KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

vay anasını be nelerde yazmışım. çok pis psikolog olur benden haaa

insan kendini beğemese çatlar ölür dimi

Haklısın toğparlanmam gerek. Daha çok başlardayım herkes rahata ermek için bişeyler çekmek zorunda kalıyor. Benimde sabretmekten başka yapcak bişeyim yok. Sabır sabır ya sabırrr...

cyd86 evet cnm güzel ama buralar ben yaşadığım yerde huzur buluyorum. Hatta bazen düşünüyorum eğer evlenirsem burdan başka yerde nasıl yaşarım diye ve Sanırım bu nedenden dolayı evde kalacağım . Şaka bir yana evli olanların yorumlarını sıkıntılarını görünce korkuyorum. Hevesimde kalmıyor . Otur oturduğun yerde diyorum kendi kendime. Ailem sağolsun

Haklısın toğparlanmam gerek. Daha çok başlardayım herkes rahata ermek için bişeyler çekmek zorunda kalıyor. Benimde sabretmekten başka yapcak bişeyim yok. Sabır sabır ya sabırrr...

sıkıntılarını anlatabilirsin burda. rahatlamak için iyi bir yoldur. aynı zamanda hayat için stratejide belirlemiş olursun

Datlummm ben sana günaydın dimidim sanırsammm günaydın canımm benim.. Bu arada ne güzel şeyler yazdın kızzzzz valla bravo

Aman canımmm evliliğin de ayrı güzel yanları var öyle deme... Ailenin önemi çok büyük evet ama insanın eşi olması, eşiyle el ele hayatı birlikte göğüslemesi de ayrı bir güzellik bence. İnsan yeri geliyor kendi annesiyle bile çatışabiliyor -ki kocasıyla hayli hayli olacak arada sırada. Hele paristen hiç bahsemiyorum bak hele o apayrı bişey

günaydın bacım .

hgelince hepsinden hesabını soralım, geç kağıdı olmayanı almayalım ceyda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…