KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

akşam çocuklarla ekmek arası yaptık , aonra babaları geldi dışarıya bişeyler almaya gittiler, onlar gidince bende evleri temizledim. haftasonu yozgata gidcem . ilgilenemem diye. sonrada işte eşim annesine gitti. bende çocuklrla tv felan izledim. öyle geçti bizim akşamımız

Akşam bizede komşu geldi yemek yedik onlara çay yaptım meyve falan sonrada kocacımla oturduk mutfağa yeşil çay yaptım içtik. Kavgalıydık sakince konuştuk aslında anlaşıyorz ama ben olumsuza bağlayınca onunda tepesini attırıyorum. NE cadıyım yaf :44: bizim için iyi bi akşam oldu.

bende dikiş öğrenmeyi çok istiyom ama hiç fırsatım yokk.

ay ne tesadüf bizde kavgalıyız ama ben konuşmuyom 3 gündür.

Kızlar ben çıkıyorum maalesef.. İşlerim hallettikten sonra döneceğim. Bu arada eşim bilgisayarı bi arkadaşına satmış. Evd birtane daha bilgisayar var ama arızalı o. Bunun parasıyla diğerini tamir ettirecek koceciğim,yani tekrar aranıza dönmem 1 hafta 10 günü bulacak.. şimdiden haber vereyim istedim.

Kendine iyi bak şekerim. Görüşmek üzere

bu ne ya kankilerde yaprak dökümü

neyse canım güle güle

Son düzenleme:
kızlar nabersiniz bende yoğunum bi kaç gündür işler arttı anacım... bugün bitirdim işlerimi ama kimse yukk nese gelirseniz ben burdayımmm

ohh iyisin valla bazım bi haftasonu ankara bihaftasonu yozgat ohh gez
hayırdır canım annenleremi gidiyosun

cadı seni
iyi olmuş canım konuşup anlaşmışsınızdır umarım inşallah herakşamınız dahada güzel geçer

anamm sendemi gidiyon ne bu ya zaten kimse gelmiyo bide gidiyonuz he

iyiyiz canım sen nasılsın herkes yoğun galiba ya
bi kurşun neyn döktürelim topiğimize nazar deydi galiba ya:84:

benim yoğunluğum bitti canım 2 günlük bişidi emme diğer kızlara ne oldu ya browni gitti ceyda giremiyecekmiş diğer hatunlarda uğramadı kaç gündür aahhh ahh ne konular geçti gitti ne parisler konuşulduuu ama şimdi kimse yokkk

selammmmmmmm guzeller nasilsiniz bakiimm 2 gundur yokum ii kaynatmissinizdir.
umarim herkes iyiydir
misafilrerim iki kisi eksik geldiler guzel gecti ama cocuklar beynimi sey etti..
dunde k.validem gile gittik gece 11 ekadar oturduk ondan giremedim nete.

bugunde esim evde nete giremeyebilirim canlarim hafta sonuda kimsecikler yok pazartesi gorusuruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…