- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.661
ıhlamur aldım içicem birazdan canımcım
valla ya doğum iznine çıktım kendimi suçlu hissettim resmen
doğum izninde 4 ay gelmedim ya şimdi izin isteyince yanlış anlıyorlar işten kaytarıyom diye düşünüyorlar
1 hafta yıllık izin kullandım eylül ayında onu bile binbir suratla
evet bilge haklısın da insana kötü hissettiriyorlar işte
neyse canım ben çıkıyorum şimdi biraz gelebilirsem gelirim yine öptüm hepinizi:2::2:
evet bilge haklısın da insana kötü hissettiriyorlar işte
neyse canım ben çıkıyorum şimdi biraz gelebilirsem gelirim yine öptüm hepinizi:2::2:
allah seni kız
reca ederüm canım. naçizanesağol bilge ablacım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :13:
ivit kuşummm..Kızlar bu paris olayı benim yani bekarların anlayamayacağı bir şey sanırsam
anammmdatlu cadum ben bi rüya gördümde sana anlatacadım senin o topik nerdeydi bulamadım bi el atsan gı
selam kızlar ben geldim ama inanın kafamı kaldırcak halim yok işyerinden izin de alamıyorum vermezler verselerde binbirsuratla verirler diye. gripmiyim nezlemiyim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum hapşurmaktan gözlerimi açamaz oldum ve çok halsizim şifayı kaptım malesef bol bol sıvı tüketiyorum inş hemen geçer umarım sizlerde iyisinizdir öpüldünüz kızlar
ben geldim loo eşim tükkandada ondan çok gelemim
nihan çok geçmiş olsun bebeğem inşallah biran önce iyileşirsin
inşallah bebiş vardır
ne çok misafirin geliyo seninde bebkim. kolay gelsin o zaman
hee olsun ben sevim misafiri yaptım canım sabah tatlıları anamda kısır yapıp getircek aşama evi topladım biraz hazırım yane sizden gelinsenize
sizide çağırım çağırım bi gelmiyonuz he yoksam beni beğenmiyomusunuz
hee olsun ben sevim misafiri yaptım canım sabah tatlıları anamda kısır yapıp getircek aşama evi topladım biraz hazırım yane sizden gelinsenize
Bebem sen nerde oturuyosun?
Hee bi de istanbul' da oturanlar ya da İstanbul' a ara sıra da olsa gelenler el kaldırsınn
Hoşgeldin fıstıkım... ne var ne yok ne yapıyorsun
iyiyim canım kocem dükkanda yazamıyom çok gidince gelcem inşallah
beğenmez olurmuyuz çok beğeniyoz. hele yaptıklarına. ah şu kilo metreler olmasa
beni soruyorsan yozgatta oturyom canım. sen istanbulda nerdesinBebem sen nerde oturuyosun?
Hee bi de istanbul' da oturanlar ya da İstanbul' a ara sıra da olsa gelenler el kaldırsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?