KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

delimisin kiz ne güzel isteee.
bende bikiniyle giriyordum zar zor izin aliyordum ama simdi bikinide hayal oldu dogumdan sonra karnimda catlaklar var ondan.

bilmem bazende acaba benei önemsemiyomuki diye geçiyo aklımdan acık kıskansa iyi olur sankim:44::44:
aman kıskanmaması güzel ya benim küçük görümcenin kocası çok kıskanç duydukça sinir geliyo bana ben olsam katlanamazdım yok dar giydirmez açık giydirmez

ediyom canım da oldu işte yaprakta mause tutmaktan olur belki dedi belkide ondan oldu sabahtan akşama kadar pc başındayız
almiramız napıyo canım iyimi minnoşum

sanmiyorum mausu tutmaktan olacagini ama dikkat et belkide ondandir iyi minnos uyudu simdi oda

amaaan kiz koca kiskanc olunca valla cok zor.hersey dozunda güzel.
kiskancligin önemseyip önemsememekle alakasi yok kiz huy iste bence seninki böyle cok güzel kiymetini bil kiz.

bende kaciyorum kizim uyuyorken yemek yapayim aksama.
kac gündür makarna pizza midemiz agridi hafif bisiler yapayim.

günaydın kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm

albüme kendi resimlerimi ekledim. eccik bakında iltifat edin hadi gııııııııııııııı:130:

ayyy kankimm ne güzell nice nice niceee upuzun yıllara inşallahhh
ee bi süprüsün varmı kocişine ne hediye aldın eşin kutladımı sabah
sabah işten çıktı gececiydi
aradı kutladı ama hediye almadım oda almamıştır. işe gitçek zaten sinir oluyorum ya vardiyalı olmasına
karşılıklı anlaştık almıcaz hediye durumumuz düzelince kutlarız artık

Eklentiler

• $Evlilik+y%C4%B1ld%C3%B6n%C3%BCm%C3%BC.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 21

canım siz zaten birbirnize hediyesiniz . maşallah allah mutluluğunuzu bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…