- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.401
ben aynı zamanlarda öyle acılar yaşadım ki canım
evlendim evliliğim istediğim gibi olmnadı hiç bi isteğimi yapmadı şimin ailesi
aynı evde yaşladım sıkıntılarım çok oldu
evliliğimin 2. ayında annemin kanser olduğunu öğrendim. evliliğimin 8. ayında eşimle ayrılıyorduk az kaldı
barıştık yine kavgalar hamile kaldım doğurdum bebeğim vefat etti sonra biz yine ayrıl barış derken çok yıprandım
işe geldim doğum izninden sonra işyerinde kendini şef sanan bi mahluk var burda benle uğraştı durdu işten çıkartmak için hala daha uğraşıyor.
Allah sevdiği kuluna dert veririmiş diyor ve şükrediyorum canım
maşllah ne kadar sabırlıymışsın öyle . hepsi üstsüte gelmiş gerçekten. allah gücünü kuvvetini eksik etmesin arkadaşımben aynı zamanlarda öyle acılar yaşadım ki canım
evliliğimin 2. ayında annemin kanser olduğunu öğrendim. evliliğimin 8. ayında eşimle ayrılıyorduk az kaldı
barıştık yine kavgalar hamile kaldım doğurdum bebeğim vefat etti sonra biz yine ayrıl barış derken çok yıprandım
işe geldim doğum izninden sonra işyerinde kendini şef sanan bi mahluk var burda benle uğraştı durdu işten çıkartmak için hala daha uğraşıyor.
incir çekirdeğini doldurmaz canım. biz birden parlarız birden söneriz. o kavga bitince her şeyi unutu ama olan bana olur.
senin gibi brownim sabaha şiş gözlerle kalkarım. elimde imkan olsa şu erkeklerin hiç birini yaşatmam billa. (ay allaım sen affet beni). numune olsun diye bi iki tane korum oda nesli devam ettirebilmel için
ne güzel ailen arkanda özellikle baban çok sevindim canım ailesi arkasında olmayan kızlarda oluyor.Defalarca aldım karşıma konuştum 2 gün iyi
3. gün yine aynıyız
az önce babamı aradım anlattım neyapıcam baba dedim bana yol göster
bayagı konustuk,kapatıracam dediğinde tamam kapattır de dedi
onu kendı sılahıyla vurmayı öğren dedi
yeri geldıgındede o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran dedi
daha yenısınız cahılsınız bunlar sorun edılecek seyler değıl normalde dedi
evlilik yerine oturacak buna ınan kızım dedi
ama bütün bunlara rağmen ben bu adamla yapamıyorum dersende
biz senın arkandayız bana bir alo demen yeterli dedi...
Gerekirse çıkar gelirim dedi...
biliyorsun annem ve babam ayrı,ben annemle yasıyordum babam baska sehırde
keske burda olsaydı yanımda olsaydı sarılsaydım ağlasaydım
çok içlenmişsin brownim.. özellikle insan en sevdiğinden böyle tavır görünce daha çok kırılıyor.. üzme kendini ne olur. İnşaAllah herşey kısa zamanda düzelir güzelim.
çok içlenmişsin brownim.. özellikle insan en sevdiğinden böyle tavır görünce daha çok kırılıyor.. üzme kendini ne olur. İnşaAllah herşey kısa zamanda düzelir güzelim.
canım benimmmmKızlar hadi bakalım toparlanma vakti. Canımızı sıkmayalım erkek milleti işte bazen olabiliyor , düşüncesizlik ediyolar ama bırakalım onlar üzülsünler çünkü hatalılar.
sorma kız bende ağlıyom valla.hımm evet çok içerlendim durduk yere ağlıyorum şimdide yazarken
inşallah Allah ağızından duyar ve hersey en kısa zamanda düzelir canım
Ben de bu sabah resmen sinir küpü olarak uyandım ama benim sorunum eşim değil görümcemo kadar sinirlendim ki sabah sabah.. 17 yaşında velet daha ama herkesi parmağında oynatıyor yaaa.. kaynanam da bacak kadar çocuğun lafıyla hareket etmiyor mu en çok ona kızıyorum
ben aynı zamanlarda öyle acılar yaşadım ki canım
sorma kız bende ağlıyom valla.
ahh be güzelim neler yaşamışsın sen de.. ama ne güzel bak yine de yılmamış, sabretmişsin. Elbette yıpratmıştır seni ama hayat işte :97:
maşllah ne kadar sabırlıymışsın öyle . hepsi üstsüte gelmiş gerçekten. allah gücünü kuvvetini eksik etmesin arkadaşım
çok şükür sabrettim amin inşallahbende Allah hiçbir kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş diyerekten şükredip sabrediyorum
Allah kimseye acı yasatmasın...çok zor günler gecirmişsin gercekten üzüldüm
Bundan sonra hep güleriz inşallah nediyim
hımm evet çok içerlendim durduk yere ağlıyorum şimdide yazarken
inşallah Allah ağızından duyar ve hersey en kısa zamanda düzelir canım
sorma kız bende ağlıyom valla.
canım benimm
bak baban ailen senin arkanda sırtın yere gelmez ne güzel. babanda çok doğru konuşmuş dediklerini birebir uygula.. dediğin gibide sabırtaşı bi yerde çatlıyo o raddeye getirirlerse seni arkana bakmadan da git çünkü sen zaten elinden geleni yapıyorsun..
en güzel zamanlarınızda neden seni üzüyorki bu yıllarınız bi daha gelecekmi hayır o yüzden kalp kırmaya ne lüzum var ya
al işte kız . valla bunlar aynı. sabahta bizimki öyle yapıyo. sanki akşam üstüme yürüyen o değildi.şimdide beni aramış diyor ki
aşkım bölge müdürleri denetime geldi tepemdeler
seni gün boyu bir daha arayamaya bilirim merak etme
Gün içinde istediğin birsey varmı şimdi dısarı cıkıcam alıp getireyim
ben seni çok seviyorum nazlı bebeğim,
senin öyle tavırlı ağlamaklı nazlı konuşmanı yerim diyor...
Akşam neyapıyor ,şimdi nediyor
valla ben aklımı kaçırıcam
sankı hiçbirşey olmamıs gibi
sabah bıle işe giderken soguk soğuk konustu gitti
şimdi ne düzeldide böyle konusuyor
he kızz, tam kanki olduk haaaçok şükür sabrettim amin inşallah
Allah kimse kaldıramayacağı yükü vermiyor.
bende ağlıyorum valla
kızlar dün hep beraber gülüyorduk bugün hep beraber ağlıyoruz
sağol canımcanım benin neler yaşamışsın sen ya ama çok güçlüsün sen arkadaşım ben bunu anladım
şimdide beni aramış diyor ki
şimdide beni aramış diyor ki
yada dün çok güldüğümüz içinmi bugün ağlıyoz acepçok şükür sabrettim amin inşallah
Allah kimse kaldıramayacağı yükü vermiyor.
bende ağlıyorum valla
kızlar dün hep beraber gülüyorduk bugün hep beraber ağlıyoruz
ne o kız rüyanda mı gördün ne yaptın
al işte kız . valla bunlar aynı. sabahta bizimki öyle yapıyo. sanki akşam üstüme yürüyen o değildi.
aslında iyi bi dersi hakediyolar ama . benim elimi kolumu çocuklar bağlıyo
he kızz, tam kanki olduk haaa
dün akşam bizde kaldı... tamam iyi güzel kalsın da ben kaç gündür hastayım zaten evimin işini zar zor yapıyorum, ev dağılsın istemiyorum çünkü biliyorum ki dağıtınca toplamıyor. onlarda internet yok bizde var diye ders çalışma bahanesiyle geliyor. ama e dersi Allah aşkına işi gücü fingirdemek. kaynanama söyledim ders mers çalışmıyo dedim. benim görümce ne yapıp ne edip kandırıyo kadını sonra da bana diyo ki yok yok yapmıyordur öyle şey... ayy deli olcam yadün akşam da geldi, sabah bi kalktım ne yatağını toplamış ne kıyafetlerini katlamış üstüne üstlük bi de odayı darmadağın etmiş.. söylene söylene topladım. yengem hasta zaten yardımcı olayım diyeceği yerde yaptığına bakın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?