- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.681
yalançı şimdi geldin yoktun ya
dilek benim makina 8 kiloluk değil battaniye bile atamıyorum uyku seti bile
benim yahni ve pilav var akşama senin ne var
hımmm akşam yemekler hazır ellerinize sağlık hatunlar
benim halımda öyle ama büyük benimki hayatta sığmaz canımben hiç denemedim uyku seti falan kaç kilo oldunuda bilmiyom fi tarihinde kaynanamlar almışlar benimkide olmaz heralde
benim mutfak halılarım ince altı kaydırmayanlar varya onlardan bende şimdiye kadar sığmaz diye hiç atmamıştım geçenlerde leke olmuş üstü gözümü kararttım bi an dürdüm attım Allahtan sığdıda yıkadım yoksa çok leke oluyo hep siliyodum
oh ohh iyi canım iştebende yapamadım akşam yemek şokta köfte vardı onu çıkardım çözülmüştür heralde bekleyebilirsek patates kızartırım bide önceden kızarttığım biber vardı onları yicez
yarın içinde mantar almış eşim onlarla et sote yapçam bide bulgur pilavı yapayım diyom bayadır yapmadım bide kabak var canım isterse onu yaparım ama kabağı pazar günü yapayım biraz şekerde bekletirim
benim halımda öyle ama büyük benimki hayatta sığmaz canım
oh ohh iyi canım işte
bulgur pilavını sumaktan özendin dimiiiii
yok kız zaten yapçaktım kaç gündür yapim yapim diyodum denk gelmemişti bu akşam yaparım inşallah
etleri kuşbaşından biraz büyük doğruyorum içine kemikli ette koyarım daha tatlı oluyor(gerçi kemikliye yahni kemiksize tas kebabı diyorlarnihan sen yahniyi nası yaptın
etleri kuşbaşından biraz büyük doğruyorum içine kemikli ette koyarım daha tatlı oluyor(gerçi kemikliye yahni kemiksize tas kebabı diyorlar)
ben düdüklüde yaparım her zaman yahniyi önce etleri koyarım düdüklüye suyunu salarken soğanları doğrarım soğanlarlada atar biraz kavururum salçayıda ekleyip sonra suyunu koyarım tam üstünü geççek şekilde 35 dakikada hazır :81:he bu arada yağ koymam ben
keşke benimkide sıyırsaydı kemikleri uğraşmadı hiçbende yapıyorumda kurbandan kalan etler çok deişik bişeyler yapıyomusun diye sordum canım ben düdüklüde deilde normal tencerede yapıyorum bende yağ koymuyorum kendi ağı oluyo eşim benim bu sene hiç kemikli et almadı sıyırdı bütün etleri kemikten kemikli et sevmiyomuş
cadım napıyon kimse kalmadı herkesler gitti
neyemek var akşama
ellerine sağlık canımBen düdüklüye alıştım artık yabugün ayıptır söylemesi etli nohut pişirdim. Dünden kalan şehriye çorbası var, hani yaprakcığıma bi gün tarif etmeye çalıştığımız çorba var ya işte ondan. Bir de pilav yapacağım yanına. Yoğurt ya da ayran ,turşu bu kadar
keşke benimkide sıyırsaydı kemikleri uğraşmadı hiç
gerçi çalıştı bayramda yoksa yaptırıdım ben ona da neyse
değişik bişey derken anlamadım canım
ellerine sağlık canım
iyi alışmana sevindim büyük rahatlık valla
ben çıkıyorum kızlarhadi beni özleyin:80:
Ben düdüklüye alıştım artık yabugün ayıptır söylemesi etli nohut pişirdim. Dünden kalan şehriye çorbası var, hani yaprakcığıma bi gün tarif etmeye çalıştığımız çorba var ya işte ondan. Bir de pilav yapacağım yanına. Yoğurt ya da ayran ,turşu bu kadar
Ben düdüklüye alıştım artık yabugün ayıptır söylemesi etli nohut pişirdim. Dünden kalan şehriye çorbası var, hani yaprakcığıma bi gün tarif etmeye çalıştığımız çorba var ya işte ondan. Bir de pilav yapacağım yanına. Yoğurt ya da ayran ,turşu bu kadar
ellerine sağlık canım
iyi alışmana sevindim büyük rahatlık valla
ben çıkıyorum kızlarhadi beni özleyin:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?