- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.041
dilekcim ben de çıkıyom.benim herif gelcek şimdi.öptüm girerim yine
hatta adamın çöp dolmuş böle iğreç kokuyo.açmış bi bakmış günlük ped dolu çöp. karının biri kullanıp kullanıp atmış işte bunun evinde kalmış demekki adamın yani. dökmüş çöpü evn ortasına.adam gelmiş ne oluyo demiş.kız da demiş ki ne bunlar. adam da demesin mi ben kullanıyom onları hehhehehe
yaprak halanın kasetimi var kız senin facete yayınlamışınya
aöalım kız ne açalımben burdayım bence bi konu açalım onun hakkında konuşalım ya hiç konuşmuyoruz
iyiyiz ceydoş sen napıyonnapıyosunuz kızlar
napıyosunuz kızlar
he bacım halam sanatçıymış eskiden o albümüde 15 yaşında falan çıkarmış ama halamda kendi kaseti yokmuşo gün cmtesi günü bize geldiklerinde tesadüfen konuşuyorduk teyzemin gelini ben sizi nette gördüm adını yazdım çıktı falan dedi şaşırdık tabii neyse akşam eve gittiklerinde halamgil bi bakıyo gerçekten eklemiş biri
hadi yaaşimdi çıkarmıyomu kaset
ivit geldimmaöalım kız ne açalım
ceyda da gelmiş:97:
heç napim... iş-güç yaptım şimdi oturayım azcıkın dedim, kayınvalideme gidicem sonraiyiyiz ceydoş sen napıyon
iyiyiz canım sen nasılsın gittinizmi dün fatihe orda pazar var dimi çarşama günü neler aldınız kızz ya bende gitmek istiyorum ist pazara ya bakırköy pazarını özledim ben
yakalayabildimiivit geldimm
heç napim... iş-güç yaptım şimdi oturayım azcıkın dedim, kayınvalideme gidicem sonra
gittik bacım, akşam 8'de geldik eve.. pazar harikaydı Allah' ımmm neler neelr aldık.kocam akşam evde kovaladı beni.. 'nan karıcımm borca girdik sen nie bu kadar şey aldın didi..' ee ucuzdu napim yaa dedimm
yakalayabildimi
yakalayınca ne yaptı
yakalayabildimi
yakalayınca ne yaptı
yakaladı da azcık mıncıklayıp bıraktıçünkü ben çok yorgundum ciddden
yakalayabildimi
yakalayınca ne yaptı
yakaladı da azcık mıncıklayıp bıraktıçünkü ben çok yorgundum ciddden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?