- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.161
ben ikinci katta felan otursam çocukları sık sık uyarırım. oğlumda diyo geçen . anne biz birinci katta oturduğumuz için rahatça top oynayabilirm diye.
kalmadık kız yemeğe gittik
döndük sonra:97:
buralardayım ya
BİZ 2.KATTAYIZ. alttakinin de kızı var benimkinden 6 ay küçük.diyo ki kızım siz evde misiniz hiç sesiniz gelmiyo diyo.ben,m kız bağrarak bile konuşamaz. askeri disiplin veriyoz hehehehehsen uyarırım diyon ne güzel ama bazıları hiç uyarmıyo anacım umursamıyolar bilee altta insanmı yaşıyo ne yaşıyo
araba olmasada döneriz biz canımne güzel:97:
bizimde arabamız olsa bizde dönecez ya
gidince kalıyoruz mecbur
BİZ 2.KATTAYIZ. alttakinin de kızı var benimkinden 6 ay küçük.diyo ki kızım siz evde misiniz hiç sesiniz gelmiyo diyo.ben,m kız bağrarak bile konuşamaz. askeri disiplin veriyoz heheheheh
ne güzel:97:
bizimde arabamız olsa bizde dönecez ya
gidince kalıyoruz mecbur
BİZ 2.KATTAYIZ. alttakinin de kızı var benimkinden 6 ay küçük.diyo ki kızım siz evde misiniz hiç sesiniz gelmiyo diyo.ben,m kız bağrarak bile konuşamaz. askeri disiplin veriyoz heheheheh
araba olmasada döneriz biz canım
yürüyüş mesafesi yarım saat bile değil
ne güzel ay aferin kızına pek severim öyle sessiz bebekleriii yerim onuu
araba olmasada döneriz biz canım
yürüyüş mesafesi yarım saat bile değil
ne güzel ay aferin kızına pek severim öyle sessiz bebekleriii yerim onuu
şimiş b ile dibimde oturuyo.göbeği düşünce atmadıydım ben ya hala benim çekmecede.onu alıyım da kocamın çekmecesine koyam bari hehehhe
kız benim 2 tane olsa gidip yatarım bakırköye.ben bunla baş edemiyom.çok zor oluyo. artık okula neyim gidince yaparık bi dene. geröçi her defasında hadi bi tane kardeş yapak kıza diyo ama yemezlerrrr.ben bakıyom erkekler bakmaz zati.gerçi bizim alt komşu ile onun karşısındakinin kocası nası bakıyo.benim kocam klopatra gibi valla bi yatıyo gelince eve yayılarak tv karşısına gece yatağa geçene kadar valla. diyom gelip de ağzına bi de üzüm tutuyum da tam ossun.evi biraz toparlayın alırsınız canım.
tekte baş ediyon. iki tane olunca baş olmuyo. ben akşamları çıldırıyom bazen. kaçasım geliyo.
evi biraz toparlayın alırsınız canım.
evet canım öyleay ne iyimiş ya sen hem anana yakınsın hem kayganana
kız benim 2 tane olsa gidip yatarım bakırköye.ben bunla baş edemiyom.çok zor oluyo. artık okula neyim gidince yaparık bi dene. geröçi her defasında hadi bi tane kardeş yapak kıza diyo ama yemezlerrrr.ben bakıyom erkekler bakmaz zati.gerçi bizim alt komşu ile onun karşısındakinin kocası nası bakıyo.benim kocam klopatra gibi valla bi yatıyo gelince eve yayılarak tv karşısına gece yatağa geçene kadar valla. diyom gelip de ağzına bi de üzüm tutuyum da tam ossun.
benimki bakmaz.zaten nerde çürük çarık kötü varsa beni bulur.çok şannsızım çookkkk
ben çıkıyom kankiler. oğlan babsınıniş yerinde babsı toplantıda. gidiyimde alıyım bari oğlumu
hepcinizi öptüm byeee:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?