- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.401
evet orda esmerler dikkat çekiyodur. ben eşimden önce bakarım öyle şeylere ya. yok böyle dans varya onu seyrediyom geçen. zorla kapattırdı bana . ne ziliyon bunları diye. dansöz felan çıktmı ben ondan çok bakarım.burda herkes sari kafa zeten
kocam dönüp gözünün ucuyla bakmiyor bilebaksada oyarim biliyor
tvde acik sacik hatunlar cikinca bile kanali degisir yada baska bisiyle ilgilenir öyle alistirdim
bende aldım hevesimi şimdi karamel düşünüyorum
benimki şuanda öyleebende aldım hevesimi şimdi karamel düşünüyorum
geçmiş olsun bu arada.umarım olduktn snra nüks etmez.
sen ççok uğraşıyosun o zaman saçlarla ya.benim şimdi kıvırcık ya ne yapcamı bilmşyom.köpük sürüyom olmuyo.düzleştirmeye çalışıyom olmuyo. sürekli toplu durmasından da bıktım.kestire kestire de sırtımın yarısına gelen saçlarım nerdeyse kulak memelerimde
Yok canım bır daha tekrarlamadı,bunun için o bölgenin iyi kazınması gerekıyormus
benımkınıde iyice kazımışlar,inşallah öyledirde ilerde tekrarlamaz...
Ben amelıyattan önce deli ağrılar çektim,iltihaplandı şişti gece gündüz ağlıyordum
iltihap kurumadanda operasyona alamadılar 10 gün boyunca her gün acile kaldırıldım...
ameliyatı oldum 1 ayda zor iyileştim...Öyle zor biryerdeki hareket etmeden durman mümkün değil.
Aslına bakacak olursan canım bir yer bıcak gördüğü zaman eskisi gibi olamıyorsun...
İyileşmeme rağmen düşün ki önceden saatlerce araba kullana biliyordum
şimdi yarım saatten fazla kullanamıyorum,koltuk rahatsız ediyor yastık falan koysamda boş.
Doktoruma sordum bu normal dedi böyle yasamaya alısmalısın dedi...
seninkide karamel değilmi yaprak.bende tekrar sşyah istiyom yada kızıllll
teşekkür ediyorum canım...evet saclarımla çok uğrasıyorum.
senı anlayabılıyorum,kıvırcık ve dalgalı saçlar zor oluyor
ama kuaförlerde böyle bır krem gibi bişey var adını unuttum
onu uygulatıyorsun sacların dümdüz oluyor kalıcı düzlük yani...
istersen onu yaptır...
seninkide karamel değilmi yaprak.
benim saç tonuma benziyoda.
ben şimdi uçlarına açık tonunu attırmak istiyom ama fırsat bulup gidemiyom kuaföre
benim ik i oldu boyattığım. ikisinide kuaförde yaptırdımevde mi boyuyosunuz saçlarınızı kıslar yoksa kuaförde mi bıoyatıyorsunuz
ne yanı sarıdan aniden kumralamı döndün, niye kandınki adamabenim saçlarım sarıydı geçen dip boyası yaptırmaya gittim adam karamel yaptı komple kandurdu benii
buldugu doktor cok iyiymis acik ameliyat yapmiyormus ve kesin kurtuluyormussun insallah dedikleri gibidir.bu rahatsizlik genelde erkeklerde olur ama kadinlardada nadiren oluyormus:26:
bilmezmiyim bicak agrisini kiz sezeryan oldum ya biliyom.
her kuaförde var mı bu bilmiyorum.ben de duydum.sormuştum burda meşhur bi kuaföre. her saça yapmıoruz demişlerdi.hele boyalı saça asla yapmıyoruz çok yıpratıyo demişti.benimki hem işlem gördü yani hem boyandı.onu yaptırısam koparlar muhtemelengerçektenmii her kuaför yapabiliyomu acaba kalıcımıı
onlarda bize siyah kafa diyorlar.evet orda esmerler dikkat çekiyodur. ben eşimden önce bakarım öyle şeylere ya. yok böyle dans varya onu seyrediyom geçen. zorla kapattırdı bana . ne ziliyon bunları diye. dansöz felan çıktmı ben ondan çok bakarım.
oyacaklar gözlerimi oyacaklar vesselam:18:
gerçektenmii her kuaför yapabiliyomu acaba kalıcımıı
ayy evet sezeryanı bende oldum (yumurtalık kistlerimi aldırdım 3 ay önce)
he işte sende bilirsin zorluğunu,bu arada bişey diycem bebekim madem sende sezeryansın.
ben hava soğuk falan oldugu zaman ara ara dikişlerim sızlıyor bu normal mi sendede oluyormu?
dikiş yerleri ağrır arkadaşlar.2 sene falan sürer.hatta geriliyomuş gibi de olur. ben de sezaryan oldum. ama geçenlerde bi 20lik dişimden ameliyat oldum ölsem daha iiydi diyordum.öyle kötü geçti ki.dişimi içerde 2ye ayırdı dişçi.mahvetti.bi sürü dikişim vardı.ağzımı kapatamıyodum.3 gün boyunca yemek yemedim bi sürü kilo verdim. nevresimler heryer kan oluyodu.yüzüm 10 gün şiş gezdim.ayy evet sezeryanı bende oldum (yumurtalık kistlerimi aldırdım 3 ay önce)
he işte sende bilirsin zorluğunu,bu arada bişey diycem bebekim madem sende sezeryansın.
ben hava soğuk falan oldugu zaman ara ara dikişlerim sızlıyor bu normal mi sendede oluyormu?
bende oluyo canım ayaklarımı ısıtınca geçiyor:97:ayy evet sezeryanı bende oldum (yumurtalık kistlerimi aldırdım 3 ay önce)
ne yanı sarıdan aniden kumralamı döndün, niye kandınki adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?