- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.501
evet öyle para biriktirmeyle olmuyobende merakla bekliyom canım.
borçsuz bişey sahibi olunmuyoki
Biz de 12 yıl çıktık, sonra nişanlandık, nişandan 1,5 sene sonra da evlendik...
gerçekten uzunmuş senin eşin değiştimi evlilikten sonraBiz de 12 yıl çıktık, sonra nişanlandık, nişandan 1,5 sene sonra da evlendik...
lise aşkı falanmı sizinkisii maşallahh 12 yıl çok uzunca bi süreee
tam olarak değil.. aynı okuldaydık ama o zamanlar gıcık olurduk birbirimize..
lise bittikten sonraki sene başladı aşkımız..
sonra da öylece devam etti..
gerçekten uzunmuş senin eşin değiştimi evlilikten sonra
Allah mutluluğunuzu daim etsin
kız değişsnde adam kendiyle mi çelişsin. ömrünün 12 güzel yılını vermiş bizim kızagerçekten uzunmuş senin eşin değiştimi evlilikten sonra
Allah mutluluğunuzu daim etsin
büyük aşklar nefretle başlar diye boşa dememiş atalar
tam olarak değil.. aynı okuldaydık ama o zamanlar gıcık olurduk birbirimize..
lise bittikten sonraki sene başladı aşkımız..
sonra da öylece devam etti..
evlendikten sonra değişmedi.. yıllar içinde öyle değişimleri yaşadık ki beraber aslında şimdi de birbirimizi öylece kabul ediyoruzdur... değiştiyse de farketmiyorumdur...
ama belirgin bişi var ki hayatımızda değişen..
evlenmeden önce acayip kavga ederdik.. evlendik kavga bitti
kız değişsnde adam kendiyle mi çelişsin. ömrünün 12 güzel yılını vermiş bizim kıza
ben geldim loo tahlilkeri aldım geldim gene gitçem şimdi 4 e doğru gel dediler ameliyattamış dactır
gidegele kaç oldu hee
bizde çıkarak evlendik ama en az bizimkisi galmayı eylülde başladık2007 de temmuz 2008 nişan ekimdede düğün oldu
benim herifte çok deişti valla hele ilk zamanlar ahh ahh:97::97:beni kandırabilmek için neler dedi ama hepsi havada kaldı madem yapamıcaktın neden vaat ettin beni kandırdın dimi şimdi yüzüne vuruyom valla sinir olunca niye beni kandırdın yapamıycan şeyler için diyomuyuz şey nolcak şimdiki aklım olsa evlenmezdim senle diyom cahillik işte yaptık bi hata
benim kafadar geldiben geldim loo tahlilkeri aldım geldim gene gitçem şimdi 4 e doğru gel dediler ameliyattamış dactır
gidegele kaç oldu hee
bizde çıkarak evlendik ama en az bizimkisi galmayı eylülde başladık2007 de temmuz 2008 nişan ekimdede düğün oldu
benim herifte çok deişti valla hele ilk zamanlar ahh ahh:97::97:beni kandırabilmek için neler dedi ama hepsi havada kaldı madem yapamıcaktın neden vaat ettin beni kandırdın dimi şimdi yüzüne vuruyom valla sinir olunca niye beni kandırdın yapamıycan şeyler için diyomuyuz şey nolcak şimdiki aklım olsa evlenmezdim senle diyom cahillik işte yaptık bi hata
Allah mutlu mesut olsun ömürlük olsun aşkınız
parisle alakalı okun zannedersem.
niye kandırma ihtiyacı duyarla ki sinir şeyler
ycl kaç senelik evlisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?