KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

anamm sendemi gidiyon ne bu ya zaten kimse gelmiyo bide gidiyonuz he

Ya kuşummm temelli gidiyorum demedim ki.. Benim herif yaptırsın bilgisayarı gelicem hemen.. 1 hafta bilemedin 10 gün..
4 gibi çıkacam. mönüde, açma, kedi dili pasta, kabak tatlısı, sarma, börek, rus salatası, patates salatası

bayılıciiimmm şimci buraya heeee

benim gibi diyette olan bi hatına yapılır mı buuuu

afiyet bal şeker olsun..

misafir ağarlarken ben en çok misafir gittikten sonraki zamanı seviyom. misafir gitti oh diye değil yani. misafirin yanında oturup kalkmaktan bişey yiyemiyo insan, ama akşa yapıyom bi çay bi sopfra kuruyom ohh mis gibi

dİYET NASIL GİDİYOR CEYDA

İyi gidiyor canım Allah' a şükür.. 71.9 ' la başladım 2 hafta önce şimdi 70.9 'um. Regl döneminde olduğum için iyi veremedim bu hafta
misafir ağarlarken ben en çok misafir gittikten sonraki zamanı seviyom. misafir gitti oh diye değil yani. misafirin yanında oturup kalkmaktan bişey yiyemiyo insan, ama akşa yapıyom bi çay bi sopfra kuruyom ohh mis gibi

ay evet yaa biz görümcemle genelde öyle yapardık. Kayınvalidemde ya da bende misafir varsa misafirlerin yanında yemezdik bişey sonra çilingir sofrası kurardık kendimize ooohhh.. Tabii en yakın arkadaşlarım falan geliyorsa o ayrı.. Ay ben görümcemi çok özledim yaa...

he bide böle yakın eş dost kaldıysa en son onlarla ikinci çayı demleyip içmekte pek güzel oluyo..bize misafir geldiğinde en sona yengem teyzem falan kalırdı bide onlarla çay demler sohbet ederdik ... ne güzeldi:97::97:

maşallah kız görümcenle iyi anlaşıyor olman ne güzel .

görümcen uzaktamı oturuyo bide facede resimleriniz olan hatın gız heralde pek seviyonuz anladığım kadarıyla birbirinizi pek içten sarılmışsınız birbirinize

görümceyle anlasmak :) beni pek sewmiyolardı yeni gelin geldi şimdi onun hareketlerini görünce hint kuması oldum sewgi sözleri eksik olmuyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…