- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.221
işte ben nasıl diyicemki destek verme diye kardeşi sonuçtaa nasıl diyebilirimkii bilmiyorum
Bizimkilerinde durumu yok,bende bunca zamandır biriktirebilirlerdi diye düşünüyorum
çünkü eşim kazancını hep ailesine vermiş,erkek ailesi olarak kenara hiçbirşey atmamışlar.
Eşimde bazen diyor ben nebilim habire annemlere verdim onlarda birikim yapmamış
haklısın biriktirebilirlerdi diyor.kaynanam kendine altın yapmıs bol bol
bana düğünde takılan ise sadece 1 çift bilezik....
Düğün hasılatımız 10.000 TL'di bunun hepsi benim ailemden,çevremizden geldi.
Ve düğüne davet ettiğimiz herkes,bu ne biçim erkek tarafı diye konuştular.
Benim bildiğim evli olan kardeş,hala dayı teyze bilezik vs takar ama bunlar el gibi çeyrek taktılar.
Düşün ki o çeyreği kardeşimin arkadaşlarıda taktı :))
Eşimin ailesi tarafından ev hediyesi olarak aldığım hediye pazarlarda satılan büyükten küçüğe 5 tane saklama kabı fiyatınıda cümle alem biliyor 5 Lira sadece ...başkada hediye görmedim
Evime ilk geldiklerinde evi gezdiler hayırlı olsun güzelmiş falan filan aferin kızım bukadar çeyiz yapmışsın bile demediler takdir etmediler.
Ev aldık 10 gün sonra hayırlı olsun dıye msj cektiler
yine bütün ceremeyi annem ben ve eşim çektik.
Utanmadanda evi hayırlamaya gelecez dıye msj atıyorlar.
Eşim bu olanlara rağmen,yeri geldiğinde nankörlük diyor ve onlar benim ailem diyor...
aynısını benım aılem yapsa emınım görüştürmezdi bile
Bizimkilerinde durumu yok,bende bunca zamandır biriktirebilirlerdi diye düşünüyorum
çünkü eşim kazancını hep ailesine vermiş,erkek ailesi olarak kenara hiçbirşey atmamışlar.
Eşimde bazen diyor ben nebilim habire annemlere verdim onlarda birikim yapmamış
haklısın biriktirebilirlerdi diyor.kaynanam kendine altın yapmıs bol bol
bana düğünde takılan ise sadece 1 çift bilezik....
Düğün hasılatımız 10.000 TL'di bunun hepsi benim ailemden,çevremizden geldi.
Ve düğüne davet ettiğimiz herkes,bu ne biçim erkek tarafı diye konuştular.
Benim bildiğim evli olan kardeş,hala dayı teyze bilezik vs takar ama bunlar el gibi çeyrek taktılar.
Düşün ki o çeyreği kardeşimin arkadaşlarıda taktı :))
Eşimin ailesi tarafından ev hediyesi olarak aldığım hediye pazarlarda satılan büyükten küçüğe 5 tane saklama kabı fiyatınıda cümle alem biliyor 5 Lira sadece ...başkada hediye görmedim
Evime ilk geldiklerinde evi gezdiler hayırlı olsun güzelmiş falan filan aferin kızım bukadar çeyiz yapmışsın bile demediler takdir etmediler.
Ev aldık 10 gün sonra hayırlı olsun dıye msj cektiler
yine bütün ceremeyi annem ben ve eşim çektik.
Utanmadanda evi hayırlamaya gelecez dıye msj atıyorlar.
Eşim bu olanlara rağmen,yeri geldiğinde nankörlük diyor ve onlar benim ailem diyor...
aynısını benım aılem yapsa emınım görüştürmezdi bile
diyeceksin canım yoksa olacak belli.
ben artık başkalrı için kendimi üzmeyeye karar verdim.söylüyorum çokta iyi oluyor haksızlar çünkü.yersiz yere çıkıntılık yapmıyorum.
canım birebir aynı şeyleri yaşamışız seninlee bana aldıkalrı tek şey buzdolabıı onuda eminkimki annemin bana aldıklarına karşın mahçup olmamak için aldılar..
benimde teyzem dayım amcam halalarım hepsi bilezik taktı konu komşuda altın getirdi.. onun akrabalarıda dediğin gibi çeyrek getirdi konu komşuda tabak çanak..teyzesi kurban olurum kurban olurum diye ölüyo eşime ama düğünde birlikte yaşadığı oğluyla birlikte bi çeyrek taktılar ikisi... ben aslında kinci parada pulda gözü olan biri değilim ama çok dokunuyo bunlar bana
bizimkilerde öyle.1. dereceden akrabalar bana hep bilezik taktı.onlar el gibi çeyrek taktı..bide kayınvalidem en kadar bileziğin oldu dedi.bizde hala dayı teyze amca kuzenler bilezik takarlar dedim bende..farkları belli olsun değilmi dedim.burun kıvırdı
bide kardeşi için de eline bişey verebilirlerdi
ayıp yani düğün bu sıraya girer abin için takarsın dimi
hiçbişey takmadı..ama po evlenince biz ona bilezik yapmak zorundayız adalete bak!!!
çocuğuma eşantiyon oyuncaklardan getiriyor..trcell recebin tavuğu,cocacola kutup ayısı falan..ulan 5 tl verde milyonculardan bi peluş al bari.
onun çocukalrı olsun hiç altın falan takmayacağım bir takım alırım tamam.
bana ne yaptıki ne bekleyecekler.
benyemeğe çıkıyom kızlar görüşürü:79:z
benyemeğe çıkıyom kızlar görüşürü:79:z
nasılsın. yerleştinmi baya.
ay hepimiz ne dertliymişiz yaaa
bu arada mevlütte neyin nesi..bizimkisi ne ev görümlüğü ne bişey.kızıma bir küçük altın taktı bide süt süzeği gibi incecik penyeden tulum aldı o yani.
eşim bile utandı annesinin böyle yapmasından bana belli etmemeye çalıştı ama ben onun bakışından anlıyorum.
benim ailem 2 bilezik taktı kızıma bir babam bir annem.
durmadan hediyeler alırlar..özellikle kıza..ama bana ve eşimede alırlar.buraya gelsinler doldururlar çantayı.
kayınvalidem ekmek koymuş 2 tane öyle gelmiş.düşünebiliyormusunuz 2 ekmek!!!!
eşimde anne ne zahmet ettin dedi kinayeli bir şekilde ama o anlamadı.nolcak cnım naptım ki diye kabardı bide
benim ev görümlüğüm 2 ekmek yani
canım birebir aynı şeyleri yaşamışız seninlee bana aldıkalrı tek şey buzdolabıı onuda eminkimki annemin bana aldıklarına karşın mahçup olmamak için aldılar..
benimde teyzem dayım amcam halalarım hepsi bilezik taktı konu komşuda altın getirdi.. onun akrabalarıda dediğin gibi çeyrek getirdi konu komşuda tabak çanak..teyzesi kurban olurum kurban olurum diye ölüyo eşime ama düğünde birlikte yaşadığı oğluyla birlikte bi çeyrek taktılar ikisi... ben aslında kinci parada pulda gözü olan biri değilim ama çok dokunuyo bunlar bana
dertliymişiz evet,içimize ata ata muhabbet acılınca ardı ardına sıralıyoruz işte :)
ay ev görümlülüğüm 2 ekmek dedin ya cok güldüm :)))
Gelin mevlüdü burda herkese yapılıyor ben görmedim
bebeğim olsada bunlar hiçbir halt etmezler ben biliyorum
benimde parada pulda gözüm yok ama bunlardan gelecek paraya pula acayip kafayı taktım
1 sene oldu hala bu konulara ağlayabılıyorum,düğün cd'mizi daha baştan sona izlemedik
hep koyduk yarıda bıraktık,çünkü eşimde bende üzülüyoruz olanlar kabak gibi ortada
el in düğünü olduğu zaman koşa koşa gidip altın takıyorlar yardım ediyorlar ama bize gelince
kuruş yok ...benim bulaşık makinam var dıye kaynanam kendine bu yaşta sonra bulaşık makinesi aldı
kayınbabamda benı aradı kızım hepsı senın basının altından cıkıyor dünya masrafa girdim.
annen sende gördüğü herşeyi istiyor dıyor,birde mikrodalga aldırmış.
Ki mikrodalga fırının ne işe yaradıgını bile bilmeyen bir insandı kıskanç şeylerr.
ya ele karışınca illa yaşanıyor bişeyler ama çok şükürki uzaktayız.eşim ailesiyle sürekli görüşen yada gidelim gelin diyen biri değil kafam çok rahat.bunlarıda düşününce geriliyorum işte.
bide kayınvalidem doğumdan sonra gelmesini istemiyorum.
ilkind egeldi çok gerildim.
ben bi yeni hayatıma alışayım,40 ım çıksın en azından 1 ay geçsin ondan sonra gelsin gelecekse.
benimde parada pulda gözüm yok ama bunlardan gelecek paraya pula acayip kafayı taktım
1 sene oldu hala bu konulara ağlayabılıyorum,düğün cd'mizi daha baştan sona izlemedik
hep koyduk yarıda bıraktık,çünkü eşimde bende üzülüyoruz olanlar kabak gibi ortada
el in düğünü olduğu zaman koşa koşa gidip altın takıyorlar yardım ediyorlar ama bize gelince
kuruş yok ...benim bulaşık makinam var dıye kaynanam kendine bu yaşta sonra bulaşık makinesi aldı
kayınbabamda benı aradı kızım hepsı senın basının altından cıkıyor dünya masrafa girdim.
annen sende gördüğü herşeyi istiyor dıyor,birde mikrodalga aldırmış.
Ki mikrodalga fırının ne işe yaradıgını bile bilmeyen bir insandı kıskanç şeylerr.
ay canım hamileymişsin hayırlı uğurlu olsun allah kucagına saglıcakla almayı nasıp etsin
bencede gelmemelerini sağla,en hassas döneme gireceksin birde üstüne bunlar hiç çekilmezler
insan geriliyor anlayabılıyorum seni,ben 2 ameliyat geçirdim kayınvalidem hastaneye ziyarete geldiği zamanlar fenalaşıyordum,dışarı çıkarıyorlardı onu başkada kımsede böyle olmuyordum
hemşirelerde gülüyordu..
ay canım hamileymişsin hayırlı uğurlu olsun allah kucagına saglıcakla almayı nasıp etsin
bencede gelmemelerini sağla,en hassas döneme gireceksin birde üstüne bunlar hiç çekilmezler
insan geriliyor anlayabılıyorum seni,ben 2 ameliyat geçirdim kayınvalidem hastaneye ziyarete geldiği zamanlar fenalaşıyordum,dışarı çıkarıyorlardı onu başkada kımsede böyle olmuyordum
hemşirelerde gülüyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?