KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

2011 e ithafen
Eyyy 2011 Zaten sormadan kafana göre geLiyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git, ıstıkrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol, 1 verip 2 alma, insanın canını sıkma, çileden çıkartma. Şunun şurasında 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver, ve adabınla çirkinleşmeden git."...Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi" dedirt, yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorum ben sen 2011'sin göster farkını =))

çok güzelmiş ya
sen gittin sandım bende gezmene çıktım kk da
:78::78:anladım anladım
kız ben senin fener fantazisini yapim dedim ama yapamadım gıı çok utandım valla oynayamadım hee:78::78:
nen yüzüne gözünemi bulaştırdın delüü
adam anlamamıştır bişey bizim hanım napıyoo ya demiştir
facebook tan canım orda var çok güzel dimi inşallah 2011 korkar birazda güzellikler getirirr bize inşallah çok güzel rahat huzurlu sağlıklı her istediğimizin gerçekleştiği bi yıl olar
inş canım

Son düzenleme:
nihan yawwrumm 56 ollmuşun maşallah canım hadi iyisin kızz azalıyo baya
evet canım ya 56ya indim

dün akşam düğmeleri birbirini ulaşamayan çok sevdiğim pantolonum vardı bi giyeyim dedim oldu
hemde rahat rahat çok sevindirik oldum

bu arada o mesajı diğer arkadaşlara paylaşayım onlarda gülsünler

çok sevindim canım
paylaş tabiside
hediye aldınmı kız kocana

çok sevindim canım
paylaş tabiside
hediye aldınmı kız kocana
benden iyi hediyemi olur kız
ben hayatında en büyük hediyeyim ona
onun için almadım

şaka bi yana pek durumumuz yok
oda almadı bende karşılıklı anlaştık lüzümsuz harcama yapmıcaz belli bi süre
bi öpücük yeter

sen aldınmı

Son düzenleme:

doğru kız en güzel hediye sensin ona boşver sen ona bol ekşinli güzel bi gece yaşatırsın ondan daha güzel hediyemi olur:86:

hee aldım göyneğe ihtiyacı vardı bende hediye baabında gömlek aldım işte
biz kınagecesi için kol düğmeli gömlek almıştık ona düğünden sonra ben onu makineye atmıştım kollarındaki kir izleri çıkmamış ne kirlendiyse bi gece giydi kına gecesinde benim akıllı kafamda leke çıkmadı diye ariel deterjan döküp bi güzel çitiledim onu lekelerde çıktı çitilediğim yerdeki boyalarıda çıkmış bi acayip olmuştu kolları eflatun gömleğin oyüzden kol düğmeleri vardı bende kol düğmesiyle takabileceği bi gönmlek aldım

Böcüğüm pek düşüncelisin eline sağlık.
Kızlar yeni yılınız kutlu olsun şekerlerim Allah dilediğinizz her ne varsa nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…