KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bu biaz farklı. kek yapıp o muhallebiyi kekin içine sarıyon. rulo yaş pasta gibi oluyo.
heeeeeeeee annadım
hem kısır hem mercimek köftesi olmaz sende bi çeşit daha tatlı yap yeter poğaça börek mercimek köftesi bide sen tatlı yaparsan 5 çeşit olcak yeter okadar

çayla yoğurtlu biberi nası yicekler gıı bilmem valla hadi yoğurtlu makarna oluyoda yoğurtlu biber enteresan geldi bana:44::44:

katılıyorum cnm böcüğe...tiramisu güzel olur..bende etimek tatlısı ve tiramisu arasında kararsız kalmıştım..hadi dedim biri şerbetli olsun.etimekte karar kıldım.

şimdi artık meze gibi koyuyorlar isteyen alıyo tabahına
benim arkadaş kabaklı bi meze yapmış yemeye doyamamıştım

evet canım yapıyorlar öyle bende dahil olmak üzere
bide o dediğin gibi kabaklı mezeyi biliyorumm bende yemiştimm süper lezzet
bak o yoktu aklımda ondanda yapabilirim

tatlı ne yapıyım bacım değişik bişi varmı aklında
tiramisu yapmıştım bi kere yine ondanmı yapsam

bak ben dün akşam bi muhallebi yaptım valla ben çok beğendim hem kolay oldu çiğ kadayıp alıp kadayıflı muhallebi yapabilirsin
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 kilo süt
hepsini pişir
pişince içine 1 paket toz krem şanti koy mikserle çırptım bukadar çok güzel oldu valla
bide şçiğ kadayıfı fırına at pişsin borcama pişen kadayıftan serf üstüne muhallebi üstüne tekrar kadayıf işte bukadar
bide kadayıfı fırına atmadan önce yağ koyup bi harmanla ben önceden tavada kavuruyodum 2 saat geçen bizim gelin fırına atmış hiç bi farkı yoktu

avat çok güzel oluyo
ben o traz şeyleri yemekte yapıyorum meze niyetine..kırmızı biber közlemesi,kabaklı cevizli meze,yoğurtlu havuç,kereviz salatası falan..
ay tadı aklıma geldi ağzım sulandı valla
çok güzel oluyo

şimdi artık meze gibi koyuyorlar isteyen alıyo tabahına
benim arkadaş kabaklı bi meze yapmış yemeye doyamamıştım

hadiya bilmem bayadır oturmalara gitmediğim için geri kalmışım acık heralde çalıştığımızdan biyere gitmiyokki

biliyorum evet kadayıflı muhallebiyi bi yerde yemiştim ama yapmamıştım hiç
bunu deneyebilirim

sıcak muhallebiye toz krem şantimi koydun canım anlamadım ben
yoksa krem şantiyi sütle yapıpmı
toz halinde koyunca oluyomiki ilk defa duydum

sıcak muhallebiye toz krem şantimi koydun canım anlamadım ben
yoksa krem şantiyi sütle yapıpmı
toz halinde koyunca oluyomiki ilk defa duydum

muhallebi pişince hemen döktüm toz halindeki krem şantiyi mikserle çırptım çok güzel oldu deneyin bencce ben beğendim farklı bi lezzet

bide canım kadayıfı arasına muhallebiyi döktükten sonra tekrar fırına falan atmıyoruz dimi
sadece en başta azcık harmanlıyoz yağla o kadar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…