KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

anammm kız sen rüya mı yorumluyosunnn.. bak bunu öğrendiğim iyi oldu [/QUOTE]
enam sen bu soruyu geçende sorudn hatta rüyanı anlattın hatta bende yorumladım. bi daha dönmedin:44:

beni soruyorsan yozgatta oturyom canım. sen istanbulda nerdesin

Yok canım yanlış hatırlıyorsun ben hiç rüya anlatmadım sana :44:
İstanbul Sultangazi' de oturuyorum ben...

anammm kız sen rüya mı yorumluyosunnn.. bak bunu öğrendiğim iyi oldu
enam sen bu soruyu geçende sorudn hatta rüyanı anlattın hatta bende yorumladım. bi daha dönmedin:44:

Yok canım yanlış hatırlıyorsun ben hiç rüya anlatmadım sana :44:
İstanbul Sultangazi' de oturuyorum ben...
[/QUOTE]
demedimmi çok karışıkoldu diye bak yanlış anlaşıldı. böcüğüme dediydim ben onu canım

demedimmi çok karışıkoldu diye bak yanlış anlaşıldı. böcüğüme dediydim ben onu canım[/QUOTE]
he bana dediydin onu

ne oldu ki:44::44:

sinir oldum ya
artık bizim internet işlerini yaptığımız bi yurt var bi haftadır eşim uğraşıyo surun var diyolar
kaç akşamdır eve gelmiyo kocacım gece 1 2 ye kadar orda uğraşıyo
bugünde aramışlar gel diye sabahtan beri arıyolar dükkandada bi bilgisayar var yapması gerekli oda acil adam arayıp duruyo onu bitirmeye uğraşıyo dükkanda
yurdun sahibi geldi az önce işte gel neden gelmiyon kafa tutuyo
benim şarteller bi attı sardım adama bende 1 haftadır size geliyo bitin gece çalışıyo dedim sizin işiniz acilse buda acil dedim söylendim adama bununda olması gerek dedim sinir etti
eşimde bişey diyemiyo adama:95:

a canım nasılda düşünür kocişini. herkez benim işim olsun diyo. kimse karşısındakini düşünmüyo. haklısın ya. eşinde olayı büyütmemek için susmuştur.

a canım nasılda düşünür kocişini. herkez benim işim olsun diyo. kimse karşısındakini düşünmüyo. haklısın ya. eşinde olayı büyütmemek için susmuştur.

ama yazık ya sanki onlar için bişey yapmıyo gibi konuşuyo adam ya kaç akşamdır gitti gelmiş neden gelmiyon diyo sinir insanlar bi alem valla

ayyy çok pardon ya ben karıştırmışım senlen böcüğümü ceyda :83:
olabilir canım boşver möhim değilll

İyi yapmışsın, bazıları müşteri diye her dedikleri her an olacak zannediyorlar

Ne oldu kızzz yoksam adam sana sinirlendi de bilgisayarları neyim mi patlattı :26: :18::26::88:

hadi acık muhabbet edelim ya sinir katsayım arttı iyice bide kaynatam geldi ama Allahtan çabuk gitti iyice delirdim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…