- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.641
canım benimmsen çok sıkıntılısın anlıyorum senii
hazalın misafiri vardı dün. zavallım yorgunluktan kalkamamıştır. nihalde hastaydı.
böcüğümde hastaydı ama belki ilerlemiştir hastalığı yada kesin bi arkadaşıyla deniz kenarında çay içiyodur.
diğerleride zati kafalarına estikçe giriyolar
askbocugum.. canım hoşgeldinn iyi misinnn ??
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür hala öskürüyom ama
sen nasılsın iyileştinmi
selam kızlar ben geldim ama inanın kafamı kaldırcak halim yok işyerinden izin de alamıyorum vermezler verselerde binbirsuratla verirler diye. gripmiyim nezlemiyim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum hapşurmaktan gözlerimi açamaz oldum ve çok halsizim şifayı kaptım malesef bol bol sıvı tüketiyorum inş hemen geçer umarım sizlerde iyisinizdir öpüldünüz kızlar
ilaç nasıl kullanayım canım ya ya hamileysem onuda bilmiyorumgeçmiş olsun canım. bari sağlık ocağına falan gidebilsende bi ilaç yazdırsan nihancım
ilaç nasıl kullanayım canım ya ya hamileysem onuda bilmiyorum
mecbur başka yöntemlerle geçircem
selaam bebekler ben geldim
deniz kenarında deildim lo keşke olsam hava çok güsel
aşama misafirim varda bişeyler yaptım sabah evdeydim
selam kızlar ben geldim ama inanın kafamı kaldırcak halim yok işyerinden izin de alamıyorum vermezler verselerde binbirsuratla verirler diye. gripmiyim nezlemiyim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum hapşurmaktan gözlerimi açamaz oldum ve çok halsizim şifayı kaptım malesef bol bol sıvı tüketiyorum inş hemen geçer umarım sizlerde iyisinizdir öpüldünüz kızlar
buarada sağol yaprakçım sen nasılsın
ilaç nasıl kullanayım canım ya ya hamileysem onuda bilmiyorum
mecbur başka yöntemlerle geçircem
ıhlamur aldım içicem birazdan canımcımhe doğru bacım o zaman bol bol sıvı ve c vitamini tüket aktardan bitki çayları neyim al
valla ya doğum iznine çıktım kendimi suçlu hissettim resmenne çok misafirin geliyo seninde bebkim. kolay gelsin o zaman
tüh tüh çok geçmiş olsun nihan. şimdi vermeyeceklerde ne zamna verecekler ayol. ne biçim insanlar var ya.
allah şifa versin canım
inşallah canım hayırlısıinşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?