KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

gördünüzmü bilmiyorum ama defne dün tanıştığğı birinin evine gitmiş yaa bu ne şimdi evli deilmi bu kadın ne ,işi var yeni tanıdığı birinin evinde
ya çok ayıp ediyorlar kız ölmüş artık
o eve nasıl gittiği bellimi çok tezatlıklar var bence

o çocuk demişki aramızda duygusal yakınlaşma oldu diye bunu niye ölmüş insanın arkasından söylüyon sen
ayrıca senin evine misafir gelse yanlız rahatsızlansa sen 2 saat boyunca dışarı çıkıp doktormu ararsın yoksa başında bekleyip ambulansmı çağırırsın
ne olursa olsun ben o kızı çok seviyordum ve tezatlık çok bu işte Allah biliyor artık
ölmüş sonuçta savunamayacak kendini istediğini söylüyorlar

gördünüzmü bilmiyorum ama defne dün tanıştığğı birinin evine gitmiş yaa bu ne şimdi evli deilmi bu kadın ne ,işi var yeni tanıdığı birinin evinde

bi hadisi şerif vardır, nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz, nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz diye. bu kadını izledikçe aklık abu hadis geldi hep. çok tuhaf duygular yaşıyorum. düşündükçe ürperiyorummm

valla bilmiyorum ama işte şöhret dünyası kimin ne yaptığı belli deil Allah afetsin artık geride kalanlara sabırlar versin annesini gösterdi akşam perişan olmuş kadın

yaaa Allah afetsin taksiratını ne diyelim kendi seçimleri

yaprak senin misafirlerin geldimi cumartesi günü neler yaptın gıı
kızlar ya benimde canım çok kısır çekiyo ya şöyle toplansak bi gün bi kısır partisi versek ne güzel olar dimi
yaprak kirpi iten çamaşırını görmek isteiğimi yazmıştım nası bişey kızz merak ettim hee hiç görmedim ben öyle bişey:78:

sende haklısın , bnece de çok karıştırmamalro gerekiyo.

he bacım geldiler masamın resminide çektim ama yükleyemedim işte evde pc yokya eşimin teyzesine gidip atıyoruz onlarda yoklar ankarada onlar gelince yükleyecem kankilerim:97:

kirpi iten ne kız anlamadım:44:

he bacım geldiler masamın resminide çektim ama yükleyemedim işte evde pc yokya eşimin teyzesine gidip atıyoruz onlarda yoklar ankarada onlar gelince yükleyecem kankilerim:97:

kirpi iten ne kız anlamadım:44:

hani arkadaşın sana çamaşır örmişya sakallı iptenmi ne

he kız bend ehep yaprağı düşündüm hafta sonu. misafirleri gelidmi acep diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…