- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.681
beni soruyorsan yozgatta oturyom canım. sen istanbulda nerdesin
enam sen bu soruyu geçende sorudn hatta rüyanı anlattın hatta bende yorumladım. bi daha dönmedin:44:anammmkız sen rüya mı yorumluyosunnn.. bak bunu öğrendiğim iyi oldu
ayy deli olcam ya bu insanlar ne kadar uyuz yaadamın kafasına patlatıvercektim bitane şöyle okkalı bi tokat
he bana dediydin onudemedimmi çok karışıkoldu diye bak yanlış anlaşıldı. böcüğüme dediydim ben onu canım
ne oldu ki:44::44:
he bana dediydin onu
sinir oldum ya
artık bizim internet işlerini yaptığımız bi yurt var bi haftadır eşim uğraşıyo surun var diyolar
kaç akşamdır eve gelmiyo kocacım gece 1 2 ye kadar orda uğraşıyo
bugünde aramışlar gel diye sabahtan beri arıyolar dükkandada bi bilgisayar var yapması gerekli oda acil adam arayıp duruyo onu bitirmeye uğraşıyo dükkanda
yurdun sahibi geldi az önce işte gel neden gelmiyon kafa tutuyo
benim şarteller bi attı sardım adama bende 1 haftadır size geliyo bitin gece çalışıyo dedim sizin işiniz acilse buda acil dedim söylendim adama bununda olması gerek dedim sinir etti
eşimde bişey diyemiyo adama:95:
Hoşgeldinnntabii ne demek buyur buyur
a canım nasılda düşünür kocişini. herkez benim işim olsun diyo. kimse karşısındakini düşünmüyo. haklısın ya. eşinde olayı büyütmemek için susmuştur.
çok korktum ya :18::18:bişey patladı sankim bomba düştü anamm:18::18:
olabilir canım boşver möhim değilllayyy çok pardon ya ben karıştırmışım senlen böcüğümü ceyda :83:
sinir oldum ya
artık bizim internet işlerini yaptığımız bi yurt var bi haftadır eşim uğraşıyo surun var diyolar
kaç akşamdır eve gelmiyo kocacım gece 1 2 ye kadar orda uğraşıyo
bugünde aramışlar gel diye sabahtan beri arıyolar dükkandada bi bilgisayar var yapması gerekli oda acil adam arayıp duruyo onu bitirmeye uğraşıyo dükkanda
yurdun sahibi geldi az önce işte gel neden gelmiyon kafa tutuyo
benim şarteller bi attı sardım adama bende 1 haftadır size geliyo bitin gece çalışıyo dedim sizin işiniz acilse buda acil dedim söylendim adama bununda olması gerek dedim sinir etti
eşimde bişey diyemiyo adama:95:
ne oldu kısss, ne bombası
Ne oldu kızzz yoksam adam sana sinirlendi de bilgisayarları neyim mi patlattı :26: :18::26::88:
ne oldu acaba merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?