- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.121
piraye süper bir roman.
bende dün ilkim öz tan'ın erkekler neden evlenir adlı kitabını okudum. psikolog olan ilkim öz tanın terapi öykülerini (erkek danışanlarıyla) anlatıyor. tavsiye ederim hanımlar
yolun uzunmubenim işyerinde vaktim çok o yüzden değerlendireyim dedim yarın birgün okuyamam işler yoğunlaşır falanda fırsatları kaçırmayım
bide akşamları otobüste metroda iyi oluyo yolum uzun nasıl geçiyo anlamıyorum valla
bu ara kitabım yok
arı çok güzeldi,
kılıç seyit shura o güzeldi
daha var ama malum unutkan oldğum için hatırlayamıyom
yolun uzunmuhadi ya okadar sürüyo he yarım saatten fazlamı
ben arabada filan bişey okuyamıyorum midem bulanıyo müzik dinlerim genelde
hadi ya çok uzun bi süre busorma bacım işten çıkıyom 5,30 da 7-7,30 a doğru evde oluyomyeni taşındığımız ofis evime çok uzak
bnede otobüste kitap okumayı çok severimbenim işyerinde vaktim çok o yüzden değerlendireyim dedim yarın birgün okuyamam işler yoğunlaşır falanda fırsatları kaçırmayım
bide akşamları otobüste metroda iyi oluyo yolum uzun nasıl geçiyo anlamıyorum valla
sorma bacım işten çıkıyom 5,30 da 7-7,30 a doğru evde oluyomyeni taşındığımız ofis evime çok uzak
hemde 3 araba yapıyom(
sorma bacım işten çıkıyom 5,30 da 7-7,30 a doğru evde oluyomyeni taşındığımız ofis evime çok uzak
hemde 3 araba yapıyom(
hadi ya çok uzun bi süre bu
haklısın işine yakın biyere taşınsanız keşke eziyet
eşinin işi yaınmı eve o kaçta geliyo
hemde 3 araba yapıyom(
yaprak anam ne uzakmış he hergün nası çekiyon sabah kaçta çıkıyon evden
bnede otobüste kitap okumayı çok severim
uyyy baya uzakmış kızz. eve gidince o satte n eyapabilirisinki
afiyet olsun kızlar neler yediniz gıı
insan banada bi sıcak çorba alır gelirdi:94:
benim teyzemler buranın bi ilçesinde oturuyo 1.5 saat tutuyo yol bize uzak geliyo sen hergün nası katlanıyon bacım ya Allah yardımcın olsun sizin maaşınız yolparasına gidiyo ozaman
onu yapman bile yeter canım.he bacım yemek dışında akşamları pek bişi yapmıyorum haftasonuna bırakıyorum hepsini bütün işlerimi
iyiimiş bariii.bizim burada transferli kullanıyoruz yani bi kere bastımmı belli bi süre bedava basıyon kartını o süre doldummu tekrar ücretli gidiyosun.. ben bide öğrenciyimöğrenci kullanıyorum 1,100 dü zam gelmiş 1,250 olmuş
be çorba içtim bi tabak. bide salamlı ekmek yedim valla ayak üstü. suedayla oyun oynadık baya bi. kapı ardına saklanmayı öğrendi. illa gel birlikte kapı arksaında duralım diyo. bizde durduk orda.
bizim burada transferli kullanıyoruz yani bi kere bastımmı belli bi süre bedava basıyon kartını o süre doldummu tekrar ücretli gidiyosun.. ben bide öğrenciyimöğrenci kullanıyorum 1,100 dü zam gelmiş 1,250 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?