KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

dilek benim makina 8 kiloluk değil battaniye bile atamıyorum uyku seti bile

benim yahni ve pilav var akşama senin ne var

dilek benim makina 8 kiloluk değil battaniye bile atamıyorum uyku seti bile

benim yahni ve pilav var akşama senin ne var

ben hiç denemedim uyku seti falan kaç kilo oldunuda bilmiyom fi tarihinde kaynanamlar almışlar benimkide olmaz heralde
benim mutfak halılarım ince altı kaydırmayanlar varya onlardan bende şimdiye kadar sığmaz diye hiç atmamıştım geçenlerde leke olmuş üstü gözümü kararttım bi an dürdüm attım Allahtan sığdıda yıkadım yoksa çok leke oluyo hep siliyodum

bende yapamadım akşam yemek şokta köfte vardı onu çıkardım çözülmüştür heralde bekleyebilirsek patates kızartırım bide önceden kızarttığım biber vardı onları yicez
yarın içinde mantar almış eşim onlarla et sote yapçam bide bulgur pilavı yapayım diyom bayadır yapmadım bide kabak var canım isterse onu yaparım ama kabağı pazar günü yapayım biraz şekerde bekletirim

benim halımda öyle ama büyük benimki hayatta sığmaz canım
oh ohh iyi canım işte
bulgur pilavını sumaktan özendin dimiiiii

Son düzenleme:
akşama ne yemek var bölümünde derinxx nohut yemeğine köfte atıyomuş bidahakine bende denicem bakalım nası olcak

yok kız zaten yapçaktım kaç gündür yapim yapim diyodum denk gelmemişti bu akşam yaparım inşallah

nihan sen yahniyi nası yaptın
etleri kuşbaşından biraz büyük doğruyorum içine kemikli ette koyarım daha tatlı oluyor(gerçi kemikliye yahni kemiksize tas kebabı diyorlar )
ben düdüklüde yaparım her zaman yahniyi önce etleri koyarım düdüklüye suyunu salarken soğanları doğrarım soğanlarlada atar biraz kavururum salçayıda ekleyip sonra suyunu koyarım tam üstünü geççek şekilde 35 dakikada hazır :81:he bu arada yağ koymam ben

bende yapıyorumda kurbandan kalan etler çok deişik bişeyler yapıyomusun diye sordum canım ben düdüklüde deilde normal tencerede yapıyorum bende yağ koymuyorum kendi ağı oluyo eşim benim bu sene hiç kemikli et almadı sıyırdı bütün etleri kemikten kemikli et sevmiyomuş

keşke benimkide sıyırsaydı kemikleri uğraşmadı hiç
gerçi çalıştı bayramda yoksa yaptırıdım ben ona da neyse

değişik bişey derken anlamadım canım

cadım napıyon kimse kalmadı herkesler gitti
neyemek var akşama

Ben düdüklüye alıştım artık ya bugün ayıptır söylemesi etli nohut pişirdim. Dünden kalan şehriye çorbası var, hani yaprakcığıma bi gün tarif etmeye çalıştığımız çorba var ya işte ondan. Bir de pilav yapacağım yanına. Yoğurt ya da ayran ,turşu bu kadar

ellerine sağlık canım
iyi alışmana sevindim büyük rahatlık valla

ben çıkıyorum kızlar hadi beni özleyin:80:

ceydoş bacım nörüyon gıı

iyi olmuş alışman canım daha çabuk pişiyo hem daha lezzetli oluyo düdüklüde ohh menü güzelmiş afiyet olsun canım
ceyda sen ne yedinde dokundu canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…