- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.321
anaaam valla gezdire gezdire sallamak daha kötü iyi yapmissin sen valla.
senin kilon neki onu tasican demi cok iyi yapmissin bencede.
ben alistirmayayim dedim ne bilim.
kötü olmus memeyi birakmasi.hicbirseyi kafana takma arkadasim ne olursa olsun senden ve bebeginden önemli deil.hic deilse aksamdan aksama geliyormus iyi bari.
evet o günleride görecez insallah
Çalışıorum yeni evliyim bebek istiyorum ve paylaşmak istiyorum .. YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİORUM
Merhabar hanımlar... Ben de aranıza katılabilir miyim??
sağol bilge ablacım Allah olmayanlarada nasip etsin bizede ödeme kolaylığı versin inşallahh.. hani bebek için birikim yapalım diyoduk ama kısmet borcumuzu ödeyebilelim yeterrr:82:
Biz de ev bakıyoruz bu aralar.. inş. kesemize ve gönlümüze göre bir yer buluruz :97:
Teşekkür ederim...
Kendimi tanıtayım size..
Ben Çiğdem... 26 yaşındayım, aslen İstanbulluyum ama İzmir'e gelin geldim. Çok kıskanç ama tatlı bir kocam, yumuş yumuş bir oğlum ve beni kendi evlatlarından üstün tutan k.validem ve kayınpederim var.
Maaşallah Çiğdem' ciğim.. Allah bağışlasın yavrunu..
ben bugün bitik haldeyim gece uyku haram oldu bir yandan kizimin uykusuzlugu bir yandan kocam.
cok hasta kocaciiiiim etes öksüruk almis basini gidiyor gece hic uyumadim 39 derece atesi vardi ancak düsürdüm.
cok üzgünüm cooookkkk
Geçmiş olsun canım..
ceydanın fotoloraını gördünüzmü ne kadar tatlı çıkmış . bende hazırlayacam bi tane albümm
Oyy sağol Bilge' mmmmHazırla kızzz
merhaba hadi kanka olalımm bende yeni geldim kankam yokk
Hoşgeldin.. :13:
merhaba hadi kanka olalımm bende yeni geldim kankam yokk
Takmayacağıma azmediyorum ama zor. Kimsem yok burada. Arkadaşım da yok. Ne yaparsın başka??
Aman neyse herşey düzelir.
Geçen sene annemi kaybettim Allah rahmet eylesin. O günden beri dağıldım iyice. Daha 1 aylık hamileydim. Yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum.
Daha iyi olacağım inşallah.
benımlede kanka olun hadee
ah canim ya allah rahmet eylesin cok üzüldüm rabbim sabir versin insallah.cok zor coook.
üzülme kiz benimde kimsem yok bursa almanyada yasiyorum yalnizim hem benim ailem hem esimin ailesi türkiyede kayinvalidem 2-3 ayligina yanima geldi misafir olarak gidince yine yalnizim. ne bi arkadasim var ne ailem bi kocam var okadar. böyle iste aile özlemi cok zor seni cok iyi anliyorum.
Sağol canım, Allah geride kalanlarımıza uzun ömürler versin. Senin durumun benimkinden daha kötü. Şükürler olsun ki kocan iyi adammış. Allah mutluluğunuzu bozmasın.
izmitte oturuyorum 21 yasınadyım 1 tane cocugum var
slm şekerler nörüyonuzyeni gelen arkideşler hoşgeldiniz..
Merhaba ben geldim yeni. Çiğdem ben.
slm şekerler nörüyonuzyeni gelen arkideşler hoşgeldiniz..
memnun oldum canim bende almanyada yasiyorum 1 cocugum var 21 yasindayim subatta 22 insallah ahhh ahhh yaslaniyoz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?