- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.841
Onlardan uzak oturuyorum onlar bir uçta ben bir uçtayım
ancak sehır değiştirmem lazım oda mümkün değil
ya brownimm öle kızlara rastlaıyorum erkegin kendisine baskı yapmasını ask zannediyolar.. cok ters düştügüm arkadaslarım oldu.. bana yok sen ukalasın yok sen asktan ne anlarsın... gördük asklarını :)) hepsi bitti ben ise su an ewliyim.. giyimdi yok tel di netti iş ti vb herseyde saygı war ilişkimiz 3 senedir war ewliliğimiz 6 ay oldu tawiz wermedim wermem :))
Canım sen sıkma canını elbet geçer bunlarda hayırlısı olur inş. Düzelir zamanla kim dolduruyosa o da anlar elbette olan sana olur sen ssabret mükafatını alırsın elbet.
slm canlarımben geldim
browni canım çok doğru şeyler söylemişsin eşine umarım biran önce yaptığı hatanın farkına varır doğru yolu bulur eğer onu dolduruşa getiren biri varsada Allahım ona fırsat vermesin biraz daha sabret bakalım canım yapabildiğini yapsın amacı ne bekle ve gör ne yapmaya çalıştığını
Hoşgeldin böcüğüm :))
brownim inşallah durumun düzelir.
ebende çıkıyom kızlar
herkeze iyi akşamlar, iyi hafta sonları
byeee
ebende çıkıyom kızlar
byeee
ebende çıkıyom kızlar
byeee
Valla adam huysuz baskıcı olsunda bak nasıl taviz veriyorsun
benım kocamla onu gıyıme bunu gıyın nereye gittin kım geldi
ne yedın ne içtin vs.. gibi haberdar etme gibi sorunum yok
bilmesi gerekeni bilir...gerisi benı ilgilendirir
keyfi olarak baskıdan hoslanan herseyınden eşini sevgılısını haberdar eden vardır elbet
onlar öyle mutludur ama haber vermek ya da vermemek başarı değildir...
yada mutl evlılık bu yoldan geçmez
ebende çıkıyom kızlar
byeee
İnşallah canım...
sağol canım inşallah
öpüyorum iyi tatıller
haklısın cnm.. sizin ki kayınvalide dialogu.. malesef bu duruma ne yapılabilir ki.. aradaki olay anne ogul ilişkisi.. bak benim bir arkadasım senin olayına benzer olay yasadı ne yaptı biliyomusun.. arkadas cewresini hayatında daha aktif hale getirdi.. söyle ki aile dostları edindi.. ve onlarla proglamlar yaptı.. mümkün mertebe eşiyle kayınvalidesi dialogunu aza indirdi.. bu sosyallik hayatlarına cok renk kattı
Brownim sen kocana sordun mu hiç nereden geliyor böyle şeyler aklına diye? yani çaktırmadan annesinin dolduruşuna geldiğinin farkında olduğunu belli etsen belki söyler bişeyler. Kayınvalidene kocan tek başına gidiyorsa gönderme artık tek.. Sen de git onunla yalnız kalmasınlar demek ki kadın boş bulunca oğlunu dolduruyor da dolduruyor. Gerçi kayınvalidenlerle sen görüşüyor musun onu da bilmiyorum ama :26:
Gayet sosyal insanlarız sinemamız gezmemiz tozmamız misafirlerimiz
hayatımızdan hiç eksik olmaz...
Amaki nekadar yoğun olursak olalım ailelere aıyracak zaman illaki
olurşturuluyor,ben neyaptıysam annesiyle diyaloğunu aza indirgemeyemedim
kadın her gün arıyor oğlunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?