- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.721
ben de yurttan beri yani 2004ten beri kankamdı süper anlaşıyoduk.gerçi o kimseyle anlaşamıyordu ben herkesle anlaşabildiğim için benle anlaştı ilk zamanlar. snra kanka olduk falan.neyse o istda.sürekli hergün konuşuyoduk.bunun babası öldü ramazanda.ben de msj atabiliyorum sadece tlf ile. biliyo o da.ben sürekli msj attım aramadı beni.bi de babasının öldüğüni de bilmiyodum tam olarak.sadece memlekete çağırmışlar da oraya gitcekti babası hasta diye.neyse bu bi tripler falan yok neden aramamışım.neyse snra msjlaştık ama kısa kısa cvplar. depresyonda.ben bu zamana kadar idare ettim.ama hanfendi benle konuşurken babası öldüğü aklına geliyo bi sürü tripler ama gidiyo estetik oluyo burnunu yaptırıyo disco bardan çıkmıyo şimdi.önceden de öyleydi şimdi aynen devam.bana yapıyo artistliği
nası bi arkadaş ki tehdit ediyo bide seni boşver canım öylesinden hayır gelmez zaten sankii kendi seninle bir deilmiydibi de biz böyle çok haylazlık yaptık onla ünv. yıllarında. ben ona dedim ki sen şimdi gidiyosun disco bara.estetik falan oluyosun bana gelince mi böyle davranıyosun.ben öldürmedim senin babanı dedim. salak mı ne.herkes ölcek sonuçta ne yapabilirim ki ölen karşısında.ne yapmamı bekliyodu acaba.tamam üzüldüm.ramazandan bu yana teselliler falan.ay ama sıkıldım artık.ömür boyu onun babasının ölmesi ile teselli edemicem yani. snra bana demiş ki yurt yıllarında senle ne haltlar yediğimizi biliyosun yok benim attığım taşlar senişn kafanı daha çok yarar demiş.
küstah.güya beni tehdit ediyo. hani eşime dicek yok biz şurda gezdik yok oraya gittik falan fila.salak bilmiyo ki öyle bişey yapsa kendi pişman olur. kaç yıllık kankam bunu söyledi bana
o bitti.zaten hiç arkadaşı yok.yapayanlız.öyle de kalcak
sırtımdan vuramaz cnm merak etme ama onun yaptığı tam bir ........................lik. biz birlikte gezmiştik birlikte herşeyi yaptık çok güzel günlerimiz oldu.ramazan öncesine kadar tlfda bile hala eski gğünleri konuşuyoduk.eskiden yine böyle bişey olmuştu ama yine geldi bana geri döndü."Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin" ben bu lafı çok beğendim çok doğru
anladım canım küçükmü seninkisi 2 kişiyizya büyük olmasın dedim tefal çıkarmış küçük minuta diye işey ondanmı alsamki dedim böyle yağ taşıyo falan diyolar korkuyorum beende olmazsa arçeliğede bakarım tabiki küçük olması açısından tefalinkini dedim ben annende 1 kaşık yağla kızartılandanmı aldı çok para vermiş valla patatesleri yumuşak oluyomuş 1 kaaşık yağla kızartanlar öylemi
benimle birlikteydi. o kimseyle anlaşamaz. asla yani. benle anlaşabiliyo olması da zaten ondan değil benden kaynaklanıyordu.ben çoğu kişiyle anlaşırım kimseye trip falan yappmam.ama o çok sorunlu.lüks düşkünü. sürekli beni arayıp yok 1000liralık çanta almış yok 600liralık gözlük almış.alışverişe gitmiş 450 liraya 2 elbise almış.napıyım yani alsın güle güle kullansın..eski hallerini biliyorum ben onun.köyden indim şehre.
benim ki büyük canım küçük olanını bilinçli almadım çünkü nekadar 2 kişide olsan
birşeyi 10 seferde kızartmak istemem yada bir misafir geldiğinde balık falan kızarttığımda
hepsini atıyorumküçük olandan alma bence ama yınede sen bilirsin benimki 2,5-3 Lt yağ alıyor
annem bir kaşık yagla kzartan modelinin bir öncekini aldı çok pişman çok
ben kahvaltı yapmaya üşenirken nasııl düzeltcem mutfağı yaaaa. bu arada hepiniz çok şekersiniz.çok sevindim sizin gibi insanlarla tanıştığım için
evt cnm ama şimdi 2 gün oldu ya ayrılalı(sanki sevgilim debaya sorunlu biriymiş hee sananeki aldığı çantadan bide fiyatını söyleyip hava atıyomuş enteresan biri boşver canım yolu açık olsun kendisi bilir
ama büğünede çok yağ gidiyo o yağıda kullanamazsınki bidaha yani ne kadar kullanıyosun mesela
ben kahvaltı yapmaya üşenirken nasııl düzeltcem mutfağı yaaaa. bu arada hepiniz çok şekersiniz.çok sevindim sizin gibi insanlarla tanıştığım için
kızlar ben çıkıyorum.yoksa midem kendi kendini sindircek. bişeyler yiyim bari. görüşrüzü. grerim yine
kızlar ben çıkıyorum.yoksa midem kendi kendini sindircek. bişeyler yiyim bari. görüşrüzü. grerim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?