- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.961
kız nasıl tencere ki anlamadım ben şimci :44:
abooowwwwwww:83: kız ben çok korkuyorum daha önce annem ya da kocam evdeyken pişirdim düdüklüde korkudan ama şimdi alışayım istiyorum.. kuruları çabuk pişiriyor diye.
Allah' tan annen mutfakta değilmiş yani.. bizim bi komşunun da patlamıştı kadının göbüşü falan yandıydıbi de kuru fadulyeler tavana bile yapışmıştı
yap canım ya bişey olmaz
bende anlamadım ocağı cam miki cam ocaklara herşey konmuyoya:44::44:
slm arkadaslarr aranızda varsa 2009 gelinleri bekleriz topigimizee
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...yapiyoruz-buyrun-sohbeteeee.html#post15872707
normal duduklu tencere cnm ama benim tup sadece alti celik olanlari isitiyor bu duduklu tencerem trden gelmisti ama tupe olmadii. yani benim tup anormal tencere gayet ii
ivet bocugum cam yuzeyli tup o yuzden her tencereyi kabul etmioo
bacım ben 2008 geliniyim 1 seneyle kaçırdım bak
slm arkadaslarr aranızda varsa 2009 gelinleri bekleriz topigimizee
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...yapiyoruz-buyrun-sohbeteeee.html#post15872707
bacım ben 2008 geliniyim 1 seneyle kaçırdım bak
ben 2008 de evlendim 1 sene yasliim sizden
hosbuldum bocugumm
ya kizlar biz nie 2008 gelinleri die topic acmiozzz kii varmi acab ole bi topicc:44:
Benim 1 haziran canım...ceyda 2008 hangi ayında evlendin canım ben ekim 18 evlendim
hosbuldum bocugumm
ya kizlar biz nie 2008 gelinleri die topic acmiozzz kii varmi acab ole bi topicc:44:
hosbuldum bocugumm
tesekkürler kızlar ilginizee var canım 2008 gelinleri diye sumak diye bi arkadasımız acmıştı
Benim 1 haziran canım...
hazalım 2008 gelinleri diye topik var.. ben arada bakıyorum. siz de gelsenize basalım topiği
sendemi 2008 de evlendin var canım 2008 gelinleri topiği ama pek muhabbet olmuyo çeyiz bölümünde sohbet yeri varya orda
sendemi 2008 de evlendin var canım 2008 gelinleri topiği ama pek muhabbet olmuyo çeyiz bölümünde sohbet yeri varya orda
aslinda ben 2007 temmuzda evlendim resmi nikah kiydik vize icin. 2008 6 temmuzdada dugun olduu
o zaman sana ''Hem 2007 hem de 2008 Gelinleri '' diye topik açalım hazalım
o zaman sana ''Hem 2007 hem de 2008 Gelinleri '' diye topik açalım hazalım
bak işte bu iyi olur
Bu kızlar nere kaçtı yine yaaa 2 dk. boş bırakmaya gelmiyo arkamızı dönünce hemen fırrrr gidiyolar..Gelsinler bak hele oklavayla kovalamazsam topiğin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?