KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ay alemsin.. he bacım o da internetle çalışıyo. ya telepati kurucaz ya da arada tlfon ya da mesajlaşıcaz cepten :97:

üzüldüm canım yaa bi daha gelmeyecek olmana alışmıştık birbirimize canım arkadaşım

günaydın canım çok üzüldüm ya ne diyim Allahım kocana akıl fikir versin valla kapatsın bakalım ondan sonra neye takçak kafayı

topik çok durgunlaştı ya niye kimse bişey yazmıyo bide polyanan gelmedi kaç gündür umarım bişey yoktur
nihan nası olsu acaba bugünde yok :18:

işlerimi hallettim şimdilik
evet böcüğüm kimse yazmıyo valla
ne biçim geyikse

işlerimi hallettim şimdilik
evet böcüğüm kimse yazmıyo valla
ne biçim geyikse

vallaya bişey oldu kimse yamıyoya nazar değdi bize valla hadi anlatalım acık
akşam naptınız bakalım
benim misafirlerim geldi annemler bide bi tanıdığımız yeğenimle tanıdığın kızıda vardı çok güzeldi ikisine güldük durduk bütüngece

Ne güzel canım ailece eğlenmişsiniz.. bizde bi hareket yoktu valla. Akşam kociş geldi, yemek yedik, sonra ben tv izledim o da bilgisayarda bi sorun varmış onu halletti. Sonra muhabbet ettik neler yaptın vs. diye.. Bugün dışarı çıkacağım EVKUR' a gidip taksit ödemem var onu halletmem lazım. Sonra da kumaşçıya gidip kumaş alacağım, bu arada ben dikiş kursuna gidiyorum söylemedim sanırım. 2 Haftadır gidemedim.. Haftaya gitmem lazım, gömlek dikeceğizz... 2 tane etek diktim kendimee Yani ben eline iğne iplik almamış biri olarak bunu başardıysam herkes başarır

hadi ya ne güzel bak bizim burdada birsürü kurslar var evde olsam bende giderdim ne güzel öğrenmişsin

hadi ya ne güzel bak bizim burdada birsürü kurslar var evde olsam bende giderdim ne güzel öğrenmişsin

orada vakit çok güzel geçiyor canım ve kısa zamanda kaynaşılıyor... öğretmenler gününde bi parti yapmışız ki sorma gitsin herşeyden önce el işi kursları terapi gibi gerçekten. İnsan dertlerinden ve sıkıntılarından uzalaşıyor, ortaya birşeyler çıkarmanın gururu ve heyecanı da ayrı tabii.. Ben ilk diktiğim eteği üzerime giydiğimde ağlayacaktım nerdeyse yaaa o derece yani insan bunu ben mi yaptım falan oluyor..

çok güzel ya keşke bende yapabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…