- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.701
hadi acık muhabbet edelim ya sinir katsayım arttı iyice bide kaynatam geldi ama Allahtan çabuk gitti iyice delirdim ya
ne oldu kısss, ne bombası
Ne oldu kızzz yoksam adam sana sinirlendi de bilgisayarları neyim mi patlattı :26: :18::26::88:
edelim anam. kaynata kayınbabmı oluyodu
kaynata kaynana
sende pek asabisin yavrum bee. beni bile geçmişsin.
kaynanan ne diyimişki
hadi acık muhabbet edelim ya sinir katsayım arttı iyice bide kaynatam geldi ama Allahtan çabuk gitti iyice delirdim ya
kaynata kaynana
edelim bacım edelim... kızlar bu arada bi haber vereyim size, ben sigara kullanan bi hatun kişiydim 7 gün önce bıraktım sigarayı hem de bir anda. Şimdi canım azcık çekse de ben tutuyorum kendimikociş de zaten sigarayı bırakmadığın sürece bebiş düşüncesini aklından sil demişti Şimdi sigarayı bırakma hediyeme karak vermem lazım
kızım en güzel hediye sağlığın daha ne olsunedelim bacım edelim... kızlar bu arada bi haber vereyim size, ben sigara kullanan bi hatun kişiydim 7 gün önce bıraktım sigarayı hem de bir anda. Şimdi canım azcık çekse de ben tutuyorum kendimikociş de zaten sigarayı bırakmadığın sürece bebiş düşüncesini aklından sil demişti Şimdi sigarayı bırakma hediyeme karak vermem lazım
aman ben bönnn iyice karıştırdım.
her kim geldiyse işte .
bende cem yılmaz izliyom sıkıntıdan
kafan karışmış canım senin hayırdır bişey yok dimi
bi arkadaşla atıştık hafif yollu ondanmı oldu acep bilemedim valla. :44:
ceyda hoşgeldin canım nasılsın neler yapıyosun
aman ben bönnn iyice karıştırdım.
her kim geldiyse işte .
bende cem yılmaz izliyom sıkıntıdan
anam sigaramı içiyodunaman iyi bırak valla
tut kendini hiç iyi bişey deil kocişini çok tebrik etti
sigarayı bırakma hediyesi
kızım en güzel hediye sağlığın daha ne olsun
anam sendemi var bugün bi uğursuzluk üstümüzde Allah hayırlara çıkarsın
sen neden atıştın canım anlatmak istersen dinlerim anlat rahatlarsın
bi arkadaşla atıştık hafif yollu ondanmı oldu acep bilemedim valla. :44:
hımmm o zaman iş değişir. yeni bir eşarp, yeni bir takı, dışarda yemek, v.s vs.iyiyim çok şükür canım..yemeğim var bugün o yüzden rahatım.. saat 1' de fitness yaptım azcık 50 dk sürdü. Bugün pazar var burda gitsem mi acaba karar veremedim :44:
he yaa ne safım di mi.. o iğrenç şeyi içiyodum
ama öyle deme bacım yaaa sigarayı bırak ne istersen alıcam söz dediibenim bu fırsatı kaçırmamam lazım
hayırdır inş.? aman uğraşma dengesizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?