- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.161
geldim canlarım geldim beni merak etmişsiniz cadum msn yazmışsın ama gördüğümde gitmiştin 3 te falan anneme gittim gün vardı
günaydın hatunlar..en son çarşamba girebildim topiğe..ev dağınıktı hatırlarsanız çok işim vardı..neyse motora taktım kısa zamanda bitirdim.öğleden sonra da işim çıktı dışarıdaydım.akşam misafirlerim geldi
gelen misafir çocukların birinden kızım hastalık kaptı anında
hemen ateşi çıkmaya başladı anladım çıkacağını düşürdüm bütün gece onu kontrol ettim neyse başlamadan bitmiş oldu
dünde o gece uykusuzluğunun üstüne sabah erkenden hastaneye gittim şeker yüklemem vardı 100 gr lık.
3 saat boyunca saat başı kan alındı zaten kansızım bide açken alınıyor tansiyonum çok düştü eve geldim bişeyler yedim yatıım,kızımıda uyutmuştum
öğleden sonra sonuç almaya gittim,hazır araba bendeyken babaya uğrayalım dedik.mesai bitimine kadar orda durduk,çıktık alışveriş yaptık.geldik yemek yaptım,yedik toparla evi düzenle derken akşam oldu..
giremedim yani
muhabbet coşmuş yalnıoz maşalllah
hoşgeldin canımm nasılsınnn moralin nasıll iyimisinnn
hoş geldin. evet dün hiç girmeyince merak ettik. nasılsın iyimisin
günaydın hatunlar..en son çarşamba girebildim topiğe..ev dağınıktı hatırlarsanız çok işim vardı..neyse motora taktım kısa zamanda bitirdim.öğleden sonra da işim çıktı dışarıdaydım.akşam misafirlerim geldi
gelen misafir çocukların birinden kızım hastalık kaptı anında
hemen ateşi çıkmaya başladı anladım çıkacağını düşürdüm bütün gece onu kontrol ettim neyse başlamadan bitmiş oldu
dünde o gece uykusuzluğunun üstüne sabah erkenden hastaneye gittim şeker yüklemem vardı 100 gr lık.
3 saat boyunca saat başı kan alındı zaten kansızım bide açken alınıyor tansiyonum çok düştü eve geldim bişeyler yedim yatıım,kızımıda uyutmuştum
öğleden sonra sonuç almaya gittim,hazır araba bendeyken babaya uğrayalım dedik.mesai bitimine kadar orda durduk,çıktık alışveriş yaptık.geldik yemek yaptım,yedik toparla evi düzenle derken akşam oldu..
giremedim yani
muhabbet coşmuş yalnıoz maşalllah
benimde yaparken döndü ama daha çok kan alınması yüzünden döndü.zor topladım kafamı:111::111::111::111::111:
:111::111::111kurken başım döndüüüü
hoşgeldin maşallah çok aktifsin
iyiyim canım saolun sinir etti beni dün kargoya göndrdi beni kargo gelmiş al dedi gittim aldım geldim beyefendi teşekkür etçene durmuş başka varmıydı sordunmu diye dedim bizim kargoları verdi adam olsa verirdi yok ben niye sormamışım bana zırıltı yapıyo bende sinir oldum bi bağırdım teşekkür etçeni bana ne diyosun dedim sana nası yarancamı bilememiyom daha ne yapim senin için dedim falan filan işte ama geçtişimdi barıştık akşam
benimde yaparken döndü ama daha çok kan alınması yüzünden döndü.zor topladım kafamı
hoşbulduk cnm,herzaman değil bazen böyle oluyor.ama son aylarım sonra hep aktif olacağım
iyiyim canım saolun sinir etti beni dün kargoya göndrdi beni kargo gelmiş al dedi gittim aldım geldim beyefendi teşekkür etçene durmuş başka varmıydı sordunmu diye dedim bizim kargoları verdi adam olsa verirdi yok ben niye sormamışım bana zırıltı yapıyo bende sinir oldum bi bağırdım teşekkür etçeni bana ne diyosun dedim sana nası yarancamı bilememiyom daha ne yapim senin için dedim falan filan işte ama geçtişimdi barıştık akşam
evet öyle olacaksın.
evet işte yok yere bozuyolar insanın moralini
neyse barışmışsınız iyii
aslında barışmıcaktımda işimiz vardı akşam kayınvalidelere gittik ev mevzusunu konuşmak için barışmasam gitmezdi :18:
ilk hamileyken bu zamanlarını iyi değerlendir çok arayacaksın sonra dedilermi kızardım
bol bol uyu derlerdi.
neyse ilk 2 ay dışında çok sıkıntı çektirmedi kızım ama annem eşim çok destekti.
şimdide benim gibi ardarda çocuğu olan bir arkadaş bol bol dinlen diyor..sonra bu zamanları bulmayacaksın diyor..ama artık kızmıyorum olacakların farkındayım
neyse 40 ım çıkana kadar annem burda olcak sonra beraber memlkete gideceğiz 4 ay falan birlikte olacağız.zor dönemi atlarım,en azından 2 küçük çocuklu hayata alışırım
ee sonuç ne oldu. inşallah daha çok sinir etmediler seniaslında barışmıcaktımda işimiz vardı akşam kayınvalidelere gittik ev mevzusunu konuşmak için barışmasam gitmezdi :18:
anladım canımm ne oldu peki ev mevzusu yardım edeceklermi sizee
ee sonuç ne oldu. inşallah daha çok sinir etmediler seni
ben hep tek çocuklu ve ikinciyi yapmaya korkan arkadaşlara şunu söylüyom. çocuk yokken hiç bişeye yetemiyoz, her işi yarım kalıyo. çocuk oluyo hem çocuğa zamna ayırıyoz hem ev işlerine, ikinci çocuk oluyo hem iki çocuğa zaman ayırıyoz hem ev işlerine hem kocaya. o yüzden vakit kaybetmeden ikinciyi yapın diyom. insan zamnala herşeyi yoluna koymayı, zamanı planlamayı dahaiyi öğreniyo. sende biraz zorluk çektikten sonra halldersin.
giderken çok korktum kavga çıkçak diye ama olmadı bişey zorla isteyerek (isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara)20 milyar vercekler inşallah
ben hep tek çocuklu ve ikinciyi yapmaya korkan arkadaşlara şunu söylüyom. çocuk yokken hiç bişeye yetemiyoz, her işi yarım kalıyo. çocuk oluyo hem çocuğa zamna ayırıyoz hem ev işlerine, ikinci çocuk oluyo hem iki çocuğa zaman ayırıyoz hem ev işlerine hem kocaya. o yüzden vakit kaybetmeden ikinciyi yapın diyom. insan zamnala herşeyi yoluna koymayı, zamanı planlamayı dahaiyi öğreniyo. sende biraz zorluk çektikten sonra halldersin.
giderken çok korktum kavga çıkçak diye ama olmadı bişey zorla isteyerek (isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara)20 milyar vercekler inşallah
iyi yapmışınız valla. hibemi, borçmugiderken çok korktum kavga çıkçak diye ama olmadı bişey zorla isteyerek (isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara)20 milyar vercekler inşallah
yaşları geçmeden çocuk yapmalarını. insan yaşlandıkca tahammül sınırı alçalıyohiç çocuğu olmayanlara ne öneriyon bacım:44:
çok iyi düşünmüşün bizimkilerin arasında 7 yaş var. kız hep daya yiyio oğlanda azar. ve kzım dayak yemekten o kadar hırçınkı güzü yettiği herkezi dövüyoohaklısın,ilk çocuktan önce bakıyorum sanki boş geçmiş.yine herşeye yetiyorsun güzel tarafı şu oluyordu saat 10 a kadar bütün işlerim biterdi yemek dahil..hiçde dağılmazdı..şimdi acaip dağılıyor o sinir bozuyor biraz.
aslında 2. çocuğu istememin nedenleri şunlar
araları az olsun birbirlerine arkadaş olsunlar
ikisi birden büyürler sonra daha rahat edilir..arayı açarsam aynı şeyleri bir daha yaşayacağım..şimdi daha soğumadı zaten...şimdi demin bahsettiğim arkadaşa bakıyorum aslında benden daha rahat..
çünkü ikisi berbaer oynuyorlar,benimkisi arkadaşı olmadığı için herşeyi benimle yapmak istiyor,resim yapmak oyun oynamak vs.. hep yanında istiyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?