KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

onu bende okudum haberlerde allahim ya allah bildigi gibi yapsin böylelerini

ayy bu akşam çok işim var evde ya 2 akşamdır yemek yapmadım bu akşam yapem bari işler birikti evdde makineye çamaşır atçam bulaşık makinesi boşalcak beni bekliy

ayy bu akşam çok işim var evde ya 2 akşamdır yemek yapmadım bu akşam yapem bari işler birikti evdde makineye çamaşır atçam bulaşık makinesi boşalcak beni bekliy
evet evde işler de beni bekliyo valla banyo temizlencek tamir yapayım derken batırdı eşim
camlarım silincek hafta sonu yaparım artık
hazır silmişken koltuklarıdamı çıkarsam aradan halıları filan acaba
perdeler yıkancak offfffff

aileni çok özlemişin. bekarken çok yemek yapmıyodun galiba.
ve güblük karmaşan girmiş rüyana

nihan naptın sen yapma canım kış günü bırak boşver camları falan hava soğuk zaten yağmur yağıp duruyo

sen baya bi temizlik yapacan anlaşılan

polyanan almanyadan türkiyeye uçak bileti ne kadar mesela biz almanyaya gelmek istesek ne yapmamız gerekiyo

erken alirsan daha ucuz oluyor eh bide sezona göre degisiyor almanyadan tr 160-320 euro falan deisiyor tabi daha ucuz ve daha pali olabiliyor

misafir icin gelmeyi diyorsan davetiyen olmasi lazim ona görede vize veriyorlar
ama herkese vermiyorlar gelipde geri dönmezler diye emekliye cok cabuk veriyorlar
türklere gicik bunlar

bende simdi yemek yapiyom ve size yaziyom daha evi süpürücem ve ütü yapicam

hepimizin cok isi var cooooookkkk:95:

ben gideyimde evimi süpüreyim kizim uyuyorken bide ütü yapayim hepinizi cok öptüm kankiler görüsürüz

nihan naptın sen yapma canım kış günü bırak boşver camları falan hava soğuk zaten yağmur yağıp duruyo

sen baya bi temizlik yapacan anlaşılan
baya pislendi ama ya camlar bayramdan beri
halılar da açık renk delircem ya
her gelen de çay döktü

ben gideyimde evimi süpüreyim kizim uyuyorken bide ütü yapayim hepinizi cok öptüm kankiler görüsürüz
tamam canım güle güle

ayy açık renk halımı benim oturma odamdaki halım siya beya siz düşünün artık siyah tarafına bi nokta bişey düşşe belli oluyo beyazdada hemen leke oluyo geçen gün bende mutfak halılarını attım makineye bide ariel leke çıkarıcı döktüm üstüne bolca tertemiz olmuşlar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…