KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

işte ben nasıl diyicemki destek verme diye kardeşi sonuçtaa nasıl diyebilirimkii bilmiyorum

diyeceksin canım yoksa olacak belli.
ben artık başkalrı için kendimi üzmeyeye karar verdim.söylüyorum çokta iyi oluyor haksızlar çünkü.yersiz yere çıkıntılık yapmıyorum.

canım birebir aynı şeyleri yaşamışız seninlee bana aldıkalrı tek şey buzdolabıı onuda eminkimki annemin bana aldıklarına karşın mahçup olmamak için aldılar..
benimde teyzem dayım amcam halalarım hepsi bilezik taktı konu komşuda altın getirdi.. onun akrabalarıda dediğin gibi çeyrek getirdi konu komşuda tabak çanak..teyzesi kurban olurum kurban olurum diye ölüyo eşime ama düğünde birlikte yaşadığı oğluyla birlikte bi çeyrek taktılar ikisi... ben aslında kinci parada pulda gözü olan biri değilim ama çok dokunuyo bunlar bana

bizimkilerde öyle.1. dereceden akrabalar bana hep bilezik taktı.onlar el gibi çeyrek taktı..bide kayınvalidem en kadar bileziğin oldu dedi.bizde hala dayı teyze amca kuzenler bilezik takarlar dedim bende..farkları belli olsun değilmi dedim.burun kıvırdı

bide kardeşi için de eline bişey verebilirlerdi
ayıp yani düğün bu sıraya girer abin için takarsın dimi
hiçbişey takmadı..ama po evlenince biz ona bilezik yapmak zorundayız adalete bak!!!
çocuğuma eşantiyon oyuncaklardan getiriyor..trcell recebin tavuğu,cocacola kutup ayısı falan..ulan 5 tl verde milyonculardan bi peluş al bari.
onun çocukalrı olsun hiç altın falan takmayacağım bir takım alırım tamam.
bana ne yaptıki ne bekleyecekler.

diyeceksin canım yoksa olacak belli.
ben artık başkalrı için kendimi üzmeyeye karar verdim.söylüyorum çokta iyi oluyor haksızlar çünkü.yersiz yere çıkıntılık yapmıyorum.

valla her seferinde diyorum kardeşin para biriktirsin yarın birgün evlenecek neyle yapacak düğünü diyorum.. ses yok.. diyorum para biriktirelim bebek olunca çok lazım olacak falan diye yerimi yapıyorum şimdiden bakalım o gün gelince ne olacak
ya tek isteğim bizi onlara onlarıda bize muhtaç etmesin Allahım

canım hiç birimiz öyle değiliz.ama dediğin gibi insanın kanına dokunuyor
hele çevresindekileri gördükçe...
bak kızım oldu bütün kuzenlerim amcalarım teyzem dayım altın taktı kızıma
onlardan hiçbişey takan yok.tek bir halası 3 tl lik zıbın takımı almış.onuda sinirimden çöpe attım.ne giydiririm ne hediye götürebilirim.
bi yurtdışında amcası var o yollar güzel şeyler.allah razı olsun

evet annem kerdeşim adına bana künye taktı onlarda hiç bişey yok onlarda erkek oğlulları adına abisine bişey taktırabilirlerdi sadece düğünde 2 bilezik annesi o kadar yıl anca 2 bilezik parası biriktirmiş

nasılsın. yerleştinmi baya.

yerleştim cadum,dün tamamen bitti ev işi bugün regli oldum çok agrım var
karar aldım akşama kadar hiçbirşey yapmıycam,çünkü yaptıkça cıkıyor
10 gündür canım çıktı yorgunluktan ölüyorum resmen.
Çok şükürki bunuda atlattım

dertliymişiz evet,içimize ata ata muhabbet acılınca ardı ardına sıralıyoruz işte :)
ay ev görümlülüğüm 2 ekmek dedin ya cok güldüm :)))
Gelin mevlüdü burda herkese yapılıyor ben görmedim
bebeğim olsada bunlar hiçbir halt etmezler ben biliyorum

benimde parada pulda gözüm yok ama bunlardan gelecek paraya pula acayip kafayı taktım
1 sene oldu hala bu konulara ağlayabılıyorum,düğün cd'mizi daha baştan sona izlemedik
hep koyduk yarıda bıraktık,çünkü eşimde bende üzülüyoruz olanlar kabak gibi ortada
el in düğünü olduğu zaman koşa koşa gidip altın takıyorlar yardım ediyorlar ama bize gelince
kuruş yok ...benim bulaşık makinam var dıye kaynanam kendine bu yaşta sonra bulaşık makinesi aldı
kayınbabamda benı aradı kızım hepsı senın basının altından cıkıyor dünya masrafa girdim.
annen sende gördüğü herşeyi istiyor dıyor,birde mikrodalga aldırmış.
Ki mikrodalga fırının ne işe yaradıgını bile bilmeyen bir insandı kıskanç şeylerr.

ya ele karışınca illa yaşanıyor bişeyler ama çok şükürki uzaktayız.eşim ailesiyle sürekli görüşen yada gidelim gelin diyen biri değil kafam çok rahat.bunlarıda düşününce geriliyorum işte.
bide kayınvalidem doğumdan sonra gelmesini istemiyorum.
ilkind egeldi çok gerildim.
ben bi yeni hayatıma alışayım,40 ım çıksın en azından 1 ay geçsin ondan sonra gelsin gelecekse.

aynen bende 1 sene boyunca ağladım.hatta 2 sene boyunca..1.5 senedir ağlamıyorum
bende senin gibi hiç cd yi izlemiyorum hiç açıpta bakamadım.sadece salona girişimiz nikah anı o kadar.hiç bir şeyi izlemek istemiyorum.

ay canım hamileymişsin hayırlı uğurlu olsun allah kucagına saglıcakla almayı nasıp etsin
bencede gelmemelerini sağla,en hassas döneme gireceksin birde üstüne bunlar hiç çekilmezler
insan geriliyor anlayabılıyorum seni,ben 2 ameliyat geçirdim kayınvalidem hastaneye ziyarete geldiği zamanlar fenalaşıyordum,dışarı çıkarıyorlardı onu başkada kımsede böyle olmuyordum
hemşirelerde gülüyordu..

bende düğün cd mi takıpta bi kere sonuna kadar izlemedim yaa çünkü çok moralim bozuluyor çokkk
benim daha o kadar çok eksiğim varki evde çoğunu ev görmesine gelen akrabalarım aldı tost makinemi bi akrabam aldı sehpa takımımı teyzem aldı dayımın eşi yengem neler yaptı sayısını bilmiyorum...onlarda akrabaları daha neyin eksik biz alalım demediler..sanki sorsalar ben onlara aldıracam hiç bişeylerini istemiyorum evimde bu saaten sonra..

kayınvalidenede ne güldüm kızzz mikrodalganın ne işe yaradığını bilmiyo gitmiş almış

ya lohusalık değişik bir dönem.çok geriliyorsun.östrojen hormonunun birden düşmesinden kaynaklanıyormuş.sadece annem olsun istiyorum..kimseyi istemiyorum

topiğinize ugramıyordum ama son konustugunuz konu tam bnelık ya

anlatsam saatlerımı alır herhalde..

en cok esıme üzülüyorum arada kaldıgı ıcın ..yıprandıgı ıcın

kız tuğba allah seni bende güldüm hee kimsede olmuyodu onda oluyomuş yaa azraili görmüş gibi töbe töbee delüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…