KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

enam ne güzel anlaşıyonuzmu anlaşınca arkadaş gibin olar dimi bekarmı o

bekar canım 17 yaşında öss ye hazırlanıyo tvde çalışıyo iletişim okuyo..
ama pek anlaşamayız ben habire onu döverdim aramızda 7 yaş olunca pek anlaşılmıyo ama evlendikten sona daha bi bağlandık birbirimize

benimde abimle aram yedi yaş bizde hiç anlaşamazdık hep kavga ederdik

genelde öyle oluyo valla
bizde anlaşamazdık ama şimdi

evet bnede seviyom özelikle kış meneminnde malum domatesin biberin tadı olmuyo ya sucuk tat katıyo ama bizmkiler sevmiyo o yüzden yapamıyom

nihan senin ev yakın galiba

canıkom yazın domatesler bol kene ben doğrayıp şoka atıyom bide annem yapmış konserve şişelerine hep onları kullanıyorum ben yemeklere melemenlere falan

canıkom yazın domatesler bol kene ben doğrayıp şoka atıyom bide annem yapmış konserve şişelerine hep onları kullanıyorum ben yemeklere melemenlere falan

dondurucuya atma işini bi yapamadım bu sene öyle kaldım salak gibi kızıyom kendime
soğan doğrayıpta da atıyorlarmış biliyonuzmu kızlar
bide böcüğüm başka neler atıyon pişmiş kurabiye atan oldumu

benim arkadaşlar atıyo. misafir gelincede hemen çıkartıp mikrodalgaya atıyolar

herşey yerinde güzel oluyo bi arkadaş istanbulda inegöl köfte yiyeyim demiş nasıl diye berbattı diyor hiç buranınkiyle alakası yokmuş yanlış tanıtılıyo resmen
herşeyi yerinde yicen

bursada hiç iskender yemediğim için tadını bilmiyorum.. bizim buralardada bursa iskender kebap diye restorantlar var acaba bizi kandırıyolar mı:44: yoksa gerçekten tadları aynımı oluyoo:44:

soğanı atmadım bitaneyi zor doğruyom bide topluca nası soğan doğrayım zaten yemiyom sevmem soğanı
bezelye attım barbunya haşlayıp attım taze fasülye kavurup attım domates menemenlik doğrayıp çorbalık rendeleyip attım biber közleyip attım börülce haşlayıp attım salata yapmak için
biber kavurdum attım
kurabiye atmadım valla öyle denemedimde poğaçayı duydum ama yapmadım ben genelde sigara böreği sarıp bulunduruyorum misafir gelcek zaman fırına atıyom hazır oluyo

herşey yerinde güzel oluyo bi arkadaş istanbulda inegöl köfte yiyeyim demiş nasıl diye berbattı diyor hiç buranınkiyle alakası yokmuş yanlış tanıtılıyo resmen
herşeyi yerinde yicen

izmirde yerdik bi iskenderi. meşhur bi yeri vardı orda. alışmıştık mis gibi iskendere burda yediklerimizden anlamaz olduk.
künfeyede baylıyom onuda yapamıyolar.

maşallah kız sen harika bi ev hanımısın valla. bayılırm böyle pratik insanlara varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…