- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.141
ben yumurta yidimafiyet olsun kızlar neler yediniz gıı
insan banada bi sıcak çorba alır gelirdi:94:
oo çok zor bacım beburaya yeni taşındık canım zor burdan taşınmaları işyerimin
eşimde havalimanında çalışıyo onunki benden daha uzak oda 5,30 6 ya doğru çıkıyo 7 buçuk 8 gibi evde oluyo
nanziyaretçi kimsin sen
ankaraydı dimibizim burada transferli kullanıyoruz yani bi kere bastımmı belli bi süre bedava basıyon kartını o süre doldummu tekrar ücretli gidiyosun.. ben bide öğrenciyimöğrenci kullanıyorum 1,100 dü zam gelmiş 1,250 olmuş
ben yumurta yidim
oo çok zor bacım be
ankaraydı dimi
ankarayı çok seviyorum ben
ne taraftayın ankaranın
evetevet canım ankara
yenimahalledeyim ben
sende heralde bi keçiören aşığıydın dimi:97:
ben yumurta yidim
ne furuyon nan zati hastayım sıcak bi çorba istedik hazır çorbada olardı evemi gittin neyli yumurta yidin uscuklumu
sana furmadım kız ben yımırtaya furdumben yumurta yidim
ne furuyon nan zati hastayım sıcak bi çorba istedik hazır çorbada olardı evemi gittin neyli yumurta yidin uscuklumu
evde başka bişi yoktu mecburen onu yidim
sana bütün çorbalar kurban olsun yevrummm söle istediğin çeşitten yapem hemen
sucuk sevmem peynirli yaptım:97:
dilek sen bi geliyon bi gidiyon canım ya:97:
baya bi eziyet görmüşünohh afiyet olsun canım yarasınvalla onlar ne isterse o oluyosun benim yeğenim beni köpek yapıyo eline bi oyuncak alıyo atıyo git getir diyo bide yeri gösteriyo havv havv diyo köpek ol diyo yani bi görceniz ne hallere sokuyo dün bi kafa attı burnuma kırıldı zannettim gözümden yaş geldi valla bide kırdım diyo sopa delisi ondan öncede bide ısırdı tam kemiğin üstünü kıpkırmızı olmuş dün benim baya canımı yaktı sıpa
sana furmadım kız ben yımırtaya furdum
evde başka bişi yoktu mecburen onu yidim
sana bütün çorbalar kurban olsun yevrummm söle istediğin çeşitten yapem hemen
sucuk sevmem peynirli yaptım:97:
nihan senindemi işin evine yakın öğlen evemi gidiyon
bunu hemen not alıyorum yaşanmış böle erkeklerin kendi düşüncelerini anlattığı bi kitapsa okuyabilirim saol tavsiyen için canım
baya bi eziyet görmüşün
yaprak senin kardeşin ablan neyin varmı
he bitane bacım varcanım
yok bazen cvp vermiyon ya ondan didimnere gidiyom ben burdayım hep yeşil ışıkmı yanıp sönüyo:44:
arabayla 10 dakika benim evimnihan senindemi işin evine yakın öğlen evemi gidiyon
eve gidip geliyorum
evet bnede seviyom özelikle kış meneminnde malum domatesin biberin tadı olmuyo ya sucuk tat katıyo ama bizmkiler sevmiyo o yüzden yapamıyomsucuklu yımırta diyince aklıma geldi kızlar geçen akşam ben menemen yapmıştım kafamda bi lamba yandıdidim ben buna sucukta doğriyim doğradım çok güzel oldu bi deneyin sizde pazar sabahı kahvaltıları için çok güzel olar
valla alalım beraberoffffff ben alttakinden alıyım bidene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?