- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.661
ya moralim bozuldu resmen valla
haberlere bakıyorum ya adamın biri gece bebek ağlıyor diye kafasına biberonla vurup öldürmüş bebek 6 aylık daha ya sinirimden ağlıyom vallabi baba nasıl yapar bırak babayı bi insan yapamaz yabancı biri bile olsa yapmaz bi örümcek bile görsem evde öldürmeye kıyamıyorum ya bezle atıyorum camdan ki bu insan yavrusu
evet evde işler de beni bekliyo valla banyo temizlencek tamir yapayım derken batırdı eşimayy bu akşam çok işim var evde ya 2 akşamdır yemek yapmadım bu akşam yapem bari işler birikti evdde makineye çamaşır atçam bulaşık makinesi boşalcak beni bekliy
aileni çok özlemişin. bekarken çok yemek yapmıyodun galiba.hmmm anladim ben youtubedan bulur bakarim saol canim benim zeytin yagini hemen denicem
amin amin valla benim gördügüm rüyalar hep biseye isaret oluyor.
güzel bisi her insan bunu yapamaz yani:13:
simdi ben annemlerin mutfakta babama karniyarik yapiyorum
patlicanlari kizartiyorum ama sonrada hasliyorum babam geliyor senmi yapacaksin yemegi diyor evet diyorum annemde bi kadinla konusuyor bende kosturuyorum is icin ha bire bukadar rüyam.
evet evde işler de beni bekliyo valla banyo temizlencek tamir yapayım derken batırdı eşim
camlarım silincek hafta sonu yaparım artık
hazır silmişken koltuklarıdamı çıkarsam aradan halıları filan acaba
perdeler yıkancak offfffff
evet evde işler de beni bekliyo valla banyo temizlencek tamir yapayım derken batırdı eşim
camlarım silincek hafta sonu yaparım artık
hazır silmişken koltuklarıdamı çıkarsam aradan halıları filan acaba
perdeler yıkancak offfffff
polyanan almanyadan türkiyeye uçak bileti ne kadar mesela biz almanyaya gelmek istesek ne yapmamız gerekiyo
aileni çok özlemişin. bekarken çok yemek yapmıyodun galiba.
ve güblük karmaşan girmiş rüyana
evet cok özledim ailemi bekarken cok yemek deil hic yapmiyordum
güblük karmasan ne kiz:26:[/QUO
TE]
günlük yazacaktım
evet cok özledim ailemi bekarken cok yemek deil hic yapmiyordum
güblük karmasan ne kiz:26:[/QUO
TE]
günlük yazacaktım
hmmm simdi anladim cok tesekkür eerim canim benimmm
topicine gelmeden burda yorumladin ama topicede gelirim öbür rüyalarim icin
nihan naptın senyapma canım kış günü bırak boşver camları falan hava soğuk zaten yağmur yağıp duruyo
baya pislendi ama ya camlar bayramdan berisen baya bi temizlik yapacan anlaşılan
tamam canım güle güleben gideyimde evimi süpüreyim kizim uyuyorken bide ütü yapayim hepinizi cok öptüm kankiler görüsürüz
ben gideyimde evimi süpüreyim kizim uyuyorken bide ütü yapayim hepinizi cok öptüm kankiler görüsürüz
hmmm simdi anladim cok tesekkür eerim canim benimmm
topicine gelmeden burda yorumladin ama topicede gelirim öbür rüyalarim icin
rica ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?