- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.121
ay ne güzel oluyo ev dekorasyonları bayılıyom. bende bu sonbahara salon dekorasyonuna başlayacam inşallah. çok güzel bi salon yapmak istiyom allah izin verirse
inşallah canım gönlüne göre olur herşey bende koltuk ve tv ünitesi alıcam ama ilerde belki beraber bakarız
bende meybillininkini var 2 sene oldu hala bitmedi kız bunların son kullanma tarihi varmıdır bozulmasın bide kırkyıldabikere kullanınca
ay ne güzel oluyo ev dekorasyonları bayılıyom. bende bu sonbahara salon dekorasyonuna başlayacam inşallah. çok güzel bi salon yapmak istiyom allah izin verirse
inşallah canım gönlüne göre olur herşey bende koltuk ve tv ünitesi alıcam ama ilerde belki beraber bakarız
inşallah canım.
evet canım var tabibende meybillininkini var 2 sene oldu hala bitmedi kız bunların son kullanma tarihi varmıdır bozulmasın bide kırkyıldabikere kullanınca
porselen makyaj için ayrı malzemeler var canımya bazıları öyle bi yapıyoki porselen gibi duruyo. ben yapınca böyle pürüzlü pürüzlü oluyo hiç hoşuma gitmiyo. nedir bu işin sırrı acaba.
ben arada sürerim yanaklarıma odaüzerlerinde yazmıyo. on kullanma diye bişey. bende çok merak ediyom. bazen canımı sıkıyolar atıyom. ben yanaklarıma ve gözlerim ruj sürerim kızlar . sizde yaparmsınız yoksa ben tekmiyim bu konuda .a llık lar çok pahalı.
üzerlerinde yazmıyo. on kullanma diye bişey. bende çok merak ediyom. bazen canımı sıkıyolar atıyom. ben yanaklarıma ve gözlerim ruj sürerim kızlar . sizde yaparmsınız yoksa ben tekmiyim bu konuda .a llık lar çok pahalı.
evet canım var tabi
porselen makyaj için ayrı malzemeler var canım
oda heryerde bulunmuyo galiba
ben arada sürerim yanaklarıma oda
farlarım çok olduğu için gözüme sürmem
ben arada sürerim yanaklarıma oda
farlarım çok olduğu için gözüme sürmem
onu benim komşuannem yapardı ben küçükken hatırlıyomda bi yere giderken ruj sürerdi bide yanaklarına sürerdi
ruju gözüme sürmem diyorum farlarım varcanımfarları gözüne sürmüyonmu nereye sürüyon:44:
farları gözüne sürmüyonmu nereye sürüyon:44:
ruju gözüme sürmem diyorum farlarım varcanım
bilge bide ben bu ıslak farlar varya ruj gibi duruyor onlardan kullanıyorum acayip kalıcı süper
ruju gözüme sürmem diyorum farlarım varcanım
bilge bide ben bu ıslak farlar varya ruj gibi duruyor onlardan kullanıyorum acayip kalıcı süper
önemli diil tatlişkompardonya ben bilgenin yazdığı göze sürerimi görmedim sadece yanaklarıma sürerimi gördümde
evet taşımasıda kolayevet ondan bi kere kullanmıştım. süremside kolaydı taşımaısda. onlardan alıyım artıkın.
slm kızlaarrr i uğrıyım dedim oğluma yemek yedirirken bakim nele ryapıonuz dedim...nbrsiniz bakalım :)
ne habr kız hoşgeldin. çalışmaya başladınmı. ben hala başlayamadımkitabıda evde unutmuşum örtmenim
işten güçten komşumla görüşemiyoruz kikomşularınızla aranız nasıl kızlar. sıkıfımısınızdır
iim cnm saol. sen nasılsın. ben hukuka başladım. 4. üniteye geldim. ee çocukla anca.. neyse sen de yrn getirirsin başlarız. ben yarına kadar hukuku bitiririm heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?