KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ee kandırmasa onlara bakmıcamızı biliyolarda ondan
sinir minir ama napçan evlendik bikere mecbur katlancaz bazen çok sinir oluyom bazende çok seviyom işte yuvarlanıp gidiyoz:86::86:
öyle canım benimde sinir olduğum zamanlar oluyo
keşke evlenmeseydim didiğim zamanlar ama sefiyom nede olsa

ee kandırmasa onlara bakmıcamızı biliyolarda ondan
sinir minir ama napçan evlendik bikere mecbur katlancaz bazen çok sinir oluyom bazende çok seviyom işte yuvarlanıp gidiyoz:86::86:

demi kız. bende deminden beri düşünüyom . cevap budur işte.
sağol canım

ay ben de ne diyo diyorum ya şimdi anladım..
ondan değil sanırım... eğer öylesye şimdi kavganın bol olması gerekir...
paris falan yalan oldu ne zamandır :)

niye yalan oldu kız. daha yeni evlisiniz.

ben bi msj da bişey yazdımdı kimse bişey demedi hee şöyle yazın falan bi ortak şehir belirleyip orda buluşsakya sabah gidip akşam dönebilcemiz şekilde olmazmı

ben bi msj da bişey yazdımdı kimse bişey demedi hee şöyle yazın falan bi ortak şehir belirleyip orda buluşsakya sabah gidip akşam dönebilcemiz şekilde olmazmı
benim eşim burdan 45 dakikalık bursaya bile yanlız göndermezki canım
hem neresi ortak bi şehir olurki bilgoş yozgatta sen ç.kale yaprak ank ceydada ne zamandır yok ortada oda ist
sahi ceyda nerde

hem neresi ortak bi şehir olurki bilgoş yozgatta sen ç.kale yaprak ank ceydada ne zamandır yok ortada oda ist
sahi ceyda nerde
ceydanın misafiri vardı. herkez gelcek diye bi kural yok. gelebilen gelir.

yazın bi hafta sonu ankara olur belki

hoş geldin sena

sahi ceyda nerde
sende eşinle gelin ankaraya. bi cafede buluşuruz eşlerle sonra senin eşin bi yere gider. bizde kafede seni bırakır evimize döneriz. sende kafede yalnız kalın.. böylece rüyaların gerçekleşmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…