- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.601
haklısın güzelim ama olmuş atrık. eşin geçenlerde anllattığın kadarıyla anlayışlı bir insan. sende cinsellik yüzünden kendini suçlayıp hayata kahretme. kayınvalidenlerle felan oturuyon zor ama pek çokkimse aynı durumda, bence üzülmek yerine bunları aşmak için harca enerjini. nasıl bunula başedebilirsin onları düşn. gerçekten kızlar en büyüğünüz benim ve şunu anladım giden gün geri gelmiyor. daha çok yenisiniz bu günlerinizin kıymetini bilin. mücadele edin. yarın belki bundan daha zor bir gün bulacak sizi. acı en fazla 2 gün yaşanmalı o bile çok. hayatsa yıllar boyu sürüyo . acını , üzüntünü her güne yayrsan bir ömrün heba olur.
haklısın güzelim ama olmuş atrık. eşin geçenlerde anllattığın kadarıyla anlayışlı bir insan. sende cinsellik yüzünden kendini suçlayıp hayata kahretme. kayınvalidenlerle felan oturuyon zor ama pek çokkimse aynı durumda, bence üzülmek yerine bunları aşmak için harca enerjini. nasıl bunula başedebilirsin onları düşn. gerçekten kızlar en büyüğünüz benim ve şunu anladım giden gün geri gelmiyor. daha çok yenisiniz bu günlerinizin kıymetini bilin. mücadele edin. yarın belki bundan daha zor bir gün bulacak sizi. acı en fazla 2 gün yaşanmalı o bile çok. hayatsa yıllar boyu sürüyo . acını , üzüntünü her güne yayrsan bir ömrün heba olur.
vay anasını be nelerde yazmışım. çok pis psikolog olur benden haaa
insan kendini beğemese çatlar ölür dimi
Haklısın toğparlanmam gerek. Daha çok başlardayım herkes rahata ermek için bişeyler çekmek zorunda kalıyor. Benimde sabretmekten başka yapcak bişeyim yok. Sabır sabır ya sabırrr...
:)))) hakkaten doğru tecrübe özellikle insana çok şey katıyor. Tşk ederim desteklerin için psikolog olsan boooo kafayı yerdin heralde bizlerle
Datlummm ben sana günaydın dimidim sanırsammm günaydın canımm benim..haklısın güzelim ama olmuş atrık. eşin geçenlerde anllattığın kadarıyla anlayışlı bir insan. sende cinsellik yüzünden kendini suçlayıp hayata kahretme. kayınvalidenlerle felan oturuyon zor ama pek çokkimse aynı durumda, bence üzülmek yerine bunları aşmak için harca enerjini. nasıl bunula başedebilirsin onları düşn. gerçekten kızlar en büyüğünüz benim ve şunu anladım giden gün geri gelmiyor. daha çok yenisiniz bu günlerinizin kıymetini bilin. mücadele edin. yarın belki bundan daha zor bir gün bulacak sizi. acı en fazla 2 gün yaşanmalı o bile çok. hayatsa yıllar boyu sürüyo . acını , üzüntünü her güne yayrsan bir ömrün heba olur.
cyd86 evet cnm güzel ama buralar ben yaşadığım yerde huzur buluyorum. Hatta bazen düşünüyorum eğer evlenirsem burdan başka yerde nasıl yaşarım diyeve Sanırım bu nedenden dolayı evde kalacağım . Şaka bir yana evli olanların yorumlarını sıkıntılarını görünce korkuyorum. Hevesimde kalmıyor . Otur oturduğun yerde diyorum kendi kendime. Ailem sağolsun
Datlummm ben sana günaydın dimidim sanırsammm günaydın canımm benim..Bu arada ne güzel şeyler yazdın kızzzzz valla bravo
Aman canımmm evliliğin de ayrı güzel yanları var öyle deme... Ailenin önemi çok büyük evet ama insanın eşi olması, eşiyle el ele hayatı birlikte göğüslemesi de ayrı bir güzellik bence. İnsan yeri geliyor kendi annesiyle bile çatışabiliyor -ki kocasıyla hayli hayli olacak arada sırada. Hele paristen hiç bahsemiyorum bak hele o apayrı bişey
Ya nerde bu millet :26: Yaprak, nihan,hazal, askbocugu, brownim....
he valla , hepsi raporlu galiba
hgelince hepsinden hesabını soralım, geç kağıdı olmayanı almayalım ceyda.
Yoksa bunlar toptan parise uçtu da uyanamadılar mıAyyyy senin avatrın ne şeker, ne tatlı, ne duyguluymuşş harika çok beğendimm..
mersi canım
aha paris lafı ettikya damlalr şimdi merak etme sen
paris paris paris
demedimmi ben ceydamersi canım
aha paris lafı ettikya damlalr şimdi merak etme sen
paris paris paris
geldimmm:83::83::83::83::83:
ben parisi duydum diye gelmedim anam okuyodum yazdıklarınızı anca yettim bacılarrr
hama aynı öyleymiş gibi oldu :)))))
geldimmm:83::83::83::83::83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?