KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende meybillininkini var 2 sene oldu hala bitmedi kız bunların son kullanma tarihi varmıdır bozulmasın bide kırkyıldabikere kullanınca

üzerlerinde yazmıyo. on kullanma diye bişey. bende çok merak ediyom. bazen canımı sıkıyolar atıyom. ben yanaklarıma ve gözlerim ruj sürerim kızlar . sizde yaparmsınız yoksa ben tekmiyim bu konuda .a llık lar çok pahalı.

bende meybillininkini var 2 sene oldu hala bitmedi kız bunların son kullanma tarihi varmıdır bozulmasın bide kırkyıldabikere kullanınca
evet canım var tabi
ya bazıları öyle bi yapıyoki porselen gibi duruyo. ben yapınca böyle pürüzlü pürüzlü oluyo hiç hoşuma gitmiyo. nedir bu işin sırrı acaba.
porselen makyaj için ayrı malzemeler var canım
oda heryerde bulunmuyo galiba

ben arada sürerim yanaklarıma oda
farlarım çok olduğu için gözüme sürmem

onu benim komşuannem yapardı ben küçükken hatırlıyomda bi yere giderken ruj sürerdi bide yanaklarına sürerdi

ruju gözüme sürmem diyorum farlarım varcanım

bilge bide ben bu ıslak farlar varya ruj gibi duruyor onlardan kullanıyorum acayip kalıcı süper

evet ondan bi kere kullanmıştım. süremside kolaydı taşımaısda. onlardan alıyım artıkın.

ne habr kız hoşgeldin. çalışmaya başladınmı. ben hala başlayamadımkitabıda evde unutmuşum örtmenim

iim cnm saol. sen nasılsın. ben hukuka başladım. 4. üniteye geldim. ee çocukla anca.. neyse sen de yrn getirirsin başlarız. ben yarına kadar hukuku bitiririm heralde..

komşularınızla aranız nasıl kızlar. sıkıfımısınızdır
işten güçten komşumla görüşemiyoruz ki
2 bayan var bide ev sahibim zaten
ev sahibim yaşlı
bayanlarda örtmen onlarda yoğun bende görüşebilsek anlaşcazda yolda görüyoz birbirimiz bi akşam gel oturmaya filan derken lafta kalıyo valla hiç zamanım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…