- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.661
kayıt yenilemeyince donuyo. 2 yıl galiba süresi tam bilmiyom. açıköğretmin sitesinde hangi bölümlerden hangilerine geçiş yapılabileceğ iile ilgili bilgiler var kızlar. şimdi sizi yanıltmaım. ama ihmal etmeyin derim
sağol taalişkom
azmine becerine hayran kaldım valla
evet kızfena kiskanmis
ne inaaat yakinca konusmaya basladi ha.
evet kız araştıralımhee nihan araştırak bi bacım ya
esleriniz cok kiskancmidir.
yok o dar olmus
yok bunun burasi acik
yok bu cok kisa
yok bu sana yakismamis falan diye
yada oraya baktin buraya baktin arkani döndün falan
dilek ne yaptın bacım. çıktımı sonuçların. ne dedi dactır
geçirmiş olabilirsin.GİTTİm canım bişey yokmuş romatizmal bi enfeksiyon geçirmiş olabbilirsin olunca yine gel didi o kadar
açık giyinmem zaten. onun onayını almadanda evden çıkmam . sorarım nasıl olmuş giyeyimmi diye. onay verirse giyerim. sağa sola bakmama çok kızar. nişanlıyken bu yüzden tartışmıştık hatta.
ama çok kıskançtır.
GİTTİm canım bişey yokmuş romatizmal bi enfeksiyon geçirmiş olabbilirsin olunca yine gel didi o kadar
:79:ben çıkıyom kızlar görüşürüz byeee
benimki karışır vallaesleriniz cok kiskancmidir.
yok o dar olmus
yok bunun burasi acik
yok bu cok kisa
yok bu sana yakismamis falan diye
yada oraya baktin buraya baktin arkani döndün falan
kapalısın dimi canımaçık giyinmem zaten. onun onayını almadanda evden çıkmam . sorarım nasıl olmuş giyeyimmi diye. onay verirse giyerim. sağa sola bakmama çok kızar. nişanlıyken bu yüzden tartışmıştık hatta.
ama çok kıskançtır.
benim herif hiç kıskanmıyo beni bazen şüphe duyuyom hiç bişey demez saolsun iyimi kötümü bilemeddim valla bi göğüs dekoltem olursaa ona kızar yazın bikiniyle denize giriyom bişey demiyo kendi kendime düşünüyom da ben erkek olsam karımı öyle gezdirmezdim valla hee
:79:ben çıkıyom kızlar görüşürüz byeee
GİTTİm canım bişey yokmuş romatizmal bi enfeksiyon geçirmiş olabbilirsin olunca yine gel didi o kadar
bişey olmadığına çok sevindim canım
neyse kızlar bende çıkıyorum herkeze iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?