- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.701
sabah işten çıktı gececiydi
aradı kutladı ama hediye almadım oda almamıştır. işe gitçek zaten sinir oluyorum ya vardiyalı olmasına
karşılıklı anlaştık almıcaz hediye durumumuz düzelince kutlarız artık
teşekkür ederim.yirim seni ben
maşallah
amin canım.canım siz zaten birbirnize hediyesiniz . maşallah allah mutluluğunuzu bozmasın
günaydın kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm
albüme kendi resimlerimi ekledim. eccik bakında iltifat edin hadi gııııııııııııııı:130:
nihan resimleri bunun için koymuş gibi olmuşum. nasıl denk gelmişbenimki karışır valla
kapalısın dimi canım
gecmis olsun canimm.
gecmise bakamadim ne oluyorduki yine olunca gel demis yaaa
araba borcunuz vardı dimi. onun dışında başka borç var mıamin canım.
maddi durum düzelince o acısını çıkarır biliyorum.
ama olmayınca üstelemiyorum canını sıkmak istemem dediğin gibi biz mutlu olalım
fashıon starrr yaa maşallahhh
evet balımnihan resimleri bunun için koymuş gibi olmuşum. nasıl denk gelmiş
çok teşekkür balım. güzel bi gün oldu şükür.
evet canım var peşinat için bikaçyerden aldığımız borçlar ve kredi kartı borçları vararaba borcunuz vardı dimi. onun dışında başka borç var mı
kainat güzeli muhahha (nasılda havalar girdim)
evet balım
evet canım var peşinat için bikaçyerden aldığımız borçlar ve kredi kartı borçları var
yaza kadar bitçek inş bi araba kalcak
günaydın kızlar..ayyy burda hava çookk güzellkız uyansın hemen çıkmak istiyorum dışarı
nispet yapma nen.
neyse günaydın.
niye kızzz sen nerdesinki hava çok mu bozuk
hangi şehirdeydin canımgünaydın kızlar..ayyy burda hava çookk güzellkız uyansın hemen çıkmak istiyorum dışarı
amin canım amin sağolanladım canım. allah ödeme kolaylığı versin. yaza az kaldı zaten. sonra dilediğinizce gezersiniz arabanızla
nispet yapma nen.
neyse günaydın.
bne yozgattayım. heryer kar ve soğuk:18:
evet canım. istersen yer değiştirebilirizama bende kar görmeyi çok özlediminsanoğlu bu nankör işte..hava güzel olur kış ister,kış olur yaz ister
nihancım mersindeyim cnm ben.ama anamur ilçesinde
kızlar hafta sonuna 22 kişilik bir orduyu akşam çayına davet etmeyi düşünüyorum.
eşimin iş arkadaşları aileleriyle tabi..her zaman bir arada görüşülmüyor kimvar yoksa çağıracağım..neler yapsamkine..şimdiden düşünmem lazım:18::18:
cumartesi gününe kalabalık bi misafir grubum var ve ben hala ne yapacağıma karar veremedim:18:
ne zor kararsız olmak yaa
yemeğemi alacaksınız misafirlerinizi çayamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?