KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

:120::120::120:yuhhhhhhh

yaprak halanın kasetimi var kız senin facete yayınlamışınya

he bacım halam sanatçıymış eskiden o albümüde 15 yaşında falan çıkarmış ama halamda kendi kaseti yokmuş o gün cmtesi günü bize geldiklerinde tesadüfen konuşuyorduk teyzemin gelini ben sizi nette gördüm adını yazdım çıktı falan dedi şaşırdık tabii neyse akşam eve gittiklerinde halamgil bi bakıyo gerçekten eklemiş biri

hadi yaaşimdi çıkarmıyomu kaset

aöalım kız ne açalım
ceyda da gelmiş:97:
ivit geldimm
iyiyiz ceydoş sen napıyon
heç napim... iş-güç yaptım şimdi oturayım azcıkın dedim, kayınvalideme gidicem sonra

iyiyiz canım sen nasılsın gittinizmi dün fatihe orda pazar var dimi çarşama günü neler aldınız kızz ya bende gitmek istiyorum ist pazara ya bakırköy pazarını özledim ben

gittik bacım, akşam 8'de geldik eve.. pazar harikaydı Allah' ımmm neler neelr aldık. kocam akşam evde kovaladı beni.. 'nan karıcımm borca girdik sen nie bu kadar şey aldın didi..' ee ucuzdu napim yaa dedimm

yakalayabildimi
yakalayınca ne yaptı

ortanca görümcem kendine kaşe mont aldı ve rengi de harika.. tabii uzun değil kalçada olan boydan. kaç tl diye bi sorun Allah aşkına 7.5 tl dedi biz inanamadık hepimiz şok bizim manyak da adama diyo ki 7 tl olur mu amca nan yuh dedim bi de indirim mi yaptırcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…