- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.161
enam ne güzel anlaşıyonuzmu anlaşınca arkadaş gibin olar dimi bekarmı o
yok bazen cvp vermiyon ya ondan didim
arabayla 10 dakika benim evim
eve gidip geliyorum
arabaylamı gidiyon.
yukarda yazdım balımevet bnede seviyom özelikle kış meneminnde malum domatesin biberin tadı olmuyo ya sucuk tat katıyo ama bizmkiler sevmiyo o yüzden yapamıyom
nihan senin ev yakın galiba
valla alalım beraber
canım istedi ya
bekar canım 17 yaşında öss ye hazırlanıyo tvde çalışıyo iletişim okuyo..
ama pek anlaşamayız ben habire onudöverdim aramızda 7 yaş olunca pek anlaşılmıyo ama evlendikten sona daha bi bağlandık birbirimize
genelde öyle oluyo vallabekar canım 17 yaşında öss ye hazırlanıyo tvde çalışıyo iletişim okuyo..
ama pek anlaşamayız ben habire onudöverdim aramızda 7 yaş olunca pek anlaşılmıyo ama evlendikten sona daha bi bağlandık birbirimize
evet canımyok bazen cvp vermiyon ya ondan didim
arabaylamı gidiyon.
hadin topluca gidelim iskender yemeğe nihan bekle bizi geliyoz
gelin yavruları açtım kucağımı
benimde abimle aram yedi yaş bizde hiç anlaşamazdık hep kavga ederdik
evet bnede seviyom özelikle kış meneminnde malum domatesin biberin tadı olmuyo ya sucuk tat katıyo ama bizmkiler sevmiyo o yüzden yapamıyom
nihan senin ev yakın galiba
valla alalım beraber
canım istedi ya
canıkom yazın domatesler bol kene ben doğrayıp şoka atıyom bide annem yapmış konserve şişelerine hep onları kullanıyorum ben yemeklere melemenlere falan
dayak yiyenmi olurdun dayak atanmı
kurban öne geldiğinden beri be dolaba bişey atamıyomcanıkom yazın domatesler bol kene ben doğrayıp şoka atıyom bide annem yapmış konserve şişelerine hep onları kullanıyorum ben yemeklere melemenlere falan
herşey yerinde güzel oluyo bi arkadaş istanbulda inegöl köfte yiyeyim demiş nasıl diye berbattı diyor hiç buranınkiyle alakası yokmuş yanlış tanıtılıyo resmenhe vallla. burda becerimiyolar hiç iskenderi.
dövmezdi beni abim ya hiç dövdüğünü hatırlamıyomçene kavgası yapardık küçükken çok severdi benide büyüyünce hiç ilgilenmezdi sağolsun
benim arkadaşlar atıyo. misafir gelincede hemen çıkartıp mikrodalgaya atıyolardondurucuya atma işini bi yapamadım bu sene öyle kaldım salak gibi kızıyom kendime
soğan doğrayıpta da atıyorlarmış biliyonuzmu kızlar
bide böcüğüm başka neler atıyon pişmiş kurabiye atan oldumu
herşey yerinde güzel oluyo bi arkadaş istanbulda inegöl köfte yiyeyim demiş nasıl diye berbattı diyor hiç buranınkiyle alakası yokmuş yanlış tanıtılıyo resmen
herşeyi yerinde yicen
dondurucuya atma işini bi yapamadım bu sene öyle kaldım salak gibi kızıyom kendime
soğan doğrayıpta da atıyorlarmış biliyonuzmu kızlar
bide böcüğüm başka neler atıyon pişmiş kurabiye atan oldumu
herşey yerinde güzel oluyo bi arkadaş istanbulda inegöl köfte yiyeyim demiş nasıl diye berbattı diyor hiç buranınkiyle alakası yokmuş yanlış tanıtılıyo resmen
herşeyi yerinde yicen
maşallah kız sen harika bi ev hanımısın valla. bayılırm böyle pratik insanlara varyasoğanı atmadım bitaneyi zor doğruyom bide topluca nası soğan doğrayım zaten yemiyom sevmem soğanı
bezelye attım barbunya haşlayıp attım taze fasülye kavurup attım domates menemenlik doğrayıp çorbalık rendeleyip attım biber közleyip attım börülce haşlayıp attım salata yapmak için
biber kavurdum attım
kurabiye atmadım valla öyle denemedimde poğaçayı duydum ama yapmadım ben genelde sigara böreği sarıp bulunduruyorum misafir gelcek zaman fırına atıyom hazır oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?