- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.721
evet sıcaktır şimdi orasıama bende kar görmeyi çok özlediminsanoğlu bu nankör işte..hava güzel olur kış ister,kış olur yaz ister
nihancım mersindeyim cnm ben.ama anamur ilçesinde
Allah kolaylık versinkızlar hafta sonuna 22 kişilik bir orduyu akşam çayına davet etmeyi düşünüyorum.
eşimin iş arkadaşları aileleriyle tabi..her zaman bir arada görüşülmüyor kimvar yoksa çağıracağım..neler yapsamkine..şimdiden düşünmem lazım:18::18:
senindemi kız sen çalışıyon bu durumda pastaneden kuru pasta al öyle durumlarda ben kendimi pek zora sokmam eşime derim 1 kilo tuzlu 1 kilo tatlı alır yanınada kek yaparım bide makarna veya kısır tamam yallahhhcumartesi gününe kalabalık bi misafir grubum var ve ben hala ne yapacağıma karar veremedim:18:
ne zor kararsız olmak yaa
sağol aşkitom benim
nihann kuşum bu sizin için aşk dolu sağlık huzur mutluluk dolu nice senelere inşallah eşinle ve inşallah yawrularınızla
çaya alacağım eve görmesine gelecekler
hee bende yemek sandım çaysa daha iyi evet doğru demiş arkadaşın hamile hamile yorma kendimi yaprağa dediğim şeyi yap sende canım patates salatası makarna veya kısır kek yap kolay şeylerle geçiştirbende çaya alacağım..aslında yemek düşünüyordum.ama 22 kişiyi nerey oturtacağım.belediyenin iftar sofraları gibi uc uca tren gibi dizmeliyim masaları..
bid earkadaş dedi dün çok yorucu oluyor o kadar kişiyi bir anda yemeğe almak,bide sen hamilesin belin melin ağrır dedi.yemeğe alıncada çorba pilavla geçiştirilmiyor doğal olarak bir sürü yemek meze,ortaya şeyler yapıyorsun..hiç uğraşma yemekle dedi..o yüzden çaya alacağım
iyiki bi yaptın lokumu hesadrazam lokumu
elmalı kurabiye.
yufkalı börek
poğaça
aklıma bunlar geldi valla
makarna salatası,
patets salatası
nihancım evlilik yıldönümünüzmü???Allah ağzınızın tadını bozmasın,ömür boyu mutlu olun inşallah..
bu arada çocuklu,benimki gibi 2 tane daha ayrıca 3ve 5 yaşında 2 kız dahave 8 yaşında bir kız daha var 6 çocuk..karılar hamamına döndürüyorlar bir araya gelince..ondanda yemekten vazgeçtik
bende çaya alacağım..aslında yemek düşünüyordum.ama 22 kişiyi nerey oturtacağım.belediyenin iftar sofraları gibi uc uca tren gibi dizmeliyim masaları..
bid earkadaş dedi dün çok yorucu oluyor o kadar kişiyi bir anda yemeğe almak,bide sen hamilesin belin melin ağrır dedi.yemeğe alıncada çorba pilavla geçiştirilmiyor doğal olarak bir sürü yemek meze,ortaya şeyler yapıyorsun..hiç uğraşma yemekle dedi..o yüzden çaya alacağım
ben dün gece şunları düşünmüştüm
rulo patates salatası
cocostar kurabiye
etimek tatlısı(karamelli)
peynirli poğça
ıspanaklı börek:44::44:
evet sıcaktır şimdi orası
kız künefe göndersene bana
çok severim
ne kadan yüzsüzüm
Allah kolaylık versin
çocuk yoktur inş büyüklerle uğraşması kolayda çocuklarla uğraşması çok zor.
orman kebabı olur yahni pilav tarzı olur biber dolması olur aklıma geldikçe yazarım
senindemi kız sen çalışıyon bu durumda pastaneden kuru pasta al öyle durumlarda ben kendimi pek zora sokmam eşime derim 1 kilo tuzlu 1 kilo tatlı alır yanınada kek yaparım bide makarna veya kısır tamam yallahhh
kız ev görmesi ya millet elinde hediyelerle gelecek ben sadece kuru pasta ayıp olur ayy.
kısır olur onu düşünebilirim bebişim
sağol aşkitom benim
amin inş güzel dilekkerin için teşekkürler
sadrazam lokumu
elmalı kurabiye.
yufkalı börek
poğaça
aklıma bunlar geldi valla
makarna salatası,
patets salatası
yuh yaaa benim kız hala uyanmadı ne kadar dengesiz bir uykusu var.bir gün 6 da kalkıyor bir gün 10 oluyor tık yok
dün sen onu paraka götürmemişmiydin yorulmuştur. bziim kızda uyuyodu sabah hala. gece 11.30 da yattı sıpa.
sadrazam lokumu çok gözel olurteyzem sık sık yapar..ben bir kere deneyeyim dedimde kıvamı tutturamadım puding gibi oldu.kaseler koydum bende..eşimde diyor ne kadar güzel içinde hindistan cevizi çok yakışmış..halbuki demedim onlar üstünde olması gerekiyordu diye. krem şantide karışınca ebruli bir görüntü oluştu kuplarda eşim özellikle yaptım sandı.:78:
annemi aradımda şimdi
poçayı-yufkalı böreği annem yapacak
mercimek köftesi yapacak
bide elmalı bişi yapacakmış tatlı olaraktan
bende kısır yapıyım
kırmızı biber közleyim fırında yoğurtlu servis yapıyım
yeter zaar:44:
yok dün çıkmadıkta akşam arkadaşa gittik,orda oynadılar onlarında çocuğu var 12.30 ta uyudu..dön dön deli etti beni..
neyse bağırıyor aneee diye uyandı.şom ağızlımı desem ne desem kendime
yaprak yemeğemi alıyon bacım çayamı yoğurtlu biberin ne işi var gııı olmaz o
hem kısır hem mercimek köftesi olmaz sende bi çeşit daha tatlı yap yeter poğaça börek mercimek köftesi bide sen tatlı yaparsan 5 çeşit olcak yeter okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?