- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.001
geliyur geliyur ama ara ara kesliyor nedensegeliyyyooooo geliyyooooo
günaydın bilgoş benimki geliyimiiiiiii
günaydınnnnngünaydınnn
yaprakım geçmiş olsun bi denem. şükür atlatmışzısnız.
ebru günaydın canım nasılsın
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
bende iyiyim canım biraz grip gibi oldum sanırsam burnum akıyo hapşırıyorum :2: öle işte
günayddınn:2::2: kızlar:2::2: ben grip oldum yine ya:2:
bide regl oldum çok şükür
rahatladım valla
yaprak canım barışmanıza sevindim dedim ya sana erkeklerinde bazen regl dönemleri oluyo o zaman napçakları belli olmuyo zamanla sende alışırsın canım:2:
ebrucuk sende ne var ne yok nasılsın. epeydir karşılamayoruz
allah bereketini versiniyiyim canımcım ne olsun aynı iştem gidip geliyoz işler güçler birikim yapmaya çabalıyoruz kendi çapımızda öyle iştem...
günayddınn:2::2: kızlar:2::2: ben grip oldum yine ya:2:
bide regl oldum çok şükür
rahatladım valla
yaprak canım barışmanıza sevindim dedim ya sana erkeklerinde bazen regl dönemleri oluyo o zaman napçakları belli olmuyo zamanla sende alışırsın canım:2:
geçmiş olsun kız dilek.
üşürken üşürken en sonunda hastalandın.
inşallah en kısa zamnda iyilşein
aynen valla onunda öyle bi anına denk gelmişim heralde canımzaten bende d.kontrolunu bırakınca regl günüm değişmiş haberim yok sabah bende oldum.. bendekide onun gerginliğiydi heralde atlattık karı koca sinirli dönemimizi birbirimizi yiyerek
En kötü günümüz hiç gülmedigimiz gündür, yeni günümüzün dolu dolu ve en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle iyi haftalar..
saol canım valla hastalandım zaten kış geldimi hep hasta oluyom inşallah yatmadan ayakta atlatırım
sen napıyosun nası geçti haftasonun
En kötü günümüz hiç gülmedigimiz gündür, yeni günümüzün dolu dolu ve en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle iyi haftalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?