- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.621
off geç gelicekmiş olsun sizde 1 den sonra bişeyler yaparsınız
biz dışardayız canım busene bi arkadaşlarla birlikte yer ayırmışlar akşam 4 kişi gitçez bakalım bu senede böyle olsun
evet caım o gelene kadar hazırlık yapçam zaten
herhalde kız:26 arisemi uççanız kız:78:
herhalde kızsiz uçmıcanızmı reglimde bitti
gecenin finalinde gideriz ama parise o zamana kadar biraz süründürürüm
yemektir danstır
nereye gittin kız sende amma geziyon hegeldim yewrumm
bilmem yorgun olarsam gitmem herhal:26:
dansmı neyn nası dans la
çok güzelmiş ya2011 e ithafen
Eyyy 2011 Zaten sormadan kafana göre geLiyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git, ıstıkrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol, 1 verip 2 alma, insanın canını sıkma, çileden çıkartma. Şunun şurasında 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver, ve adabınla çirkinleşmeden git."...Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi" dedirt, yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorum ben sen 2011'sin göster farkını =))
nereye gittin kız sende amma geziyon he
ne dansı olcak kızım anlamadınmı
çok güzelmiş ya
nen yüzüne gözünemi bulaştırdın delüüsen gittin sandım bende gezmene çıktım kk da
:78::78:anladım anladım
kız ben senin fener fantazisini yapim dedim ama yapamadım gıı çok utandım valla oynayamadım hee:78::78:
inş canımfacebook tan canım orda var çok güzel dimi inşallah 2011 korkar birazda güzellikler getirirr bize inşallah çok güzel rahat huzurlu sağlıklı her istediğimizin gerçekleştiği bi yıl olar
nen yüzüne gözünemi bulaştırdın delüü
adam anlamamıştır bişey bizim hanım napıyoo ya demiştir
çok komikti yapamadım güldüm hadi boşver dedi oda napsın adam benimi beklicek 2 saat dimi ama:86:
ee yani canına tak demiştirçok komikti yapamadım güldüm hadi boşver dedi oda napsın adam benimi beklicek 2 saat dimi ama:86:
evet canım ya 56ya indimnihan yawwrumm 56 ollmuşun maşallah canım hadi iyisin kızz azalıyo baya
evet canım ya 56ya indim
dün akşam düğmeleri birbirini ulaşamayan çok sevdiğim pantolonum vardı bi giyeyim dedim oldu
hemde rahat rahat çok sevindirik oldum
bu arada o mesajı diğer arkadaşlara paylaşayım onlarda gülsünler
benden iyi hediyemi olur kızçok sevindim canım
paylaş tabiside
hediye aldınmı kız kocana
benden iyi hediyemi olur kız
ben hayatında en büyük hediyeyim ona
onun için almadım
şaka bi yana pek durumumuz yok
oda almadı bende karşılıklı anlaştık lüzümsuz harcama yapmıcaz belli bi süre
bi öpücük yeter
sen aldınmı
evet canım:78::78::78:doğru kız en güzel hediye sensin ona boşver sen ona bol ekşinli güzel bi gece yaşatırsın ondan daha güzel hediyemi olur:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?