- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.281
sen nerdeydin kuşum senide dövdümüydü annen de hele bana
yok cnm laptopla giremiyom wireless değil.nerdeyse tuvalete de pcyle gitcemrahatsız etmedim dimi
3 oda geniş bir arada bulmak zor şekerim. bencede al. benim yatak odam küçük mesela .küçük yatak odası kullanışsız oluyo. evin en önemli kısmı orası değilmi yani. banyosuda vardı zati orda ohh.
tuvaletteydim
yok cnm laptopla giremiyom wireless değil.nerdeyse tuvalete de pcyle gitcem
yok cnm laptopla giremiyom wireless değil.nerdeyse tuvalete de pcyle gitcem
biz ev alırsak salonu yatak odası yapcaz öyle karar verdik:)kaç tane eve baktıysak yatak odaları küçücüktu gardolapla yatağın arası bi karış kalcak gibi ama bu olursa geniş geniş ekstradan dolap bile yaptırabilirim yani banyoda var ewet
hayırlısıysa olur inşallah:97::97:
hihihih bi cevat kellede sen
dövdüde bu kadar değil yaf yazık kızın psikolojisi bozulmuş
ben çıkıyorum kızlar
he valla bende bırakıp burayı gidemiyom.. bi saat belirleyek tolet molası verek kızlarr
biz ev alırsak salonu yatak odası yapcaz öyle karar verdik:)
nere gidiyonkııı. bugün çok konuşamadık zatiiiben çıkıyorum kızlar
hee hee
ya yazık valla ne analar var
benide döverdi anam küçükkende öyle sözler söylemezdi başedemiyodu artık kadın napsın çok yaramazmışımdı
ama ben çocuğumu dövmücem hiç inşallah çünkü kaç sene geçsede yinede unutulmuyo yediğin dayaklar
ama kızdımmıdı gözüm bişey görmez hee patlatıverim bitane şaplak
cadım sen furuyonmu çocuklarına
kızım ben bu yukardaki komşunun gürültüsenden bıktım o yüzden ya en üst kat yada müstakil istiyom.bi de geniş olcak.evin içine bi ev kadar daha masraf yaptırcağım içim benim adamın işi zorheehe iiyi fikir odeilde evde bide giyinme odası olsa negüzel olar
benim annemde öle diyoo
evet tadı yoktu bugünnihanın canı bişiye sıkıldı gibi:44:
güle gülekızlar ben çıkıyom
görüşürük. yarın girerim yine. daha yemek yapmadım menemen yapcazm zati
bu erkekler de en gzel yemeği yap beğenmezler. hepsi menemene bayılır.ben de pek sevmem menemeni
sizimi döverdi .
ya ben dövmek istemiyom asla ama bazen sürünüyo oğlum. canımdan bezdiriyo. bazen yer değiştiririz o benim yerime geçer ben onun yerine. ilk işi beni dövmek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?