- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.781
benim yoğunluğum bitti canım 2 günlük bişidi emme diğer kızlara ne oldu yabrowni gitti ceyda giremiyecekmiş diğer hatunlarda uğramadı kaç gündür aahhh ahh ne konular geçti gitti ne parisler konuşulduuu ama şimdi kimse yokkk
selammmmmmmm guzeller nasilsiniz bakiimm 2 gundur yokum ii kaynatmissinizdir.
umarim herkes iyiydir
misafilrerim iki kisi eksik geldiler guzel gecti ama cocuklar beynimi sey etti..
dunde k.validem gile gittik gece 11 ekadar oturduk ondan giremedim nete.
bugunde esim evde nete giremeyebilirim canlarim hafta sonuda kimsecikler yok pazartesi gorusuruk
aaaaaa kimse girmiomu nete artik olmadi bu simdi
gelmeyenlerin ensesine vurup getirelim
hoşgeldin hazalcım ben kendi adıma iyiyimsen nasılsınnn
misafirlerini atlattın ne güzel.. iki kişi eksik gelmeleri iyi olmuştur dolayısıyla 6 çocukda eksildi sanırım
hafta sonu ve bugünde dahil gördüğün gibi kimse yokgirememen isabet yanii öptüm seni şekerim
benim yoğunluğum bitti canım 2 günlük bişidi emme diğer kızlara ne oldu yabrowni gitti ceyda giremiyecekmiş diğer hatunlarda uğramadı kaç gündür aahhh ahh ne konular geçti gitti ne parisler konuşulduuu ama şimdi kimse yokkk
:99::84:
evet kız. benim her hafta sonu bi gezmem oluyo mutlakaohh iyisin valla bazım bi haftasonu ankara bihaftasonu yozgat ohh gez
hayırdır canım annenleremi gidiyosun
ben geldim kızlar
ama çok yoruldum
çarşı pazar dolaştım.
yarın ablamın günü var hazırlamak için bişeyler aldım. bugünde erken çıkıp ona yardıma gitcemmm
hoşgeldin gı özlemişim seniii
selammmmmmmm guzeller nasilsiniz bakiimm 2 gundur yokum ii kaynatmissinizdir.
umarim herkes iyiydir
misafilrerim iki kisi eksik geldiler guzel gecti ama cocuklar beynimi sey etti..
dunde k.validem gile gittik gece 11 ekadar oturduk ondan giremedim nete.
bugunde esim evde nete giremeyebilirim canlarim hafta sonuda kimsecikler yok pazartesi gorusuruk
oyy bi denem bende seni özledim anacım.
diğerlerinide özledim tabi ama kimse yazmıyo
oyy bi denem bende seni özledim anacım.
diğerlerinide özledim tabi ama kimse yazmıyo
ben geldim kızlar
ama çok yoruldum
çarşı pazar dolaştım.
yarın ablamın günü var hazırlamak için bişeyler aldım. bugünde erken çıkıp ona yardıma gitcemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?