KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Kızlar.. şimcik benim şuanki oturduğum evin salonunda 1 tane cam var ama yeni evin salonunda 2 cam var. Dolayısı ile salona tül diktimem lazım. dışarı çıkmışken baktım tülcülere, mekanizmalılar da çok hoş yaaa mekanizmalı mı yaptırsam yoksamm normal mi??? bi fikir verin bacınıza

dileğin sesi ne kadar nazenin demi kızlar. ben çok şaşırdım duyunca. ben daha kalın bi ses bekliyodum.
şiveside var. çok tatlı
ayy şivemmi var kız bana heç öyle gelmiy bizim lisede bi turizmci vardı bana bide arkadaşıma döndü dediki bu yaşıma geldim bu kadar çanakkale şivesiyle konuşan birini görmedim didi bize:78:
nen bilge sen benim lokmalarımı sayıyon
haftada 3 az nen ne 3ü
cumadan beri 5 kere gittik
maşallah anamone kııı
evet benimde dikkatimi çekti çok tatlı ama yirim onun sesini

sukur gelebildin cnm yaa nerdesin hosbuldum ayrica bende seni ozledim cnm
bizde seni çok özledik canım

mekanizmalı ddeğin katlama perdemi. ceyda. benim çocuk odasında var ondan. ama biraz büyük olmuş benimki ikide bir ipi gevşiyo bi taraf aşağı bi taraf yukarı duruyo. öyle yaptırmayı düşünürsen 1 metreyi geçmesin boyu.

evet canım. ablamların oaralrda senin gibi konuşur. tekirdağ. ama onlar daha uzatıyo.

salonuma bende katlamalı düşünüyorum ama ben ilerde yaptırcam çünkü salona koltuk tv ünitesi falan alcam onlara uygun bişeyler yaptırırım yıkamak için biraz zor oluyo ama napalım katlanıcaz artık

bende iki yana açılanlardan düşünüyomm
şöyle bişey
aynı böyle bi de ne deniyo buna , psikolog koltuğu deyim ben ondan almayı düşünüyuom. mor renkli.

Eklentiler

• $nehir_perde_001_(1).webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 18
benim balkonda kabağım vardı . ablam vermişti. kocaman. oda donmuş sanırım. pişirmek kısmet olmadı.

kabak çok uzun süre dayanmıyoya donmuşta olavilir
kız biz yazın karpuz aldıktı benim mutfakta kapalı balkon var oraya koyduk onu buakşam yiyelim yarın akşam yiyelim derken çamaşır asmak için otarafa bi gittimanamm ne koku ne koku bide baktım karpuz çürümüş suları akmış anamm deli olcaktım ne sildim yerleri çamaşır sularınla kaç gün çıkmadı kokusu:120::120::120:

şöyle bişey
aynı böyle bi de ne deniyo buna , psikolog koltuğu deyim ben ondan almayı düşünüyuom. mor renkli.

ohh maşallah banu alkan koltuğu yatak odasına koy onu daha seksi olar saten geceliğ.ini giyip bi uzanırsın üstüne ohh
benim şimdiki evimde var böyle perde ortadan ayrık

çok pis olur mübareğinkokmuşu. herşeyin tazesi makbul

ohh maşallah banu alkan koltuğu yatak odasına koy onu daha seksi olar saten geceliğ.ini giyip bi uzanırsın üstüne ohh
benim şimdiki evimde var böyle perde ortadan ayrık

yatak odamı salona taşımam lazım o zaman

evet çok hoş duruyodu resimde görmüştüm

Hmm tamam bebemm mersü
ayy şivemmi var kız bana heç öyle gelmiy bizim lisede bi turizmci vardı bana bide arkadaşıma döndü dediki bu yaşıma geldim bu kadar çanakkale şivesiyle konuşan birini görmedim didi bize:78:

Dileğimm senle hemşeri sayılırız kuşum.. ben de trakyalıyım da o bakımdan benim şivem yok ama annemlerin falan var. Bi de kardeşim şimdi Lüleburgaz' da okuyor üniv.de onun da konuşmasına yerleşmeye başlamış şive

evet ya yıkması zormuş.. storu çıkarıp fırçalıcaksın dedi adam
kızlar Rabbime şükürler olsun biz tapuyu aldık bugün:89:
canım çok sevinidm.. Hayırlı uğurlu olsun inş..
şöyle bişey

Kız bu fotodaki de gözelmiş hee.. psikolog koltuğunu netcen kız.. yoksam fantazi için mi

Dileğimm senle hemşeri sayılırız kuşum.. ben de trakyalıyım da o bakımdan benim şivem yok ama annemlerin falan var. Bi de kardeşim şimdi Lüleburgaz' da okuyor üniv.de onun da konuşmasına yerleşmeye başlamış şive

ne bileyim ya ben sanki normal konuşuyom gibi geliyo trakyanın neresindensin sen beya deyiver bakim be kızanım
evet ya yıkması zormuş.. storu çıkarıp fırçalıcaksın dedi adam

canım çok sevinidm.. Hayırlı uğurlu olsun inş..
saol canım darısı başına

Kız bu fotodaki de gözelmiş hee.. psikolog koltuğunu netcen kız.. yoksam fantazi için mi [/QUOTE]

demin yazdım ya ben yatak odasına koyup seksi saten geceliğini de giycek sonrası bipppppppppppppppppppppppppppppppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…