- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.541
hemide aşk mesajları hee benim anam anca açmayı kapatmayı biliyo msj bile okuyamaz deilki yazcak
senin kaygananın kulağı nasıl çınlıyodur şimdi heekıpkırmızı olmuşturr
kaçamazsınz nen :99:süpürgenin uçuş takımlarını bozdumbide kapıları çoktan kitledim temkinliyim heheh
benim kaynananın bi sürü evi var ama görseniz acır para verirsiniz
benim kaynananın bi sürü evi var ama görseniz acır para verirsiniz
süper kaynanam hepinize örnek olsun
annem telefonda bişey yapamadıgı sordugu zaman
aşk olsun anne kaynanam kadarda olamıyorsun dıyorum
örnek al bıraz dıyorum
kızım varya bi gidelim nkaraya hemen evin ihtiyacı çıkar yok blendr bozulmuş yok meyva sıkacağı.blendr la meyvasıkacağı 70 yaşındaki kadının neyine.bizden para ister. zınnık koklatmaz.bizim eve gelir hiçbişey almaz.bi gideriz 1 hafta önceki yemekleri yedirir. bi keresinde bi çorba yaptı şehriye çorbası allahım içi kurt dolu.meğer şehriye kurtlanmı kaç yıldır bekliyosa artık dolaptahadi yaa :))))
benimde anneannem sabancı gibi kadın
ama tanımayan acıyor
kızım varya bi gidelim nkaraya hemen evin ihtiyacı çıkar yok blendr bozulmuş yok meyva sıkacağı.blendr la meyvasıkacağı 70 yaşındaki kadının neyine.bizden para ister. zınnık koklatmaz.bizim eve gelir hiçbişey almaz.bi gideriz 1 hafta önceki yemekleri yedirir. bi keresinde bi çorba yaptı şehriye çorbası allahım içi kurt dolu.meğer şehriye kurtlanmı kaç yıldır bekliyosa artık dolapta
bnce ruj sür. gerçekten rujlarda antiviral var arkadaşlar. ben okul yıllarımda yapmıştım rujkızlar ya tavsiye edeceğiniz uçuk kremi varmı aklovir dışında:95::95:
kızım varya bi gidelim nkaraya hemen evin ihtiyacı çıkar yok blendr bozulmuş yok meyva sıkacağı.blendr la meyvasıkacağı 70 yaşındaki kadının neyine.bizden para ister. zınnık koklatmaz.bizim eve gelir hiçbişey almaz.bi gideriz 1 hafta önceki yemekleri yedirir. bi keresinde bi çorba yaptı şehriye çorbası allahım içi kurt dolu.meğer şehriye kurtlanmı kaç yıldır bekliyosa artık dolapta
hee var çay bardağı:86:kızlar ya tavsiye edeceğiniz uçuk kremi varmı aklovir dışında:95::95:
ruj çok sert acıyo çokbnce ruj sür. gerçekten rujlarda antiviral var arkadaşlar. ben okul yıllarımda yapmıştım ruj
o ilk çıkıldığında yapılıyo canım dün bütün gün çay bardağıyla gezdim nerdeyse ama yinede egngel olamadımhee var çay bardağı:86:
çay içiyozya sıcak çay bardağını uçuğun üstüne daya beklet biraz iyi geliyo
işin iğrenç yanı bi de diyo ki için için bişey olmaz.kendi 1 tabak içti yedi kurtları öğğğğğğğğğğğAboooooo
Kurtlu sehriye corbası
midem kalktı:94::94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?