KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

boşveer canım takma kafana onun canı öyle istemiş konuşmamak için babasının ölümünü bahane etmiş sanırsam boşver kimseyi zorlayamayız

"Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin" ben bu lafı çok beğendim çok doğru

nası bi arkadaş ki tehdit ediyo bide seni boşver canım öylesinden hayır gelmez zaten sankii kendi seninle bir deilmiydi

"Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin" ben bu lafı çok beğendim çok doğru
sırtımdan vuramaz cnm merak etme ama onun yaptığı tam bir ........................lik. biz birlikte gezmiştik birlikte herşeyi yaptık çok güzel günlerimiz oldu.ramazan öncesine kadar tlfda bile hala eski gğünleri konuşuyoduk.eskiden yine böyle bişey olmuştu ama yine geldi bana geri döndü.
ama bu sefetr bitti. ne böyle tehdit falan.ne olursa olsun tehditle neyi düzeltcek. babası geri mi gelcek.
o artık yok benim için.
zaten ilerde intihar falan eder. problemli biri özünde

benimle birlikteydi. o kimseyle anlaşamaz. asla yani. benle anlaşabiliyo olması da zaten ondan değil benden kaynaklanıyordu.ben çoğu kişiyle anlaşırım kimseye trip falan yappmam.ama o çok sorunlu.lüks düşkünü. sürekli beni arayıp yok 1000liralık çanta almış yok 600liralık gözlük almış.alışverişe gitmiş 450 liraya 2 elbise almış.napıyım yani alsın güle güle kullansın..eski hallerini biliyorum ben onun.köyden indim şehre.

benim ki büyük canım küçük olanını bilinçli almadım çünkü nekadar 2 kişide olsan
birşeyi 10 seferde kızartmak istemem yada bir misafir geldiğinde balık falan kızarttığımda
hepsini atıyorumküçük olandan alma bence ama yınede sen bilirsin benimki 2,5-3 Lt yağ alıyor

annem bir kaşık yagla kzartan modelinin bir öncekini aldı çok pişman çok

baya sorunlu biriymiş hee sananeki aldığı çantadan bide fiyatını söyleyip hava atıyomuş enteresan biri boşver canım yolu açık olsun kendisi bilir

ben kahvaltı yapmaya üşenirken nasııl düzeltcem mutfağı yaaaa. bu arada hepiniz çok şekersiniz.çok sevindim sizin gibi insanlarla tanıştığım için

ama büğünede çok yağ gidiyo o yağıda kullanamazsınki bidaha yani ne kadar kullanıyosun mesela

ben kahvaltı yapmaya üşenirken nasııl düzeltcem mutfağı yaaaa. bu arada hepiniz çok şekersiniz.çok sevindim sizin gibi insanlarla tanıştığım için

bizde seni sevdik canım sen mutfağa bi git işe başlabi gerisi gelir merak etme bi bakmışsın bitmiş biran önce başlaki çabuk bitsin sende kurtul ben hep öyle deyip başlarım nası olsa bunu ben yapçam derim bari biran önce başlayımda çabucak bitsin

baya sorunlu biriymiş hee sananeki aldığı çantadan bide fiyatını söyleyip hava atıyomuş enteresan biri boşver canım yolu açık olsun kendisi bilir
evt cnm ama şimdi 2 gün oldu ya ayrılalı(sanki sevgilim de)insan düşünmeden edemiyo.neyse cnm evet bıraktım gitti.bana zaten en son msn konuşmamızda dedim başlarda.iizinliymiş gel dedim çanakkaleye. ne gelcem ne işim var orda demiş.ben de niye kafa dinlersin dedim. sen benim arkadaşım değilsin ki demiş.
ay sinir oldum yine bak

ama büğünede çok yağ gidiyo o yağıda kullanamazsınki bidaha yani ne kadar kullanıyosun mesela

atıyorum 5lt yag alıyor büyükler,sen 5 lt koymak zorunda değilsin
maximum ve minumum yag koyma oranı var ...

ben minumum orana getırıyorum yagın kırlenme durumuna göre degıstırıyorum
kızartma sıklıgına göre yani

ben kahvaltımı şimdi yaptım,üşendiğim için hemencik tost yaptım yedim
hadi bakalım sende birşeyler yemediysen üşenme kalk 2 dakikada ye
mutfagı şimdi düşünme biz sana ilham veririz :))

sende çok sekersin :))

hımmm Sena'ya hoşçakal dedikten sonra

birdaha kimse uğramamış

sayfamız başı boş kimsesiz kalmış...
Gelip bir kontrol edeyim dedim.

baktım hersey sağlam yerinde duruyor

etraf tertemiz hadi kızlar hepinizi öptüm

slm canlarimmmmmmmmmmmmmmm nasilsiniz ben cok iyiyim pc daha tamirde gelmedi hepinizi coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledim en kisa surede gorusmek uzere hepinizi cooooooooooookkkkkkkkkkkkk opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…