KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Kızlar banyo için bu renk nasıll

Ceydacım renk güzel ama bilmiyorum yerinde olsaydım eğer daha başka renkleri tercih ederdim

renk tercihinde ben çok cesurum bilmiyorum sen nasılsın ama

klasik renkleri bence tercih etme daha farklı olsun derim ben.

iyiiym şükür yaprakcım. ders çalışmaya çalışıyom. ama çok karışık:111: nasıl çıkacam içinden bilmiyom.

sizler nasılsınız bakalım

insan kendi çalışamıyor ya ne bileyim ben öyleydim yani kursa falan gidince hocaları dinlerek bişiler öğreniyosun ama kendim çalışamıyodum:86:
senin şuan gerçi kursa gitme şansında yok sanırım iş güç çocuklar engel
nettenmi çalışıyosun kitaptanmı

ya ben o kadar bıkmışım ki artık ders ten falan bi ara yani evliliğimizin başlarında alınacak listesi bile yazmıyodum o kadar nefret ediyodum yani. bana kimse ders falan çalıştıramaz bu saatten snra

kitap, net ikisini harmanlıyom. canım. bende hiç çalışmazdım. hocadan dinlediğim yetrdi.

bugün ameliyat günün değil senin.beni mi kandrıyon. merdaneyi koydum kapının arkasına

hadi ya ben kimi ameliyat ettim o zaman:111:

ya ben o kadar bıkmışım ki artık ders ten falan bi ara yani evliliğimizin başlarında alınacak listesi bile yazmıyodum o kadar nefret ediyodum yani. bana kimse ders falan çalıştıramaz bu saatten snra

sen okuyacağını oklumuşun bacum. ama benim hoşuma gidiyo çalışmak. bide anlasam.
bunu bitirdikten sonra da yüksek lisans yapmayı düşünüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…