KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ceydanın misafiri vardı. herkez gelcek diye bi kural yok. gelebilen gelir.

yazın bi hafta sonu ankara olur belki

hee

kocen yollamazsa kocalarda gelir nihan ya şöyle buluşabilsek ne güzel olur ama ya valla kırk yıldır tanıyo gibiyiz birbirimizi varya hergün biraraya gelsek konuşçak konu bulamayız burda maşallah döktürüyoz hee

illa beni yanlız bırakçan yani
o zaman rüğyamı tam gerçekleştirelim siz gelin buraya
valla ya bende çok isterim sizinle tanışmayı

seni seni datsız cadıya bak hele.ben kendim gelğirim ya bi de kocamı mı takcam yanıma.o gelmez zati.pc eski değil ama kocam sağolsun oyun yüklüyo.laptop ılunca. çekrdiği falan yok.dalga geiyom değişsin diye bizim pcden kimsede yok bak 15 çekirdeğği var diyom çitledik btti.üf ya bi virüs bişey yok mu bunu yakacak:84::84:

seni seni datsız cadıya bak hele.ben kendim gelğirim ya bi de kocamı mı takcam yanıma.o gelmez zati.pc eski değil ama kocam sağolsun oyun yüklüyo.laptop ılunca. çekrdiği falan yok.dalga geiyom değişsin diye bizim pcden kimsede yok bak 15 çekirdeğği var diyom çitledik btti.üf ya bi virüs bişey yok mu bunu yakacak:84::84:

Bak ya Ankara ankara dediniz aklıma takıldı he..
Kaç senedir gitmedik de..
Biz de bu yaz bi gideriz herhalde ankaraya tatil öncesi..

ne o kız tadıma baktında datsız diyon
inşallah hırsız girmez evine pc nde çalmaz

ne o kız tadıma baktında datsız diyon
inşallah hırsız girmez evine pc nde çalmaz
hırsız girmşken benim adamı da çalsa götürse ya.eheheh.accık kafamı dinlerim.dün yok i reklam varya thynin bi tenisci oyynuyo drlar diyolarmış yok rus yok polnyalı.aman dedim ne güzel karı muhabbeti yapmışsınız.o arada bu biscolatanın reklamı çıktıben de dedim bak acaba şu adamlar nereli ımmm. öğrenmek lazım falan.snra ay aman bana bi tripler küstü bana manyak mı ne
git onların yanına diyo.eheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…