- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.021
örgü bilesyedim hepiciğinize birertane örer yollardım
nasılsa bedenlerinizi biliyom
yirim len ben siziben anneme diyimde örneğini çıkartsında ben sizlere yapıyım yolluyum
banlandı canım ama banı açılması lazımdı daha açılmamışmıbrownide kapsama alanı dışında yazıyo nolduki ya üyeliği iptalmi oldu bilen varmı
brownide kapsama alanı dışında yazıyo nolduki ya üyeliği iptalmi oldu bilen varmı
yaprak benimki kırmızı olsun.
haberim yok valla.
sanursam bugün 4 te açılacakmıştı yanlış hatırlamıyorsamm:44: delü kız editörlerle tartışmış
iyi canım sen nörüyon:97:gacılar yine nörüyonuz
nörüyüm yine don muhabbeti açılmışkene.... benim bi ark vardı aslında şu şutladığım kankim varya.neyse bu irkek ark evine gitmiş neyse bunlar uyanmış sabah.çekmeceye bi bakmış başka kadına ait iç çamaşırları varmış.tabi çıldırmış bu onları görünce. bi de adam diyomuş ki üzerine olan varsa beğendiğin varsa alabilirsin diyomuş...yok artıkkkkk
yuhnörüyüm yine don muhabbeti açılmışkene.... benim bi ark vardı aslında şu şutladığım kankim varya.neyse bu irkek ark evine gitmiş neyse bunlar uyanmış sabah.çekmeceye bi bakmış başka kadına ait iç çamaşırları varmış.tabi çıldırmış bu onları görünce. bi de adam diyomuş ki üzerine olan varsa beğendiğin varsa alabilirsin diyomuş...yok artıkkkkk
valla yayuhh ne pişkin herifmiş ya
adam zaten bi sürü kişiyle de çıkıyomuş.sekreteriyle akşam kapıları kiltli odalarda falan fanfini fon.iğrenç ya. bu salak da çıkıyodu onla hala. adamın tlf hiç susmuyomuş.kaç kere dedim bırak görüşme diye neyse snunda ondan kurtulmuştu.yuhh ne pişkin herifmiş ya
adam zaten bi sürü kişiyle de çıkıyomuş.sekreteriyle akşam kapıları kiltli odalarda falan fanfini fon.iğrenç ya. bu salak da çıkıyodu onla hala. adamın tlf hiç susmuyomuş.kaç kere dedim bırak görüşme diye neyse snunda ondan kurtulmuştu.
ben yemeğe çıkıyorumkızlar:80:
affiyet ossun by ben de çıkcam şimdiben yemeğe çıkıyorumkızlar:80:
hatta adamın çöp dolmuş böle iğreç kokuyo.açmış bi bakmış günlük ped dolu çöp. karının biri kullanıp kullanıp atmış işte bunun evinde kalmış demekki adamın yani. dökmüş çöpü evn ortasına.adam gelmiş ne oluyo demiş.kız da demiş ki ne bunlar. adam da demesin mi ben kullanıyom onları hehhehehe
evt cnm iğrenç böyle bi insan nasıl olur ya.iğrenç ötesi hattabu ne yaa iğrenç ayy kimbilir kaç tane kız girip çıkıyo eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?