KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

3 oda geniş bir arada bulmak zor şekerim. bencede al. benim yatak odam küçük mesela .küçük yatak odası kullanışsız oluyo. evin en önemli kısmı orası değilmi yani. banyosuda vardı zati orda ohh.

kaç tane eve baktıysak yatak odaları küçücüktu gardolapla yatağın arası bi karış kalcak gibi ama bu olursa geniş geniş ekstradan dolap bile yaptırabilirim yani banyoda var ewet
hayırlısıysa olur inşallah:97::97:

Son düzenleme:
hihihih bi cevat kellede sen
dövdüde bu kadar değil yaf yazık kızın psikolojisi bozulmuş

hee hee
ya yazık valla ne analar var
benide döverdi anam küçükkende öyle sözler söylemezdi başedemiyodu artık kadın napsın çok yaramazmışımdı
ama ben çocuğumu dövmücem hiç inşallah çünkü kaç sene geçsede yinede unutulmuyo yediğin dayaklar
ama kızdımmıdı gözüm bişey görmez hee patlatıverim bitane şaplak
cadım sen furuyonmu çocuklarına

hatırlatmayın. unutmak istiyorum

kızlar ben çıkıyom
görüşürük. yarın girerim yine. daha yemek yapmadım menemen yapcazm zati
bu erkekler de en gzel yemeği yap beğenmezler. hepsi menemene bayılır.ben de pek sevmem menemeni

sizimi döverdi .
ya ben dövmek istemiyom asla ama bazen sürünüyo oğlum. canımdan bezdiriyo. bazen yer değiştiririz o benim yerime geçer ben onun yerine. ilk işi beni dövmek olur

evet döverdi ama bir iki vururdu sadece ben unuttum gitti ama o çok vicdan yapıyo babannenize başkalarına kızar sizden çıkarırdım sinirimi diyo...olsun ellerine sağlık anacımın onun vurduğu yerde gül biter:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…