KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bunu hemen not alıyorum yaşanmış böle erkeklerin kendi düşüncelerini anlattığı bi kitapsa okuyabilirim saol tavsiyen için canım

yolun uzunmu hadi ya okadar sürüyo he yarım saatten fazlamı
ben arabada filan bişey okuyamıyorum midem bulanıyo müzik dinlerim genelde

yolun uzunmu hadi ya okadar sürüyo he yarım saatten fazlamı
ben arabada filan bişey okuyamıyorum midem bulanıyo müzik dinlerim genelde

sorma bacım işten çıkıyom 5,30 da 7-7,30 a doğru evde oluyom yeni taşındığımız ofis evime çok uzak
hemde 3 araba yapıyom (

Son düzenleme:
bnede otobüste kitap okumayı çok severim

sorma bacım işten çıkıyom 5,30 da 7-7,30 a doğru evde oluyom yeni taşındığımız ofis evime çok uzak
hemde 3 araba yapıyom (

uyyy baya uzakmış kızz. eve gidince o satte n eyapabilirisinki

hadi ya çok uzun bi süre bu
haklısın işine yakın biyere taşınsanız keşke eziyet
eşinin işi yaınmı eve o kaçta geliyo

buraya yeni taşındık canım zor burdan taşınmaları işyerimin
eşimde havalimanında çalışıyo onunki benden daha uzak oda 5,30 6 ya doğru çıkıyo 7 buçuk 8 gibi evde oluyo

benim teyzemler buranın bi ilçesinde oturuyo 1.5 saat tutuyo yol bize uzak geliyo sen hergün nası katlanıyon bacım ya Allah yardımcın olsun sizin maaşınız yolparasına gidiyo ozaman

çok şükür bugüne kadar hiç evden çok uzakta oturmadım.
2 saattte neler yapılmazki

afiyet olsun kızlar neler yediniz gıı
insan banada bi sıcak çorba alır gelirdi:94:

be çorba içtim bi tabak. bide salamlı ekmek yedim valla ayak üstü. suedayla oyun oynadık baya bi. kapı ardına saklanmayı öğrendi. illa gel birlikte kapı arksaında duralım diyo. bizde durduk orda.

benim teyzemler buranın bi ilçesinde oturuyo 1.5 saat tutuyo yol bize uzak geliyo sen hergün nası katlanıyon bacım ya Allah yardımcın olsun sizin maaşınız yolparasına gidiyo ozaman

bizim burada transferli kullanıyoruz yani bi kere bastımmı belli bi süre bedava basıyon kartını o süre doldummu tekrar ücretli gidiyosun.. ben bide öğrenciyim öğrenci kullanıyorum 1,100 dü zam gelmiş 1,250 olmuş

he bacım yemek dışında akşamları pek bişi yapmıyorum haftasonuna bırakıyorum hepsini bütün işlerimi
onu yapman bile yeter canım.

iyiimiş bariii.

be çorba içtim bi tabak. bide salamlı ekmek yedim valla ayak üstü. suedayla oyun oynadık baya bi. kapı ardına saklanmayı öğrendi. illa gel birlikte kapı arksaında duralım diyo. bizde durduk orda.

ohh afiyet olsun canım yarasınvalla onlar ne isterse o oluyosun benim yeğenim beni köpek yapıyo eline bi oyuncak alıyo atıyo git getir diyo bide yeri gösteriyo havv havv diyo köpek ol diyo yani bi görceniz ne hallere sokuyo dün bi kafa attı burnuma kırıldı zannettim gözümden yaş geldi valla bide kırdım diyo sopa delisi ondan öncede bide ısırdı tam kemiğin üstünü kıpkırmızı olmuş dün benim baya canımı yaktı sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…