KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Takmayacağıma azmediyorum ama zor. Kimsem yok burada. Arkadaşım da yok. Ne yaparsın başka??
Aman neyse herşey düzelir.

Geçen sene annemi kaybettim Allah rahmet eylesin. O günden beri dağıldım iyice. Daha 1 aylık hamileydim. Yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum.
Daha iyi olacağım inşallah.

Çalışıorum yeni evliyim bebek istiyorum ve paylaşmak istiyorum .. YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİORUM

Hoşgeldin canım

Merhabar hanımlar... Ben de aranıza katılabilir miyim??

Hoşgeldin.. tabi canım buyur buyur

ah canim ya allah rahmet eylesin cok üzüldüm rabbim sabir versin insallah.cok zor coook.

üzülme kiz benimde kimsem yok bursa almanyada yasiyorum yalnizim hem benim ailem hem esimin ailesi türkiyede kayinvalidem 2-3 ayligina yanima geldi misafir olarak gidince yine yalnizim. ne bi arkadasim var ne ailem bi kocam var okadar. böyle iste aile özlemi cok zor seni cok iyi anliyorum.

Sağol canım, Allah geride kalanlarımıza uzun ömürler versin. Senin durumun benimkinden daha kötü. Şükürler olsun ki kocan iyi adammış. Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Sağol canım, Allah geride kalanlarımıza uzun ömürler versin. Senin durumun benimkinden daha kötü. Şükürler olsun ki kocan iyi adammış. Allah mutluluğunuzu bozmasın.

amin canim
cok sükür kocam cok iyi
allah hepimize mutluluk huzur versin insaallaahhh.

memnun oldum canim bende almanyada yasiyorum 1 cocugum var 21 yasindayim subatta 22 insallah ahhh ahhh yaslaniyoz artik

aa ne guzel sende ben gıbı genc anne olmussun benım kımse ne evlı olduguma ınanıyo nede anne bu bı avantaj aslında genc gorunmek umarım 30lu yaslardada 20 kusur gıbı gorunurum kac yasında cocugun kız erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…