- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.541
ceydanın misafiri vardı. herkez gelcek diye bi kural yok. gelebilen gelir.
yazın bi hafta sonu ankara olur belki
buluştunmu burdan biriyle hiçben ankaraya geliyom yazları.kızılayda klasik buluşma mekanı gimanın orası heheh
hoş geldin sena
sende eşinle gelin ankaraya. bi cafede buluşuruz eşlerle sonra senin eşin bi yere gider. bizde kafede seni bırakır evimize döneriz. sende kafede yalnız kalın.. böylece rüyaların gerçekleşmiş olur
2008 kasım canım evet.. oğlumda 7 aylık...
Allah bağışlasın canım oğlunu
bende 2008 ekimde evlendim
yada ykm...
hoş geldin sena
sende eşinle gelin ankaraya. bi cafede buluşuruz eşlerle sonra senin eşin bi yere gider. bizde kafede seni bırakır evimize döneriz. sende kafede yalnız kalın.. böylece rüyaların gerçekleşmiş olur
valla yahee
kocen yollamazsa kocalarda gelir nihan ya şöyle buluşabilsek ne güzel olur ama ya valla kırk yıldır tanıyo gibiyiz birbirimizi varya hergün biraraya gelsek konuşçak konu bulamayız burda maşallah döktürüyoz hee
h.b.cnm bu pcyi kıcam he .sinir oluyom.hırkıs girse de çalsa şunu:90:
çok yavaş ya.
hee
kocen yollamazsa kocalarda gelir nihan ya şöyle buluşabilsek ne güzel olur ama ya valla kırk yıldır tanıyo gibiyiz birbirimizi varya hergün biraraya gelsek konuşçak konu bulamayız burda maşallah döktürüyoz hee
hoş geldin sena
seni seni datsız cadıya bak hele.ben kendim gelğirim ya bi de kocamı mı takcam yanıma.o gelmez zati.pc eski değil ama kocam sağolsun oyun yüklüyo.laptop ılunca. çekrdiği falan yok.dalga geiyom değişsin diye bizim pcden kimsede yok bak 15 çekirdeğği var diyom çitledik btti.üf ya bi virüs bişey yok mu bunu yakacak:84::84:hoş geldin sena
2008 kasım canım evet.. oğlumda 7 aylık...
Allah bağışlasın canım oğlunu
bende 2008 ekimde evlendim
teşekkür ederim...
seni seni datsız cadıya bak hele.ben kendim gelğirim ya bi de kocamı mı takcam yanıma.o gelmez zati.pc eski değil ama kocam sağolsun oyun yüklüyo.laptop ılunca. çekrdiği falan yok.dalga geiyom değişsin diye bizim pcden kimsede yok bak 15 çekirdeğği var diyom çitledik btti.üf ya bi virüs bişey yok mu bunu yakacak:84::84:hoş geldin sena
ne o kız tadıma baktında datsız diyonseni seni datsız cadıya bak hele.ben kendim gelğirim ya bi de kocamı mı takcam yanıma.o gelmez zati.pc eski değil ama kocam sağolsun oyun yüklüyo.laptop ılunca. çekrdiği falan yok.dalga geiyom değişsin diye bizim pcden kimsede yok bak 15 çekirdeğği var diyom çitledik btti.üf ya bi virüs bişey yok mu bunu yakacak:84::84:
noliyi nen +18ne o kız tadıma baktında datsız diyon
inşallah hırsız girmez evine pc nde çalmaz
Bak ya Ankara ankara dediniz aklıma takıldı he..
Kaç senedir gitmedik de..
Biz de bu yaz bi gideriz herhalde ankaraya tatil öncesi..
hayır canım -18noliyi nen +18
hırsız girmşken benim adamı da çalsa götürse ya.eheheh.accık kafamı dinlerim.dün yok i reklam varya thynin bi tenisci oyynuyo drlar diyolarmış yok rus yok polnyalı.aman dedim ne güzel karı muhabbeti yapmışsınız.o arada bu biscolatanın reklamı çıktıne o kız tadıma baktında datsız diyon
inşallah hırsız girmez evine pc nde çalmaz
sen hangi şehirdesin. tatil için neresini düşünüyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?