- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.741
aman kapattırsında boyu uzasın bari.ne geçecekse eline. kadınları mutlu etmek ne kadar baist ama bu kazma erkekler illa zoru seçecekler. sabah sabah nasıl kızdım bak.
ay mens den felan görüşek desem oda internet nen çalışıyo demi.
günaydın kızlarrr
günaydın canlarım hayırlı cumalar
Günaydın Ebrucuğummm.. Senin de Cuma' n mübarek olsunn
Sağol kuşum sana da hayırlı cumalar
Günaydın Brownim.. çok üzüldüm gidiyor olmanaOfff... canım sıkıldı çok feciii..
Günaydın gel öpüşelimde barışalım şeker
artık kafam estiğinde bile gelemiycem
herif dün yine konuyu açtı neti kapattırmak istiyormus
bende sinirlendim tamam dedim bu hafta içi neti kapattırıcam
çok üzülüyorum yaa sizleri çok özliycem
Günaydın gel öpüşelimde barışalım şeker
artık kafam estiğinde bile gelemiycem
herif dün yine konuyu açtı neti kapattırmak istiyormus
bende sinirlendim tamam dedim bu hafta içi neti kapattırıcam
çok üzülüyorum yaa sizleri çok özliycem
ay alemsin.. he bacım o da internetle çalışıyo. ya telepati kurucaz ya da arada tlfon ya da mesajlaşıcaz cepten :97:
nasılsınız kızlarrr
nasılsınız kızlarrr
işlerimi hallettim şimdilik
evet böcüğüm kimse yazmıyo valla
ne biçim geyikse
vallaya bişey oldu kimse yamıyoya nazar değdi bize valla hadi anlatalım acık
akşam naptınız bakalım
benim misafirlerim geldi annemler bide bi tanıdığımız yeğenimle tanıdığın kızıda vardı çok güzeldi ikisine güldük durduk bütüngece
bu gün burda ayip sis var
hoşbuldum canım..ceyda hoşgeldin canım
bu gün burda ayip sis var
Ne güzel canım ailece eğlenmişsiniz.. bizde bi hareket yoktu valla. Akşam kociş geldi, yemek yedik, sonra ben tv izledim o da bilgisayarda bi sorun varmış onu halletti. Sonra muhabbet ettik neler yaptın vs. diye.. Bugün dışarı çıkacağım EVKUR' a gidip taksit ödemem var onu halletmem lazım. Sonra da kumaşçıya gidip kumaş alacağım, bu arada ben dikiş kursuna gidiyorum söylemedim sanırım. 2 Haftadır gidemedim.. Haftaya gitmem lazım, gömlek dikeceğizz... 2 tane etek diktim kendimeeYani ben eline iğne iplik almamış biri olarak bunu başardıysam herkes başarır
hadi ya ne güzel bak bizim burdada birsürü kurslar var evde olsam bende giderdim ne güzel öğrenmişsin
orada vakit çok güzel geçiyor canım ve kısa zamanda kaynaşılıyor... öğretmenler gününde bi parti yapmışız ki sorma gitsinherşeyden önce el işi kursları terapi gibi gerçekten. İnsan dertlerinden ve sıkıntılarından uzalaşıyor, ortaya birşeyler çıkarmanın gururu ve heyecanı da ayrı tabii.. Ben ilk diktiğim eteği üzerime giydiğimde ağlayacaktım nerdeyse yaaa o derece yani insan bunu ben mi yaptım falan oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?