- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.301
başkasına kızıp sizden çıkardığı için vicdan yapıyo o. iyi bilirim o huyu. haketsende atsaydı oda unutur giderdievet döverdi ama bir iki vururdu sadece ben unuttum gitti ama o çok vicdan yapıyo babannenize başkalarına kızar sizden çıkarırdım sinirimi diyo...olsun ellerine sağlık anacımın onun vurduğu yerde gül biter:97::97:
başkasına kızıp sizden çıkardığı için vicdan yapıyo o. iyi bilirim o huyu. haketsende atsaydı oda unutur giderdi
kankiler ben çıkıyom yarın görüşmek dileğiyle.by bye:79:
bacım hergün makyaj yapıyon mu kocişini öle süsslü püslümü karşılıyonn:82:
brownim hoş geldin canım ohh sefam olsun valla banyo yapılmış makyajlar bide kahve ohh nüspetmi yapıyon kızım Allah Allah
napıyon tubişcimm
napim canım sabah kahvemi içerken KK'ya bir girip göz atayım dedim
bulaşık makinasına arap sabunu,sirke,kaya tuzukoyanları okuyunca şokgeçirip takılıp kaldım
konuyu bastan sona okudum yafrım sen naspıosun bakalım
bende sireke koyom parlatıcı gözüne. parlatıcı hiç kullanmam. bide son zamnalarda yarım lion koyum. salatadan artan limonları atıyom içine. makina temiz kokuyonapim canım sabah kahvemi içerken KK'ya bir girip göz atayım dedim
bulaşık makinasına arap sabunu,sirke,kaya tuzukoyanları okuyunca şokgeçirip takılıp kaldım
konuyu bastan sona okudum yafrım sen naspıosun bakalım
geçmiş olsun canım. allah şifa versin. neyin vardı ki5 günlük uzun bir aradan sonra günaydın kızlar...
Cuma akşamından beri hastalıklarla boğuşup durdum..
Neyse şimdi daha iyiyim..
sizler nasılsınız iyi misiniz?
burda dün akşam kar yağmaya başladı. kocaman kocaman bi anda her yer bembeyaz oldu. bizde oğlumla aşağı kartopu oynamaya indik. apartmandaki herkezde inmiş. bi güzel kar savaşı yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?