KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günayddınn:2::2: kızlar:2::2: ben grip oldum yine ya:2:
bide regl oldum çok şükür
rahatladım valla
yaprak canım barışmanıza sevindim dedim ya sana erkeklerinde bazen regl dönemleri oluyo o zaman napçakları belli olmuyo zamanla sende alışırsın canım:2:

hoşgeldin böcüğüm

geçmiş olsun kız dilek.
üşürken üşürken en sonunda hastalandın.
inşallah en kısa zamnda iyilşein

aynen valla onunda öyle bi anına denk gelmişim heralde canım zaten bende d.kontrolunu bırakınca regl günüm değişmiş haberim yok sabah bende oldum.. bendekide onun gerginliğiydi heralde atlattık karı koca sinirli dönemimizi birbirimizi yiyerek

En kötü günümüz hiç gülmedigimiz gündür, yeni günümüzün dolu dolu ve en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle iyi haftalar..

iyi hadi rahatlamışınızdaır ikinizde inşallah bundan sonra hiç yaşamazsınız biriniz sinirliyken biriniz susun kim sinirliyse o konuşsun sonra onun siniri geçince sen açarsın ağzını bu seferde sen başlarsın konuşmaya

saol canım valla hastalandım zaten kış geldimi hep hasta oluyom inşallah yatmadan ayakta atlatırım
sen napıyosun nası geçti haftasonun

sıradan bi haftasonuydu işte. evde çocuklarla geçti canım. burda havalar çok soğuk.
En kötü günümüz hiç gülmedigimiz gündür, yeni günümüzün dolu dolu ve en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle iyi haftalar..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…