- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.341
iyiz canm sen nasilsin livamiz nasil
hg şekerim nasılsın
Teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız??
aa ne guzel sende ben gıbı genc anne olmussun benım kımse ne evlı olduguma ınanıyo nede anne bu bı avantaj aslında genc gorunmek umarım 30lu yaslardada 20 kusur gıbı gorunurum kac yasında cocugun kız erkek
polyanan ordamısın canım
bende iyi inşallah çoluk çocuk uuraşios işte
ay yerim ben onu foto cok güzel yaiyiyim çok şükür cnm yaa oda ii ayağımda sallıyom keratayı sen napiosun:)
evet gen anne oldum cok sükür bugun daha 2 aylik oldu kizim daha minnacik
aynen canim beni evliyken istemeye gelceklerdi az kalsin.
anneme tatil icin gitmistim yalniz basima böyle bi olay geldi basima kocama hiiic söylemedim ama
seninki kac yasinda
benımkı 1.5 yasında erkek senınkı kucukmus daha benımkı 2 aylıkken kafyı yıyodum ben cok aglıyodu gece gunduz kolıktı aspırator sesınde uyutyodum allahtan sımdı buyudu sımdıde cok hıperaktıf hıperaktıflıktende cıktı superrr aktıf oldu umarım senınkı ole cok aglak degıldır oleyse allah yardım etsın sana
Sürekli zırıldayan bebekler için aklıma geldi; benimki de çok zırlardı. Buzuki Orhan diye bir müzisyenin "kolik" isimli bir cd si var. Onu dinleyince yatışıyordu. Uzun süre öyle idare ettik. Anne karnındaki sesleri hatırlatıyormuş.
aaaa ne güzel hemen arastiricam.
saol canim
evet tatlim hosgeldiiin nasilsin napiyon
iyiyim canım napiyim sen nasılsın almiramız nasıl iyimi minik kuşum büyümüştür dimi
Ben de gideyim yavaştan. Herkese iyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?