KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar mrb ya şimdi bu pek bir yersiz olacak ama ben mi çok gerizekalıyım anlayamadım birilerine danışmam lazım:)şimdi bir belediyenin vermiş olduğu bir ilan var bu ilan zabıta alımı ilanı buda zabıtalık için uzman erbaş alım ilanı di,yor fakat genel şartlarda erkekler için askerliği bitirmiş ifadesi var.Yani bayan erbaş yokki.Yani sorun şu ki ben bu ilanda netlik göremedim yani uzman erbaşlar dışında normal tüm şartlara uyan vatandaşta başvurabiliyormu anlayamadım sizce istedikleri ne:)gönderiyorum

T.C.

İZMİR İLİ

SELÇUK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

UZMAN ERBAŞ ALIMI İLANI

Belediyemizde boş bulunan Genel İdari Hizmetler sınıfında Zabıta Memuru kadrolarında istihdam edilmek üzere, 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanununa tabi olarak çalışmakta iken kendi isteğiyle görevinden ayrılan personel alımı yapılacaktır.
BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANILACAK ŞARTLAR
1-GENEL ŞARTLAR
-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
-Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya erteletmiş olmak,
-30 yaşını aşmamış olmak,
2-ÖZEL ŞARTLAR
Üniversitelerin lisans veya önlisans programları ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurumu tarafından kabul edilen yurtdışındaki en az 4 (dört) yıl süreli Fakültelerin birinden veya 2 (iki) yıl süreli Yüksekokulların birinden mezun olmak.
BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ :
Başvurular istenilen belgelerle birlikte 11 Ocak 2011 tarihi saat: 17.00’a kadar Selçuk Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne, Atatürk Mahallesi Atatürk Caddesi Yusuf Borovalı Belediye Kültür Sarayı zemin kat Selçuk/İZMİR adresine şahsen veya posta ile yapılacaktır.
İSTENİLEN BELGELER:
-İş Başvuru ve Bilgi Formu
-Diplomanın fotokopisi,
-Nüfus Cüzdan fotokopisi
-İkametgah
-Fotoğraf 1 adet (Son altı ayda çekilmiş)
DİĞER HUSUSLAR:
-Daha önce kurumumuza başvuruda bulunan adayların, eksik olan belgeler ile birlikte 11 Ocak 2011 tarihi mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

AÇIKLAMA
Başvuruda bulunacak kişiler:
Başvuru formunda belirtilen kişisel bilgileri, ikamet adresi, hangi okuldan mezun olduğunu belirten eğitim bilgileri, aldığı kurs ve seminerleri, yabancı dil ve derecelerini staj ve iş tecrübelerini, bildiği bilgisayar programlarını tam ve eksiksiz olarak dolduracaktır. İlgili İş başvuru ve bilgi formu örneğinden çıktı alabilmeniz için
İş Başvuru ve Bilgi Formu ibaresini tıklayınız.

benimde birilerini tanıdığım söylenemez canım ya yukardaki yazımı okurmusun sen ne anlıyoersun o ilandan:)kimi alıyor bu belediye

Yaprakcım bitanem yasadıklarına çok üzüldüm
İnan seni yürekten anlıyorum...
Aynı sorunu bizde yaşadık banada eşim senin eşinin söylediklerini söyledi
Benim aileme gidelim diyince işin gücün oluyor ama kendi ailene gelince
hoplaya zıplaya gidiyorsun...bundan sonra izinsiz gitmeyeceksin dedi
Bende şok olmuştum nedemek ya dedim ben çocukmuyum benim kendi fikrim yokmu
kendi başıma hiçbir karar alamazmıyım dedim alamazsın dedi...
Bende iyi ozaman bundan sonra kendı ailemede gitmiyorum senın aılenede dedım
anneme 2 hafta gitmedim...Sonunda kendisi pes etti ve annenlere git dedi
yine gitmedim annemlerde gelmedi,daha sonra bıraz daha zaman gecti ve yine git dedi
ondan sonra gittim...

Şuanda annemlere giderken izin almak sayılırmı bilmiyorum ama
Ben annemlere gidicem yarın diyorum,oda git diyor

yani gidebilirmiyim kelimesi bana ağır geliyor zoruma gidiyor
o şekilde soramıyorum ama kendimi iyi hissetmeme yarayan gidiyorum kelimesinin
altındada aslında izin yatıyor,gitme dese gitmiycem o anda...

Erkekler ipleri ele almaya çalısıyor adeta yarısa giriyorlar ilk zamanlar
bak bize 1 yıl oldu hala öyle,sizde daha yenisiniz bu tür çatışmalar oluyor ve olacakta
herkes sabret diyor evlilik ancak 2 yılda oturuyormus
ve ilk 1 yıl çok tehlıkeli ve zormus...ben sabrediyorum sende sabret bitanem
seniseviyorum üzülme

günaydın kızlar
günaydın brownicim evet aynen dediğin gibi ipleri eline almaya çalışıyor diyorki bana izin alınca alacağın cevabı biliyorsun (yani git diyecekmiş) bildiğin halde neden hala inatlaşıyorsun diyor bana yani dediğin gibi bi yarışa girmiş bende izin alacaksın diye diretiyor.halbuki bilmiyorki sonunda benim dediklerim oluyo :))
kankilerim dün ben evime gitmedim annem aradı eşimi buraya çağırdı hiç bişey yokmuş gibi oğlum kaçta geleceksin ona göre pilavı yapacam sıcak olsun dedi oda geleceği saati söyledi.akşam gelincede ikimizde biraz surat yaptık birbirimize ama laf arasında o benle ben onunla konuşmak durumunda kaldık..gecede birlikte yatağa girdik hiç bu konu üzerinde konuşmadık..gecede ara ara uyandığımda elele tutuşurken gördüm kendimizi hatta bi ara sarılmışız :)) sabahta uyandım işe gönderdim yine açmadı konuyu yani dünü böyle geçirdik arkadaşlarım..

Çok sevindim canım benim :)))
Erkeklere arada geliyorlar neye hangi konuya takacaklarını şaşırıyorlar
neyse düzelmesine sevindim hayatım

Çok sevindim canım benim :)))
Erkeklere arada geliyorlar neye hangi konuya takacaklarını şaşırıyorlar
neyse düzelmesine sevindim hayatım

günaydın canımm benimmm
aynen valla sanki hiç bişey yaşamamış gibiyiz :)) sanki o gün öyle sert çıkış yapan o değil arada geliyolar dediğin gibii :))

günaydın yaprakçım:80:
düzelmesine çok sevindim
erkek milleti işte hep aynı:97:

günaydın kızlar:80:

günaydın canım sağol acaba rüyamı gördüm diyorum kendi kendime ortada bişi yok gibi ya
sen öyle farzet en iyisi rüya gördüm de kendi kendime

yaprak rüya dedinde aklıma geldi gıcık eltimi rüyamda hamile gördüm göbeği biraz çıkmıştı :44::44:
çocuk istiyor ama olmuyo nedemek acaba:44::44: dün akşam biri eltinde bebek varmı diye sordu ordan bilinç altımda mı kaldı acaba:44:

Son düzenleme:

he bencede rüya farzedeyim onuda konu açılmasın bi daha

hayır olsun bacım şey diye biliyorum hamileliği; rüyada hamile kalan kişi doğururusa sıkıntıları atar doğurmazsa sıkıntıları vardır diye biliyorum:44:

evet en iyiysi

valla ne bilim hamileyim didi bana bende bi baktım 4 aylık gibi şişmiş karnı o kadar ama kavga ediyozz filan
zaten normalde kavgalıyız rüyada devam ettiriyoruz

Güüünnnnayyydınnn bbbaaayyyaannlarrrr

ssseeesiiim gelliiyooouuurmmmuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…