KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben ikinci katta felan otursam çocukları sık sık uyarırım. oğlumda diyo geçen . anne biz birinci katta oturduğumuz için rahatça top oynayabilirm diye.

sen uyarırım diyon ne güzel ama bazıları hiç uyarmıyo anacım umursamıyolar bilee altta insanmı yaşıyo ne yaşıyo

sen uyarırım diyon ne güzel ama bazıları hiç uyarmıyo anacım umursamıyolar bilee altta insanmı yaşıyo ne yaşıyo
BİZ 2.KATTAYIZ. alttakinin de kızı var benimkinden 6 ay küçük.diyo ki kızım siz evde misiniz hiç sesiniz gelmiyo diyo.ben,m kız bağrarak bile konuşamaz. askeri disiplin veriyoz heheheheh

BİZ 2.KATTAYIZ. alttakinin de kızı var benimkinden 6 ay küçük.diyo ki kızım siz evde misiniz hiç sesiniz gelmiyo diyo.ben,m kız bağrarak bile konuşamaz. askeri disiplin veriyoz heheheheh

ne güzel ay aferin kızına pek severim öyle sessiz bebekleriii yerim onuu

ne güzel:97:
bizimde arabamız olsa bizde dönecez ya
gidince kalıyoruz mecbur

evi biraz toparlayın alırsınız canım.

tekte baş ediyon. iki tane olunca baş olmuyo. ben akşamları çıldırıyom bazen. kaçasım geliyo.

evi biraz toparlayın alırsınız canım.

tekte baş ediyon. iki tane olunca baş olmuyo. ben akşamları çıldırıyom bazen. kaçasım geliyo.
kız benim 2 tane olsa gidip yatarım bakırköye.ben bunla baş edemiyom.çok zor oluyo. artık okula neyim gidince yaparık bi dene. geröçi her defasında hadi bi tane kardeş yapak kıza diyo ama yemezlerrrr.ben bakıyom erkekler bakmaz zati.gerçi bizim alt komşu ile onun karşısındakinin kocası nası bakıyo.benim kocam klopatra gibi valla bi yatıyo gelince eve yayılarak tv karşısına gece yatağa geçene kadar valla. diyom gelip de ağzına bi de üzüm tutuyum da tam ossun.

benim eşim bakar. kız babsı gelince beni unutuyo ama çalışmadığım evde olduğum zamnalar kesinlikle kılını kıpırdatmaz . ha senin herif ha benim herif olur o zaman. çalışınca acıyo zahar.

ben çıkıyom kankiler. oğlan babsınıniş yerinde babsı toplantıda. gidiyimde alıyım bari oğlumu
hepcinizi öptüm byeee:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…