- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.761
hoşbuldum canım..
ayip sis ne kıııııı
müstehcen sis. gazlar birbirleri ile oynaışıyolar gözümüzün önünde
akşam çocuklarla ekmek arası yaptık , aonra babaları geldi dışarıya bişeyler almaya gittiler, onlar gidince bende evleri temizledim. haftasonu yozgata gidcem . ilgilenemem diye. sonrada işte eşim annesine gitti. bende çocuklrla tv felan izledim. öyle geçti bizim akşamımızvallaya bişey oldu kimse yamıyoya nazar değdi bize valla hadi anlatalım acık
akşam naptınız bakalım
benim misafirlerim geldi annemler bide bi tanıdığımız yeğenimle tanıdığın kızıda vardı çok güzeldi ikisine güldük durduk bütüngece
vallaya bişey oldu kimse yamıyoya nazar değdi bize valla hadi anlatalım acık
akşam naptınız bakalım
benim misafirlerim geldi annemler bide bi tanıdığımız yeğenimle tanıdığın kızıda vardı çok güzeldi ikisine güldük durduk bütüngece
orada vakit çok güzel geçiyor canım ve kısa zamanda kaynaşılıyor... öğretmenler gününde bi parti yapmışız ki sorma gitsinherşeyden önce el işi kursları terapi gibi gerçekten. İnsan dertlerinden ve sıkıntılarından uzalaşıyor, ortaya birşeyler çıkarmanın gururu ve heyecanı da ayrı tabii.. Ben ilk diktiğim eteği üzerime giydiğimde ağlayacaktım nerdeyse yaaa o derece yani insan bunu ben mi yaptım falan oluyor..
müstehcen sis. gazlar birbirleri ile oynaışıyolar gözümüzün önünde
Akşam bizede komşu geldi yemek yedik onlara çay yaptım meyve falan sonrada kocacımla oturduk mutfağa yeşil çay yaptım içtik. Kavgalıydık sakince konuştuk aslında anlaşıyorz ama ben olumsuza bağlayınca onunda tepesini attırıyorum. NE cadıyım yaf :44: bizim için iyi bi akşam oldu.
Bilge var ya müthişsin ya valla bayılıyorum sana
ay ne tesadüf bizde kavgalıyız ama ben konuşmuyom 3 gündür.
Kızlar ben çıkıyorum maalesef.. İşlerim hallettikten sonra döneceğim. Bu arada eşim bilgisayarı bi arkadaşına satmış. Evd birtane daha bilgisayar var ama arızalı o. Bunun parasıyla diğerini tamir ettirecek koceciğim,yani tekrar aranıza dönmem 1 hafta 10 günü bulacak.. şimdiden haber vereyim istedim.
Kızlar ben çıkıyorum maalesef.. İşlerim hallettikten sonra döneceğim. Bu arada eşim bilgisayarı bi arkadaşına satmış. Evd birtane daha bilgisayar var ama arızalı o. Bunun parasıyla diğerini tamir ettirecek koceciğim,yani tekrar aranıza dönmem 1 hafta 10 günü bulacak.. şimdiden haber vereyim istedim.
akşam çocuklarla ekmek arası yaptık , aonra babaları geldi dışarıya bişeyler almaya gittiler, onlar gidince bende evleri temizledim. haftasonu yozgata gidcem . ilgilenemem diye. sonrada işte eşim annesine gitti. bende çocuklrla tv felan izledim. öyle geçti bizim akşamımız
Akşam bizede komşu geldi yemek yedik onlara çay yaptım meyve falan sonrada kocacımla oturduk mutfağa yeşil çay yaptım içtik. Kavgalıydık sakince konuştuk aslında anlaşıyorz ama ben olumsuza bağlayınca onunda tepesini attırıyorum. NE cadıyım yaf :44: bizim için iyi bi akşam oldu.
kızlar nabersiniz bende yoğunum bi kaç gündür işler arttı anacım... bugün bitirdim işlerimi ama kimse yukknese gelirseniz ben burdayımmm
iyiyiz canım sen nasılsın herkes yoğun galiba ya
bi kurşun neyn döktürelim topiğimize nazar deydi galiba ya:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?