- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.761
ceyda ev hazırlıkları ne alemde karar verdinmi mutfağına
Hmm tamam bebemm mersü
Dileğimm senle hemşeri sayılırız kuşum.. ben de trakyalıyım da o bakımdanbenim şivem yok ama annemlerin falan var. Bi de kardeşim şimdi Lüleburgaz' da okuyor üniv.de onun da konuşmasına yerleşmeye başlamış şive
evet ya yıkması zormuş.. storu çıkarıp fırçalıcaksın dedi adam
canım çok sevinidm.. Hayırlı uğurlu olsun inş..
Kız bu fotodaki de gözelmiş hee..psikolog koltuğunu netcen kız.. yoksam fantazi için mi
banyon afelan daha renkli şeyler düşünseydin kız. ben değiştirmem imkanmız olursa turkuaz düşünüyomkız herşey birbirine karıştı bacım
haftasonu eşmle fayans bakmaya gittik.. müteahhti kütahya seramik koycam dedi, yerini de tarif etti biz gittik beğenmeye işte.. Krem-kahve tonlarında olsun diyoruz banyo ve tuvalet için. Ona karar verdik ama ben haala nasıl döşeteceğime karar veremedim, bu kararsızlık huyumdan nefret ediyorum ya :84::84:
Mutfağa karar verdim sayılır canım.. yalnız 2 mutfak resmi eklemiştim ya, 2. olan fotoğraftaki gibi istersem kapak kulplarını 500 milyon daha ekleniyomuş fiyatao niye dedim ?? o kulplar özelmiş meğersemm... bacımm o yüzden başka kulp seçicez.. herüf beni ev bitene kadar boşamazsa iyidir
kız herşey birbirine karıştı bacım
haftasonu eşmle fayans bakmaya gittik.. müteahhti kütahya seramik koycam dedi, yerini de tarif etti biz gittik beğenmeye işte.. Krem-kahve tonlarında olsun diyoruz banyo ve tuvalet için. Ona karar verdik ama ben haala nasıl döşeteceğime karar veremedim, bu kararsızlık huyumdan nefret ediyorum ya :84::84:
Mutfağa karar verdim sayılır canım.. yalnız 2 mutfak resmi eklemiştim ya, 2. olan fotoğraftaki gibi istersem kapak kulplarını 500 milyon daha ekleniyomuş fiyatao niye dedim ?? o kulplar özelmiş meğersemm... bacımm o yüzden başka kulp seçicez.. herüf beni ev bitene kadar boşamazsa iyidir
banyon afelan daha renkli şeyler düşünseydin kız. ben değiştirmem imkanmız olursa turkuaz düşünüyom
kuzum ben de turkuaz seviyorum hatta beğendim ord abi model çok da ferah duruyodu ama gel gelelim benim koca istemem diye tutturdu.. mavili şeyleri sevmiyo paşammbanyon afelan daha renkli şeyler düşünseydin kız. ben değiştirmem imkanmız olursa turkuaz düşünüyom
valla benimkide boşucak beni hee şimdiden dekarasyon dergileri aldım inceliyom onu yapalım bunu yapalım diyom eşimde kızıyo bana evi 95 aldık içini 100 düzebilirmiyiz acaba diye sen beni sabancımı sandın diyo
kuzum ben de turkuaz seviyorum hatta beğendim ord abi model çok da ferah duruyodu ama gel gelelim benim koca istemem diye tutturdu.. mavili şeyleri sevmiyo paşamm
ayy heç sorma kızz..' aşkım biraz yerde gez sen maaşallah kanat taktın uçuyon' diyo bana
annemlerin evinin iç mimarı bendim ıslak yerler olduğu için suyla ilgili olduğundan küçük tualeti mavi
bordürleri falanda mavili banyoyu ise eyaz ama balıkk desenli oln taşları seçmiştim çok güzel oldu yıkanırken suyun altında sanki denizde gibi oluyo çok güzel
annemlerin evinin iç mimarı bendim ıslak yerler olduğu için suyla ilgili olduğundan küçük tualeti mavi
bordürleri falanda mavili banyoyu ise eyaz ama balıkk desenli oln taşları seçmiştim çok güzel oldu yıkanırken suyun altında sanki denizde gibi oluyo çok güzel
kuzum ben de turkuaz seviyorum hatta beğendim ord abi model çok da ferah duruyodu ama gel gelelim benim koca istemem diye tutturdu.. mavili şeyleri sevmiyo paşamm
ayy heç sorma kızz..' aşkım biraz yerde gez sen maaşallah kanat taktın uçuyon' diyo bana
ben yeni geldim nenben çıkıyom kılzar. bugün çok suskundunuz alcanı olsun. herkeze iyi akşnmlar:79:
ben çıkıyom kılzar. bugün çok suskundunuz alcanı olsun. herkeze iyi akşnmlar:79:
ben yeni geldim nen
güzelmiş canım ben beğendim
ben çıkıyom kılzar. bugün çok suskundunuz alcanı olsun. herkeze iyi akşnmlar:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?