KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kız nasıl tencere ki anlamadım ben şimci :44:

normal duduklu tencere cnm ama benim tup sadece alti celik olanlari isitiyor bu duduklu tencerem trden gelmisti ama tupe olmadii. yani benim tup anormal tencere gayet ii

Son düzenleme:

normal duduklu tencere cnm ama benim tup sadece alti celik olanlari isitiyor bu duduklu tencerem trden gelmisti ama tupe olmadii. yani benim tup anormal tencere gayet ii

hazal hoşgeldin canım
tupe ne bildiğimiz tüp mü ocakmı orasını anlayamadık ocağının üstü cammı

hosbuldum bocugumm
ya kizlar biz nie 2008 gelinleri die topic acmiozzz kii varmi acab ole bi topicc:44:

tesekkürler kızlar ilginizee var canım 2008 gelinleri diye sumak diye bi arkadasımız acmıştı

Benim 1 haziran canım...

hazalım 2008 gelinleri diye topik var.. ben arada bakıyorum. siz de gelsenize basalım topiği

sendemi 2008 de evlendin var canım 2008 gelinleri topiği ama pek muhabbet olmuyo çeyiz bölümünde sohbet yeri varya orda

aaooo varmis topic toh hevesim kursagimda kaldiii

Bu kızlar nere kaçtı yine yaaa 2 dk. boş bırakmaya gelmiyo arkamızı dönünce hemen fırrrr gidiyolar.. Gelsinler bak hele oklavayla kovalamazsam topiğin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…