KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ceyda ev hazırlıkları ne alemde karar verdinmi mutfağına

kız herşey birbirine karıştı bacım

haftasonu eşmle fayans bakmaya gittik.. müteahhti kütahya seramik koycam dedi, yerini de tarif etti biz gittik beğenmeye işte.. Krem-kahve tonlarında olsun diyoruz banyo ve tuvalet için. Ona karar verdik ama ben haala nasıl döşeteceğime karar veremedim, bu kararsızlık huyumdan nefret ediyorum ya :84::84:

Mutfağa karar verdim sayılır canım.. yalnız 2 mutfak resmi eklemiştim ya, 2. olan fotoğraftaki gibi istersem kapak kulplarını 500 milyon daha ekleniyomuş fiyata o niye dedim ?? o kulplar özelmiş meğersemm... bacımm o yüzden başka kulp seçicez.. herüf beni ev bitene kadar boşamazsa iyidir

dert dinleyecem.

banyon afelan daha renkli şeyler düşünseydin kız. ben değiştirmem imkanmız olursa turkuaz düşünüyom

valla benimkide boşucak beni hee şimdiden dekarasyon dergileri aldım inceliyom onu yapalım bunu yapalım diyom eşimde kızıyo bana evi 95 aldık içini 100 düzebilirmiyiz acaba diye sen beni sabancımı sandın diyo

banyon afelan daha renkli şeyler düşünseydin kız. ben değiştirmem imkanmız olursa turkuaz düşünüyom

annemlerin evinin iç mimarı bendim ıslak yerler olduğu için suyla ilgili olduğundan küçük tualeti mavi
bordürleri falanda mavili banyoyu ise eyaz ama balıkk desenli oln taşları seçmiştim çok güzel oldu yıkanırken suyun altında sanki denizde gibi oluyo çok güzel

kuzum ben de turkuaz seviyorum hatta beğendim ord abi model çok da ferah duruyodu ama gel gelelim benim koca istemem diye tutturdu.. mavili şeyleri sevmiyo paşamm

valla benimkide boşucak beni hee şimdiden dekarasyon dergileri aldım inceliyom onu yapalım bunu yapalım diyom eşimde kızıyo bana evi 95 aldık içini 100 düzebilirmiyiz acaba diye sen beni sabancımı sandın diyo

ayy heç sorma kızz.. ' aşkım biraz yerde gez sen maaşallah kanat taktın uçuyon' diyo bana

ama bikere olcak ya bede öyleyim valla ama öldürccekler bizi

ayy evet çok hoş olur kız bak gaza geldim heee benimkini ikna çabalarına mı girişsem.. ama bu sefer de benimki diyo ki hep senin istediklerini seçiyoruz

bende bayılıyom. dekorasyon işine. iki sene önce bnede çokkaptırmıştım kendimi. hatta dekorasyon işinemi girsem acaba diye düşünmüştüm. acayip rahatlatan bişey. hele para olunca

bence ikna et. ne öyle her yer kahverengi. tamam asil renk ama .renkten zarar gelmez

ben çıkıyom kılzar. bugün çok suskundunuz alcanı olsun. herkeze iyi akşnmlar:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…