KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

başkasına kızıp sizden çıkardığı için vicdan yapıyo o. iyi bilirim o huyu. haketsende atsaydı oda unutur giderdi

brownim hoş geldin canım ohh sefam olsun valla banyo yapılmış makyajlar bide kahve ohh nüspetmi yapıyon kızım Allah Allah

yok böcüğüm yok nispet yapmıyorum yane gün içerisinde neler yaptımda geldim onu anlatıom

napıyon tubişcimm

napim canım sabah kahvemi içerken KK'ya bir girip göz atayım dedim
bulaşık makinasına arap sabunu,sirke,kaya tuzukoyanları okuyunca şokgeçirip takılıp kaldım
konuyu bastan sona okudum yafrım sen naspıosun bakalım

napim bebişim tükkanı burayı bekliyok iştee
bacım sen kocanı işe gönderince uyumuyonmu tekrar

5 günlük uzun bir aradan sonra günaydın kızlar...
Cuma akşamından beri hastalıklarla boğuşup durdum..
Neyse şimdi daha iyiyim..
sizler nasılsınız iyi misiniz?

bende iyim yaprak. tost söyledimde gelsin onu yiyecem.

bende sireke koyom parlatıcı gözüne. parlatıcı hiç kullanmam. bide son zamnalarda yarım lion koyum. salatadan artan limonları atıyom içine. makina temiz kokuyo

5 günlük uzun bir aradan sonra günaydın kızlar...
Cuma akşamından beri hastalıklarla boğuşup durdum..
Neyse şimdi daha iyiyim..
sizler nasılsınız iyi misiniz?
geçmiş olsun canım. allah şifa versin. neyin vardı ki

burda dün akşam kar yağmaya başladı. kocaman kocaman bi anda her yer bembeyaz oldu. bizde oğlumla aşağı kartopu oynamaya indik. apartmandaki herkezde inmiş. bi güzel kar savaşı yaptık

Eklentiler

• $Görüntü015.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 25
nihan sen nasılsın kuzum. moralin nasıl
yaprak senin kasık ağrın devam ediyormuuuu

burda dün akşam kar yağmaya başladı. kocaman kocaman bi anda her yer bembeyaz oldu. bizde oğlumla aşağı kartopu oynamaya indik. apartmandaki herkezde inmiş. bi güzel kar savaşı yaptık

ohh ne güzel burası sizin evinizin orasımı
bizimde buraya kar geldi dünn hala yağıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…