum nazlı bebeğim,
senin öyle tavırlı ağlamaklı nazlı konuşmanı yerim diyor...

Akşam neyapıyor ,şimdi nediyor
valla ben aklımı kaçırıcam
sankı hiçbirşey olmamıs gibi
sabah bıle işe giderken soguk soğuk konustu gitti
şimdi ne düzeldide böyle konusuyor

al işte kız . valla bunlar aynı. sabahta bizimki öyle yapıyo. sanki akşam üstüme yürüyen o değildi.
aslında iyi bi dersi hakediyolar ama . benim elimi kolumu çocuklar bağlıyo

bende ağlıyorum valla
he kızz, tam kanki olduk haaa

canım benin neler yaşamışsın sen ya ama çok güçlüsün sen arkadaşım ben bunu anladım
sağol canım

canım dolduruşa geldiği belli işte
dışarı çıkıp kendisiyle başbaşa kaldıysa eğer senin haklı olduğunu düşünmüş olabilir
yada b, arkadaşı ile paylaştıysa oda sen haklı gördüyse de olabilir
bu erkekler kendi başlarına düşünemiyorlar illa birilerinin sölemesi gerekiyor
erkeklerin çoğu böyle bi brownim bizde tartışırız sonra bişey yapmamış gibi yanaşır.

Hatasını anlıyor işte pişman olmuştur o da kimse istemez tartışmayı, kavgayı.

bende ağlıyorum valla
yada dün çok güldüğümüz içinmi bugün ağlıyoz acep

ne o kız rüyanda mı gördün ne yaptın

dün akşam bizde kaldı... tamam iyi güzel kalsın da ben kaç gündür hastayım zaten evimin işini zar zor yapıyorum, ev dağılsın istemiyorum çünkü biliyorum ki dağıtınca toplamıyor. onlarda internet yok bizde var diye ders çalışma bahanesiyle geliyor. ama e dersi Allah aşkına işi gücü fingirdemek. kaynanama söyledim ders mers çalışmıyo dedim. benim görümce ne yapıp ne edip kandırıyo kadını sonra da bana diyo ki yok yok yapmıyordur öyle şey... ayy deli olcam ya dün akşam da geldi, sabah bi kalktım ne yatağını toplamış ne kıyafetlerini katlamış üstüne üstlük bi de odayı darmadağın etmiş.. söylene söylene topladım. yengem hasta zaten yardımcı olayım diyeceği yerde yaptığına bakın yaa

işte cadum erkeklerin kırgınlıkları çabuk düzeliyor
bizim içim düzelmiyor sadece dışımız düzelmiş görünüyor
kapattıktan sonra telefonu öküz dıye bagırdım
sankı hiçbirşey olmadı :S

sorumsuz şey. valla şu haimile elime geçse morartırım her yanını.

ben kendi yiğenlerim ki erkek hepsi yaptıklarında gıcık olurum. ne büyük görgüsülük. insan yattığı yatağı toplar en azından.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…