KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

komşularınızla aranız nasıl kızlar. sıkıfımısınızdır

genelde her gittiğim yerde iyi arkadaşlıklar kurardım. eski evimde çalıştığım halde bi komşumla çok görüşürdüm hala görüşürüz ailecek. şimdikinde de yanda iki komşumvar çok iyiler karşıda biri var hacanneyle gelini onlarla da iyiyz ama yandakiler daha genç olduğu için onlarla daha sık görüşüoz. gene yanda biri var onla da kavgalıyız.

bende güne girmiştim. ama ben komşularımı anlmaıyom. bi bakıyom bir olmuşlar birisinin arkasından atıyolar. ana öteki sefer bi bakıyom attıkları kişiyle çok sıkıfıkılar .:111:
anlam veremdim. artık güne felanda girmemeye karar verdim.

bende kimseyi kırmamaya çalışıyom .a ma insanların bazı tuhaf hallerini görünce rahatsız oluyom en iyisi fazla sıkıfıkı olmamak diyom. eski komşumla aram çok iyiyidi. çok iyliğini gördüm oturuken ama 4 sene oldu hala yeni evime gelmedi. kaç kerede davet ettim. bilmiyom anlmıyom insanları.

komşularınızla aranız nasıl kızlar. sıkıfımısınızdır

benim hiç komşum yok
gçen aynı katta oturduğum ben yaşlarda bi bayanla karşılaştık işte sana gelecezde toplanıp gelemedik sende çalışıyosun falan dedilerr.. olsun çalışıyorum ama haftasonları evdeyim ne zaman isterseniz buyrun gelin dedim ama hala ses yok gelselerde 2 kaynaşsam ay belki daha kolay ısınırım mahalleye

nen aldım sonunda 2 tene bkalım nası çıkcak. benm de komşularımle iiş aram.ama yukardaki salakla kötü.adam sabahın 7 sinde top sektiriyo.5 yaşında oğlu var allahım evlerden ırak. çok fena gürültü yapıyo. gece 12ye kadar pat pat koşuyo aptallar bakmıyolar çocuklarına.kadın da barınamadı zaten burda.kimse sevmiyo onu.herkesi küçümsüyo . hep kendini övüyo yok çok güzelmiş de yok oğlu çok popülermiş de.yazık şizofren galiba biraz

çalışanın makus kaderi

" çalıştığın için gelmiyoz şekerim", gelen olmayınca sende bir yere gidemiyon tabiii

ulan çalışanın canı yokmu

bizim üst komşumuzun oğluda çok gürültücü ama hiperaktif olduğu için çocuk bişey diymiyom. kadında hep özür diliyo zaten. mecburen katlanıyoz.

bizim üst komşumuzun oğluda çok gürültücü ama hiperaktif olduğu için çocuk bişey diymiyom. kadında hep özür diliyo zaten. mecburen katlanıyoz.
yok bacm bu pişkin bi de.lojmandan attırcam o olcak salak işte.çocuk kreşe gidiyo gündüz öğleden snra da çocuğun arkadaşı diye bütün kreşi eve topluyo.neyse ki kavga ettik de artık durmuyolar evde pek.onun çocuğu bitti şimdi başka çocuukların da mı gürültüsünü dinlicem. ben valla benim kız bi koşsun nası kızıyorumm.ben dayanamam öyle.bi dahakine ya en üst kat yada müstakil ev.

sen çok sinirli bi hatunsun galiba sena kız

ay nedir bu üstkomşulardan çektiğimiz bizimkilerinde bi sıpası var yarabbim tepiniyoda tepiniyo evin içinde yaa en son dayanamadım çıktım kapılarına artık gırtlağa kadar geldiler normalde çıkmamda dayanamadık yani.. ondan sonra kesildi sesi şimdi arada bir yapıyo onada katlanıyoruz artık inşallah yine çileden çıkarmazlar.. bizim mallar ne özür diliyo ne bişi yapıyo adamı kaç kere gördük dışarda insan bi kusura bakmayın falan der ama nerdeeeee

sen çok sinirli bi hatunsun galiba sena kız
anam ben çok cadıyımdır. 2 kat yukardakini sıpasının gürültüsüne bile yetişirim valla.benim kız gecede 80-85 defa uyanıyodu o yüzden böyle oldum.çok duymazdım önceden.ama artı tahammülüm kalmadı.bi de cins zaten yukardaki.askeriyeyi bilirsiniz işşte karılarını yok benim kocam albay yok yarbay yok binbaşı.hiç sevmem öle şeyleri.kendi mühendis yukardaki karı.genelde apartmandakiler öğretmen ay onlara artistlik yapıyo.öğretmenliği küçümsüyo gerizeka. yok işte ist da bi kuaföör varmış da saçını kestirmiş 200liraya da.banyodan snra hiç fön çekmiyomuş da. baya oldu yaz sanırım beni çağırmıştı o zaman kavgalı değildik.çocuk açtı kapıyı anam bi baktım salak fön çekiyo kafasınafön makinasının sesinden duymamış kapıyı.beni görünce hemen banyonun kapısını kapadıı hıyarto

allahtan ben birinci katta oturuyom. şikayet edecek kimsem yokk. :18:

allahtan ben birinci katta oturuyom. şikayet edecek kimsem yokk. :18:

he anam senin bebiklerde küççükk koşturuyolardır onlardaa...
aslında bende o yüzden biraz alttan almak istiyorum zırt pırt çıkıp uyarmak istemiyorum çünkü yarın birgün bizimde olursa öyle tepinirse diyee:18: biraz anlayışlı oluyum diyorum

öyle insanlara hiç tahammül edemem. ben ne yaparsam yapayım anlatmayı beceremem. önceden takıyodum kafaya ama bi baktım millet pireyi deve yapıyo. böyle yaptıklarını gördüğüm insanlara acıyom artık sadece. gülümsyerek dinliyom.

ben ikinci katta felan otursam çocukları sık sık uyarırım. oğlumda diyo geçen . anne biz birinci katta oturduğumuz için rahatça top oynayabilirm diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…